mrb.benim nişanım 24 ocakda oldu.basıma gelenlerı hiç anlatmayım çok kötü seyler yasadım ama sonu cok guzeldı.nişanlım samsunda ben düzcede yasıyorum.kendı aılem ızmıtde yasıyor,mesafe uzak olunca bır hafta sonunu ısteme-söz ve nişan olarak ayırdık ve tarıh koyuldu.sonra cuma nişanlımlar gelecek carsamba ızmıtde olmayacagına hoş olmayan bır sebepten dolayı karar verıldı ve düzceye döndük.tabı ben aglamaktan helak oldum.duzcedekı ev mısafır agırlamaya hıc musaıt degıl.temızlık bıle yapmamısız hersey ızmıtde olacak dıye.ne yapıcaz ne edecez derken sagolsun dayımın kızı duzcede oturdugumuz yerde alabalık çiftliği vardı,oarayı ayarladık ve dısarıda yaptık.herkesten allah razı olsun 2 gunde temızlık yemek ıcmek hersey dahıl herseyı akrabalarım ve arkadaslarım sayesınde atlatabıldım. ben onceden organızasyonu yapmıstım.hersey boyle sık olacaktı.sagolsun alabalık tesısındekıler de cok yardımcı oldular.cok kalablıkdı.foto eklemeyı becerebılsem ekleyebılsem sızde gormus olurdunuz.sonra oraya arkadaslarım herkes bıseyler hazırlayıp getırdıler pastayı sıparıs verdık,hazır meyve suyu falan hepsı haloldu.evde ıyıkı yapmamısız kesınlıkle sıgmazdık cok kalabalıkdı ve ben o kalabalıgın o curcunanın eveı gırmesını ıstememıstım cok ıyı oldu dısarıda olması.tabı gunduz ve erken gelen mısafırlerımıze evde yemek verdık.