• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Midem Ağzımda Geziyorum

İşler bu noktaya nasıl geldi, eşimle durumu konuşucam diyordunuz şimdi eşya toplamışsınız. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Belkide hayırlısı budur diyeceğim ama bilemedim durumuzu. Aileniz destek olmaz mı bu süreçte
Babamla görüşmüyorum annem zaten kendisine yetemiyor valla bunaldım iyice ölsem kurtulsam çocuklarım için ayaktayım

Bende diyorum ki gayet aklı başındaki üniversiteyi kazanmış ve şuan bir yerde çalışabilecek kapasiteye gelmiş. Yiyip içip yatmasını biliyor, sümüğünü de sağa sola sürüyor diye psikolojisi bozuk damgası yiyor :) bence gayet de aklı başında yapılan şeyler.

“Üvey” anne hayatına girdiğinde de aklının kesebileceği bir yaştaymış zaten. Tüm bunların suçlusu konu sahibi mi ben anlamadım ?
Ya artık pisikolojisi bozuksada bozuk ben artık nefes alamıyorum inanın odamın kapısını evde kilitli tutuyorum girerde elini dokundurur diye paranoya oldum bende yıllardır babamla görüşmüyorum ama ben bu konuda kimseye çektirmedim bazı şeyleri kabullendim 10-14 yaşında değilki 21 yaşında ben 21 yaşındayken hem evin hem onun sorumluluğunu almıştım.Ama ben buraya 21 yaşındayken üvey oğlumun odasına tükürüyorum diye konu açsaydım aaaa canım senin psikolojin bozuk demezlerdi pis üvey anne derlerdi.Artık bu özlük üveylik davasından sıkıldım herkes dünyaya bir kere geliyor kimse kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değil kimse kimsenin spermli baksırlarınıda görmek zorunda değil burun pisiliğini ordan burdan toplamak zorundada değil salyasını viledayla 10-15 kere yerden silmek zorundada değil oturup düşünecek herkes kendisinin psikoloğudur akşama kadar insan kendisini mağdur hissederse işsizlikten sonunda oturur kakasınıda altına yapar yani.Ben iki çocuktan kafamı kaldıramıyorum ne geçmişi düşünüp düşünüp hayıflanmamda kalmadı çünkü kafam zaten hep meşgul iş güç çoluk çocukla

Bence bu burun kurcalayıp sağa sola sürmek bir hastalık değil tamamen alışkanlık,bundan zevk alındığını bile düşünüyorum.30lu yaşların sonlarına yaklaşmış koskoca adam abimde aynı bu durumda çünkü.Başka pis huylarıda var.Burnunu kurcalayıp sehpanın kenarına koydu kaç kere,ben kızdım “oraya koyacak kadar değerliyse kendi çekmecene koy çocuk elliyor oralara” dedim utanacağına arsız arsız gülüp benle alay etti,yengem bağırınca bıraktı bir süreliğine ama ulu orta yemek masasında bile burnunu kurcalamaya devam etti.Arkadaşı tam karşısında oturdu buna ciddi bir şey anlatıyor bu sokmuş parmağını iştahlı iştahlı burnunu kurcalıyor,kıpkırmızı oldum utancımdan WC’de ağladım sinirden,onlar gidince “Çok ayıp ettin adama rezil ettin bizi.” dedim “Farkında değilim.” dedi..Hakikaten bi süre sonra tamamen alışkanlıktan yaptığını anladım çünkü zaman/mekan/kişi fark etmiyordu habire eli burnundaydı…
Benimde anlatmak istediğim bu alışmış ve tembellik.Yatağının kenarlarında oluyor bu şeyler 2 kere spermli baksırda topladım odasından tembel Ya tembel ben şimdi mini buzdolabı alıp odama koydum ne alırsak iki tane alıyoruz biri normal onun kullandığı dolaba biri mini dolaba elini dokunmasın diye valla saçlarıma aklar düştü

Ya artık pisikolojisi bozuksada bozuk ben artık nefes alamıyorum inanın odamın kapısını evde kilitli tutuyorum girerde elini dokundurur diye paranoya oldum bende yıllardır babamla görüşmüyorum ama ben bu konuda kimseye çektirmedim bazı şeyleri kabullendim 10-14 yaşında değilki 21 yaşında ben 21 yaşındayken hem evin hem onun sorumluluğunu almıştım.Ama ben buraya 21 yaşındayken üvey oğlumun odasına tükürüyorum diye konu açsaydım aaaa canım senin psikolojin bozuk demezlerdi pis üvey anne derlerdi.Artık bu özlük üveylik davasından sıkıldım herkes dünyaya bir kere geliyor kimse kimsenin sorumluluğunu almak zorunda değil kimse kimsenin spermli baksırlarınıda görmek zorunda değil burun pisiliğini ordan burdan toplamak zorundada değil salyasını viledayla 10-15 kere yerden silmek zorundada değil oturup düşünecek herkes kendisinin psikoloğudur akşama kadar insan kendisini mağdur hissederse işsizlikten sonunda oturur kakasınıda altına yapar yani.Ben iki çocuktan kafamı kaldıramıyorum ne geçmişi düşünüp düşünüp hayıflanmamda kalmadı çünkü kafam zaten hep meşgul iş güç çoluk çocukla
Kesinlikle haklısınız. 21 yaşında yetişkin bir erkeği kolundan tutup psikoloğa götüremezsiniz. Çocuk diye bahsedilmesi bile komik. Babası hiçbir şey demiyor mu bu duruma?

bizim de çocuğumuz var ve kimse kınamasın! sızın çocuğunuz olsaydi eminim boyle bir konu acmazdınız! Anladığım kadarıyla siz ttüü kaka dememizi istiyorsunuz!
Siz gerçekten normal değilsiniz bu özlük üveylik davasınamı benziyor bunu ancak kötü kalpliler düşünebilir öz oğlum olsaydıda aynı konuyu açardım hatta elinden bişey yemezdim ki benim 3 yaşında oğlum ara ara yeni keşfetti sanırım burnunu karıştırıyor asla elinden bişey yemiyorum size yemin ederim içtiği bardaktan su içemiyorum içim almıyorum gördüğüm yerdede azarı basıyorum bi laf var doluyu yemişim yağmura perdem yok.Kaynınız yada kaynanız yapsaydı bunu burda ballandıra ballandıra konu açıp başınada PİS ünvanını yapıştırırdınız.Nedir bu anlamadımki günahmı çıkartıyorsunuz burda…Mümkünse artık yorum yapmayın inşallah birgün sizinle birlikte akrabalardan bir çocukla yaşamak zorunda kalırsınız ve aynı şeyleri yaşarsınız ve normal psikolojiyle durabilirsiniz odasından spermli baksır topluyorum sizde yaşayın hadi eyvallah

Bunun üvey anne olmakla ne alakası var ki? Kadın nefret ediyorum dememiş. Ben olsam ben de iğrenirim. Ne demek yatağının yanına balgam çıkartmak?! İğrenç ya. Konu sahibi Allah aşkına kendini suçlu hissetme. koskoca adam karşındaki. Yalnız ne ara eşya toplamaya geldi iş, kocan nasıl geldiysen öyle git filan dedi, onu anlamadım. şimdi ne durumdasın?

Yatağının kenarlarında oluyor bu şeyler 2 kere spermli baksırda topladım odasından
ay ama ya off...:kusmuk::kusmuk:

konu sahibi şu yorumunuzla iyice emin oldum,bence bunun gerçekten psikolojik stresle falan ilgisi yok,tamam belki vardır ama sorunun büyük bölümünü oluşturan kısım '' sorumsuzluk''

çocuk dağınık ve pasaklı yani, sadece sümük değil,baksanıza her konuda böyleymiş.

ben size hak verdim,benim midem bulanırdı,evdeki her eşyadan tiksinirdim istemsiz olarak :(

çocuğu evden göndermek olmaz, çözüm de değil. yani babası alıp karşısına konuşmalı,bu yaptığının normal olmadığını izah etmeli.

eğer babasına karşı içten içe öfke duyduğu için böyle yapıyorsa çocuk,otursunlar eteklerindeki taşları döksünler,kozlarını paylaşsınlar. sorunlarını çözsünler baba-oğul, bu nedir yahu :kusmuk:

iş eşinizde bitiyor bence :sopa:

İnsanların aklı başka türlü çalışıyor hormonlu yiyeceklerden sanırım davayı özlüğe üveyliğe vurmuşlar gerçekten bunu yapanlara söylüyorum kötü iğrenç insanlarsınız ben artık kafayı yeme noktasına gelmişim o bu eve bir ekmek dahi getirmezken ben hergün ona yemek yapıyorum(akşamları eşim ve ben yemiyoruz çocuklarada öğleden kalan yemek çorba yediriyorum artık zırtık)vakit buldukça odasını temizliyorum git bana ekmek parası kazan gel demedim sen cezalısın sana yemek yok demedim evde kavga çıkartıyordu yemekten kalkıyordu gidiyordum odasına kadar yemeğini götürüyordum sevdiği yemekleri yapıo akşamları yemin ederim 1 saat masajını yapıyordum.Herşeyi yaptım zamanında herşeyi ama olmadı o kadar bencildiki hep bana hep bana dedi kendini hep mağdur rolüne soktu ama artık tolerans falan sıfır yani 5-6 sene böyle yapınca karşındaki sürekli nankörlük yapıp seni hizmetçi gibi görürse bir süre sonra davranışlarınız ne olurdu bayan çok aşırı polyana and duyarlılar.Konu özlük üveylik değil konu insan kullanma ben niye birinin mahremini toplayayım sileyim süpüreyim niye odadan spermli kilot toplayıp makinaya atayım bu çocuğun okey psikolojisi bozuk olabilir ama daha çok tembellikten miskinlikten ve karşısındakini insan yerine koymayışından kaynaklanıyor bana hep cahil gözüyle baktı.Kocalarınızın annesi babası kardeşi yapsa aynılarını buraya başında PİS İĞRENÇ ünvanıyla konu açarsanız demi.Şimdi gelip burda benim konum üzerinden günah çıkartıyorlar özlük üveylik ablalar

Bunun üvey anne olmakla ne alakası var ki? Kadın nefret ediyorum dememiş. Ben olsam ben de iğrenirim. Ne demek yatağının yanına balgam çıkartmak?! İğrenç ya. Konu sahibi Allah aşkına kendini suçlu hissetme. koskoca adam karşındaki. Yalnız ne ara eşya toplamaya geldi iş, kocan nasıl geldiysen öyle git filan dedi, onu anlamadım. şimdi ne durumdasın?
Eşyalarımın hepsi poşette nakliyeci ayarlamam lazım anladığınız için çok teşekkür ederim

ay ama ya off...:kusmuk::kusmuk:

konu sahibi şu yorumunuzla iyice emin oldum,bence bunun gerçekten psikolojik stresle falan ilgisi yok,tamam belki vardır ama sorunun büyük bölümünü oluşturan kısım '' sorumsuzluk''

çocuk dağınık ve pasaklı yani, sadece sümük değil,baksanıza her konuda böyleymiş.

ben size hak verdim,benim midem bulanırdı,evdeki her eşyadan tiksinirdim istemsiz olarak :KK43:

çocuğu evden göndermek olmaz, çözüm de değil. yani babası alıp karşısına konuşmalı,bu yaptığının normal olmadığını izah etmeli.

eğer babasına karşı içten içe öfke duyduğu için böyle yapıyorsa çocuk,otursunlar eteklerindeki taşları döksünler,kozlarını paylaşsınlar. sorunlarını çözsünler baba-oğul, bu nedir yahu :kusmuk:

iş eşinizde bitiyor bence :sopa:
Konuştu dün ama ne konuştular bilmiyorum tembihledim sakin konuş diye psikoloğa götürelim de dedim dün konuştular bugün birbirlerine tavırlılar çocukla konuşulmuyor birgün sigara içiyordu koridora koku geldi kapıyı vurdum “biz sana çok güveniyoruz sigara kokusu geldi burnuma içmiyorsun içmede zaten dedim” oda “yok” dedi (ki içiyordu)tam 1 ay konuşmadı bu lafı dedim diye çocuk hemen küsüyor

Siz baya yıpranmışsınız o gitmiyorsa bile siz gidin terapiye kendi iyiliğiniz için

21 yaşındaki insan kendi odasını temizlesin lütfen yapmayın
Yada babası yapsın
Tiksiniyorum kendi evimden çok zor durumdayım ya hadi eşim bi yere kadar çekilir ama bu olay çekilmiyor paranoya oldum gidemiyorumda eşyalarımı topladım nakliyeci ayarlayalım dedim Tamm dedi bakalım ne olacak zaten para pul yok çocuklarımla benim eşyalarımı hep almak istiyorum

Yani tüm yorumları okudum da allah askına 21 yasındakı bır adamdan cocuk dıye bahsetmez mısınız lütfen. Ayrıca 7 yıl once hadı psıkolojısı bozuktu oyle boyle tedavi de goremedı dıyelım. Üniversiteye gidecek kadar kapasitesi varsa bu yaptıgının yanlıs olup terapiye ıhtıyac duyup duymadıgının da farkındadır. Babası gel oglum hadı terapıye mı dıyecek mıllet o yasta vatani görevini yapıyor, gereksız duyar kasmayın özlük üveylik değil pislik meselesi direkt bu, konuyu da amma carpıtmıssınız ya evlılıgı degıl mevzu

Tiksiniyorum kendi evimden çok zor durumdayım ya hadi eşim bi yere kadar çekilir ama bu olay çekilmiyor paranoya oldum gidemiyorumda eşyalarımı topladım nakliyeci ayarlayalım dedim Tamm dedi bakalım ne olacak zaten para pul yok çocuklarımla benim eşyalarımı hep almak istiyorum
Nereye gideceksiniz
Eşiniz de bitiyor hersey kimse oğlunu atsın demiyor ama böyle konusarak yada erteleyerek nasıl olacak

Ortada düzelmeyen kocaman adam iki küçük çocugu olan kadın var
Birini kurtaramamış iki kücük çocuga da yazık olur böyle:KK43:

Yani tüm yorumları okudum da allah askına 21 yasındakı bır adamdan cocuk dıye bahsetmez mısınız lütfen. Ayrıca 7 yıl once hadı psıkolojısı bozuktu oyle boyle tedavi de goremedı dıyelım. Üniversiteye gidecek kadar kapasitesi varsa bu yaptıgının yanlıs olup terapiye ıhtıyac duyup duymadıgının da farkındadır. Babası gel oglum hadı terapıye mı dıyecek mıllet o yasta vatani görevini yapıyor, gereksız duyar kasmayın özlük üveylik değil pislik meselesi direkt bu, konuyu da amma carpıtmıssınız ya evlılıgı degıl mevzu
Valla otur konuş sana akıl verir herşeye bi cevabı var seni insan yerine koymaz cahilmişsin gibi davranır Tamm belki psikolojisi bozuk ama artık ben bişey yapamamki zaten 7 yıldır(son iki yıl hariç)elimden geleni yaptım ama olmuyor yaranamamak varya tam o yani yaranamıyorum bende artık bıraktım bütün hayat enerjimi aldı götürdü doğum gününü kutlardık PlayStation almadık diye yada hediyeyi az görünce oturur surat asardı benim çocukların doğum gününü kutlardık oturur surat asardı kız arkadaşıyla kavga eder gelir evde ters ters davranırdı bir misafir çağırırırdık sanki küfür etmişim gibi suratını asardı sebeplerini bilmiyorum dahi.Bütün enerjimi yedi bitirdi ben artık doğum günümü o evde yokken kutluyorum çünkü bütün güzel günleri zehir ediyordu

Bir de şunu anlamadım 21 yaşında birinin ayrı eve çıkmasında nasıl bir sorun olabilir ki? Çalışıyor sanırım adam. Yani 18 yaşında bile üniversite sebebiyle ayrı eve çıkan yüzlerce binlerce öğrenci var. Biz toplum olarak asla birey olmayı beceremiyoruz. Evlenene kadar aile yanında yaşamak normal sayılıyor. Tamam bu adamın psikolojik sorunları var diyelim önce tedavisini olup sonra ayrı eve çıkmalı bence bu itilmek kakılmak değildir ki. Şunu da merak ediyorum farklı şehirde üniversite okuyorsa yurtta veya evde kalıyordur orada da böyle bir problem yaşanmış mı? Ev arkadaşı yurt arkadaşı vs eşinizin ya da sizin tanıdığınız biri var mı? Şikayet aldınız mı hiç?
Doğuda okuyordu zaten pandemiden dolayı 2 yıldır evde inanın hiçbilmiyorum hiç tanıdık yok.Gerçekten mantıklı yorum yaptığınız için teşekkür ederim

Back
X