Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğun(çocuk da değil de gerçi) hasta olduğunu kim söyledi ? Ben öyle bir yoruma denk gelmedim? Yoksa kknin psikologları mı koydu teşhisi?
Ya yapmayın, boşanmış çocuklu insan neden 21 yaşında bir kızla evlensin. Boşanmış ve çocuğu yoksa yaş farkı da çok değilse ozaman 21 yaşında bir kızla evlenebilmeli.21 yaşında çocuklu adamla evlenmesi sümük temizleyeceği anlamına gelmiyor. Hatalı bir tercih yapmak peşinden gelen diğer hataları da kabullenmek zorunda olduğunu göstermez. Ayrıca insanlar boşandıktan sonra tekrar evlenebilirler,çocukları olsa bile.
Nefret ettiği nerede yazıyor?Ya yapmayın, boşanmış çocuklu insan neden 21 yaşında bir kızla evlensin. Boşanmış ve çocuğu yoksa yaş farkı da çok değilse ozaman 21 yaşında bir kızla evlenebilmeli.
14 yaşında bir çocuktan bahsediyorsak en az 35 yaşlarında bu adam. Bu yanlış bir tercih en baştan.
Elbette sümük temizlemesin. Ama bu çocuk da annesi tarafından terk edilmiş, babası zaten yok gibi, sorumsuz, e konu sahibi nefret ediyor ondan. Taşlayalım mı çocuğu, belli ki psikolojik desteğe ihtiyacı var. Sümük temizle demiyoruz tabi ki, psikoloğa yönlendirin demenin nesi yanlış.
Çocukken çok mu üstüne gittinizde bu yaşa gelmiş hala aynı şeyi yapıyo siz haklısınız benm bile okurken midem bulandı ama bu yaşa gelip hala aynı davranmsı kesnlikle sıkıntılı bi şey küçükken travmatik bi durum yaşaması lazım bununla alakalı yoksa bu yaşta hala aynısını yapması mümkün değil.
21 yasinda adam yalniz buGüzel güzel tatlı dille anne gibi ANNESİ gibo ona anlatın İleride eşin arkadaşların seni beğenmez üzülürsün deyin yanına odasına hep rulo kağıt koyun tembihleyin
Çocuğa da üzüldüm ben ya annesi yok
Annesi 3 yaşinda bırakmış gitmiş, babası ayrı eve çıksın diyor, öz ablası nefret ediyor, üvey anne ergenlik doneminde hayatına girmiş ve şu an etkisiz eleman gibi. Çocuk sevgisiz büyümüş. Sevgisiz yaşıyor. Babasının uvey annesinin hayatinda sığıntı gibi yaşıyor.Çocuğun(çocuk da değil de gerçi) hasta olduğunu kim söyledi ? Ben öyle bir yoruma denk gelmedim? Yoksa kknin psikologları mı koydu teşhisi?
Aynen çatlağım sana katılıyorum. Kendi çocuğunun pisliğinden bıle tıksınen var iken boylesi normal olmayan bir olayı farklı yonlere cekmeye calışanları ınan bende anlayamıyorum.Eşinin çocuğu olduğu için bu kadar tepki veriyorsun diyenlere pes diyorum. Konuyu okumadan yazdılar herhalde. Çocuk normal hareketler yapmıyor eminim konu sahibi kendi çocuğu da olsa yine konu açar fikir isterdi.
Juvaderm çocuk umarım en kısa zamanda psikolojik destek alır gerçekten çok üzüldüm size de kolaylık ve sabır dilerim. Umarım terapiyi kabul eder ve terapi fayda eder
![]()
Herşey olabilir cinnetimYav arkadaşlar herşeye hümanist yaklaşmak zorunda mısınız? 21 yaş dediğiniz yetişkin genç çağında oluyor. Üniversiteyi kazanacak ve herhangi bir yerde çalışacak zekaya sahip konudan da anladığınız gibi.
bile isteye yapılmış şeyler, hastalık değil de tembellik,pislik bu Allah aşkına herşeye neden psikolojikmiş gibi yaklaşıyorsunuz ???
Bende diyorum ki gayet aklı başındaki üniversiteyi kazanmış ve şuan bir yerde çalışabilecek kapasiteye gelmiş. Yiyip içip yatmasını biliyor, sümüğünü de sağa sola sürüyor diye psikolojisi bozuk damgası yiyor :) bence gayet de aklı başında yapılan şeyler.Annesi 3 yaşinda bırakmış gitmiş, babası ayrı eve çıksın diyor, öz ablası nefret ediyor, üvey anne ergenlik doneminde hayatına girmiş ve şu an etkisiz eleman gibi. Çocuk sevgisiz büyümüş. Sevgisiz yaşıyor. Babasının uvey annesinin hayatinda sığıntı gibi yaşıyor.
Bu durumlar destek alması için yeterli. Uzman olmaya, psikolog olmaya gerek yok bunlari gorebilmek için. Biraz empatiyle nasil hissettigini anlayabilir anlamak isteyen.
Psikolog olduk da, şunu yap, şu terapiyi uygula, şunları tekrarlat demedik.
Uzmanindan yardim al dedik.
Bir insanin el yıkamamasindan, sifon cekmemesinden bahsetmiyoruz. Sümük biriktirmekten bahsediyoruz. Kendi pisligini saklamak ruhsal olarak normal mi sizce?
Bende diyorum ki gayet aklı başındaki üniversiteyi kazanmış ve şuan bir yerde çalışabilecek kapasiteye gelmiş. Yiyip içip yatmasını biliyor, sümüğünü de sağa sola sürüyor diye psikolojisi bozuk damgası yiyor :) bence gayet de aklı başında yapılan şeyler.
“Üvey” anne hayatına girdiğinde de aklının kesebileceği bir yaştaymış zaten. Tüm bunların suçlusu konu sahibi mi ben anlamadım ?
Kız hangi aklı başında insan burnunun pokunu yerBende diyorum ki gayet aklı başındaki üniversiteyi kazanmış ve şuan bir yerde çalışabilecek kapasiteye gelmiş. Yiyip içip yatmasını biliyor, sümüğünü de sağa sola sürüyor diye psikolojisi bozuk damgası yiyor :) bence gayet de aklı başında yapılan şeyler.
“Üvey” anne hayatına girdiğinde de aklının kesebileceği bir yaştaymış zaten. Tüm bunların suçlusu konu sahibi mi ben anlamadım ?
Aynen canım benim bide onu yiyormuş ya belli var Bi sıkıntı hayır olsun sonuAynen çatlağım sana katılıyorum. Kendi çocuğunun pisliğinden bıle tıksınen var iken boylesi normal olmayan bir olayı farklı yonlere cekmeye calışanları ınan bende anlayamıyorum.
AMİNAynen canım benim bide onu yiyormuş ya belli var Bi sıkıntı hayır olsun sonu![]()