• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Midem Ağzımda Geziyorum

Sizin tahammülünuz yok.O da sizi kabullenememis.Belki de yeteri kadar sevgi göremedi yada bir aidiyet duygusu olusmadi aranızda.
Yani 2. Evliliğiniz öncesinde ,sahip oldugunuz iki çocugun bakımında da bir bıkkınlık bir sikilganlik yasamissiniz gibime geliyor.Buraya da dolu geldiginiz icin birikim dışa vuruyor.Genel olarak eski evliliklerinden çok çekenlerde böyle durumlar yaşanabiliyor.Belki öz olsaydı bu kadar dert etmeyecektiniz.Bana siz de biraz fazla yara almışsınız gibi geliyor.
Bence öz çocuk da olsa oraya buraya sümük sürmesine tepki gösterilir hatta daha fazla gösterilir kadın üvey olduğu için kendini tutuyor. 21 yaşında kocaman adam ne münasebet oraya buraya sümük biriktirecek? Kadın çekmek zorunda değil kesinlikle küçük olur amenna.

Burada erkek olduğu için değil hasta olduğu için bu yorumlar yapıldı.
Cinsiyetle alakası yok ki
Cinsiyetle ilişkili tek bir yorum göremedim
Çocuk hasta
Psikolojik bir rahatsızlığı var belli
14 yaşında bunu ilk yaptığı zamanlar psikoloğa veya psikiyatriste yönlendirilmesi gerekirdi
Ama baba ilgilenmemiş
Şimdi de ayrı eve çıksın diyor
Bu da ilgilenmek değil
Çocuğun(çocuk da değil de gerçi) hasta olduğunu kim söyledi ? Ben öyle bir yoruma denk gelmedim? Yoksa kknin psikologları mı koydu teşhisi?

Yav arkadaşlar herşeye hümanist yaklaşmak zorunda mısınız? 21 yaş dediğiniz yetişkin genç çağında oluyor. Üniversiteyi kazanacak ve herhangi bir yerde çalışacak zekaya sahip konudan da anladığınız gibi.

bile isteye yapılmış şeyler, hastalık değil de tembellik,pislik bu Allah aşkına herşeye neden psikolojikmiş gibi yaklaşıyorsunuz ???

Kimse size sormuyor, çünkü yaşadıklarınız sizin tercihiniz. 21 yaşında çocuklu bir adamla evlenmeyi siz seçmişsiniz.
Çocukça şuan tercihlerini değil, bulduğu hayatı yaşıyor. Belli ki sorunlu bir çocukluk geçirmiş. Psikoloğa yönlendirebilirsiniz.
21 yaşında çocuklu adamla evlenmesi sümük temizleyeceği anlamına gelmiyor. Hatalı bir tercih yapmak peşinden gelen diğer hataları da kabullenmek zorunda olduğunu göstermez. Ayrıca insanlar boşandıktan sonra tekrar evlenebilirler,çocukları olsa bile.

Yav arkadaşlar herşeye hümanist yaklaşmak zorunda mısınız? 21 yaş dediğiniz yetişkin genç çağında oluyor. Üniversiteyi kazanacak ve herhangi bir yerde çalışacak zekaya sahip konudan da anladığınız gibi.

bile isteye yapılmış şeyler, hastalık değil de tembellik,pislik bu Allah aşkına herşeye neden psikolojikmiş gibi yaklaşıyorsunuz ???
Moda oldu da ondan. Bir de utanmadan konu sahibini suçlamışlar. Öz evlat üvey evlat ayrımına bağlamışlar. Halbuki öz evlat olsa tepkisini daha çok koyardı şimdi üvey olunca eli kolu bağlanıyor kadının. 21 yaş için çocuk çocuk diye bahsediyorlar. 21 yaş kocaman erkektir artık. Burun pisliği biriktirmek vs evet bir hastalığın işareti olabilir ama bunun sorumlusu konu sahibi değil. Babası ilgilenmeliydi. Bu saatten sonra da 21 yaşında adamla konu sahibi psikoloğa git diye uğraşmamalı babası uğraşmalı ancak olmazsa da buna bir çare bulunmalı. Gerçekten üzüldüm konu sahibi adına.

21 yaşında çocuklu adamla evlenmesi sümük temizleyeceği anlamına gelmiyor. Hatalı bir tercih yapmak peşinden gelen diğer hataları da kabullenmek zorunda olduğunu göstermez. Ayrıca insanlar boşandıktan sonra tekrar evlenebilirler,çocukları olsa bile.
Aaa lütfen çocuklu bir adamla evlendiyse aile fertleri halının ortasına hacet dahi giderse evlenen kişi onu temizlemekle yükümlüdür. Çünkü çocuklu bir adamla evlenmiş .d

Moda oldu da ondan. Bir de utanmadan konu sahibini suçlamışlar. Öz evlat üvey evlat ayrımına bağlamışlar. Halbuki öz evlat olsa tepkisini daha çok koyardı şimdi üvey olunca eli kolu bağlanıyor kadının. 21 yaş için çocuk çocuk diye bahsediyorlar. 21 yaş kocaman erkektir artık. Burun pisliği biriktirmek vs evet bir hastalığın işareti olabilir ama bunun sorumlusu konu sahibi değil. Babası ilgilenmeliydi. Bu saatten sonra da 21 yaşında adamla konu sahibi psikoloğa git diye uğraşmamalı babası uğraşmalı ancak olmazsa da buna bir çare bulunmalı. Gerçekten üzüldüm konu sahibi adına.
Hayir bi de konu sahibi de bu sümük olayi basladiginda 21 yasindaymis, evliymis barkliymis, kadincagiz her seyi dusunmek yapmak, temizlemek, alttan almak durumunda ama simdi ayni yasa gelmis kaziktan caba beklenmesi abesmis gibi yorumlar, sen uvey annesin de ondan boylesin diye yargilamalar falan, diyorum iste kendi cocugum yapsa cekmem, kiyameti koparirim, tukurmek ne ya

Konu sahibi aslında hiçbir şeyiyle uğraşmak zorunda değil. Yani çocuklu boşanmış bir adamla evlenmek hata mı anlamadım ki?

evlendi diye her haltını çekmek, katlanmak zorunda mı? Bomboş bir algı yaratmışlar evlendirseler evlenmem demeyecek adama da çocuk diye duygusallık yaratıyorlar.
bence psikolojik falan da değil düpe düz bile isteye yapılmış şeyler. sırf “üvey” diye yıldırma politikasına girmiş bomboş bir velet

Aaa lütfen çocuklu bir adamla evlendiyse aile fertleri halının ortasına hacet dahi giderse evlenen kişi onu temizlemekle yükümlüdür. Çünkü çocuklu bir adamla evlenmiş .d
Valla ya. “Çocuğu olan adamla evlenmeseydin” direkt copy-paste yorumlar. Sevmiş evlenmiş başka problemleri yoksa sırf çocuğu var diye neden evlenmesin? Evlendi diye her şeye neden katlansın? Adam sümüğünü oraya buraya sürüyor diye eşinden mi boşansın? İşte basma kalıp düşünceler.

Valla ya. “Çocuğu olan adamla evlenmeseydin” direkt copy-paste yorumlar. Sevmiş evlenmiş başka problemleri yoksa sırf çocuğu var diye neden evlenmesin? Evlendi diye her şeye neden katlansın? Adam sümüğünü oraya buraya sürüyor diye eşinden mi boşansın? İşte basma kalıp düşünceler.
Klasik kadınlar klubü halleri... :)

Neyse uzun lafin kisasi, bosanmis aile cocugu olmak sonsuz özgürlük ve terbiyesizlik yapma hakki vermez, ben de bosanmis ana baba cocuguyum valla ne tukurdum , ne sumugumu saga sola surdum, duyarli olmak adina yapilan saygisizligi, pisligi nerdeyse vah vah diyip gel az da buraya sur diycek kivama getirmenin anlami yok, kucukken belki psikologa yonlendirilebilirmis, ama konu sahibi de kucukmus zaten, keske babasi dusunseymis.

Kimse kimsenin sümüğünü temizlemek zorunda değil. Çocuklu adamla evlendi diye salya sümük temizlemek zorunda da değil..
4 5 yaşında çocuk değil ki bu 21 yaşında . Konu sahibi üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz konuşsun oğluyla , ikna etsin psikolojik destek alsın .

Şimdi eşyalarımı topladım ama param yok bir otobüs param bile yok ki o kadar eşyamız var dedim nakliye tut götürelim ilk ay kirayı sen karşıla sonra ben çaresine bakarım nasıl geldiysen öyle git diyor ağlamaktan gözlerim şişti gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım o değil bu psikoloji yüzünden çocuklarıma iyi annede olamıyorum çok üzgünüm
İşler bu noktaya nasıl geldi, eşimle durumu konuşucam diyordunuz şimdi eşya toplamışsınız. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Belkide hayırlısı budur diyeceğim ama bilemedim durumuzu. Aileniz destek olmaz mı bu süreçte

Arkadaşlarım 7 yıllık evliyim eşimle çok sorunlu bir evliliğimiz var güven yok vs.Eşimin çocuğuyla aynı evde yaşıyorum küçükken annesi bırakıp gitmiş ben geldiğimde 14 yaşındaydı tam ergenlik zamanı bende çok gençtim birbirimizden hep negatif elektrik aldık sevgi yoktu ama saygı vardı.Benim derdim 7 yıldır burun pisliği,evet yanlış okumadınız çocuk ilk başlar karşımda yapıp birde ağzına atıyordu babası diye diye 2-3 yılda karşımızda yapmayı bıraktı.Salonda otururken biz başka odaya geçtiğimizde tekrar yapıyordu orası ayrı(balkondan görüyordum)sadece dediğim gibi karşımızda yapmıyor.Ünv kazandı gitti pandemiden dolayı geldi.Birgün odasını temizlerken başlığı sileyim dedim bir baktım başlığının arkasında burun pisliği biriktirmiş resmen alıp yapıştırmış.Babası tekrar uyardı.Elimde eldiven ayağımda terlikle giriyorum odasına artık ayrı kova ayrı vileda.Neyse bu iki senedir evde toplasanız odasını 2 kere anca silip süpürmüştür.İşe başladı hiçbir sorumluluk yüklenmedi evde(1 kere bile ekmek almadı).Geçen temizlemeyecektim odasını içim el vermedi temizleyeyim dedim masasının üzerine burun pisliğini yığmış yatağının yanına 4-5 kere tükürmüş(bazasına yapışık salyalar vardı yerdede vardı)midem çok kötü oldu masasını silmedim bazasını silmedim anlar utanır diye yok arkadaşlar utanma yok işten geldi odasına girdi çıktı yemek varmı diye sordu kendi kendimi yedim resmen.Dünde kurabiye almış bi çay tabağına mutfaktan odasına götürmüş tam burun pisliğinin üzerine koymuş aldım çöpe attım.Bugün babası konuşacak olmadı gitsin ayrı ev tutsun diyor ben çok yükselmelerini istemiyorum ne yapacam işin içindende çıkamıyorum,Mutfağa giriyor çıkıyor bütün kulpları siliyorum artık kafayı sıyıracam bi akıl verin lütfen
Çok çok üzüldüm, psikolojik bi sıkıntısı varsa da dışa vurumu böyle pis olmasaydı keşke. Kendine saygısı yok, kocaman olmuş 21 yaşında bi adamdan bahsediyoruz burda. Kabul edin, bazı insanlar pistir, huy bu.
Konu sahibi, bunu siz düzeltmek zorunda değilsiniz, yerinizde olsam babasıyla konuşurdum. Al psikoloğa getir, anlat konuş, eğer bir daha tekrarlarsa ben gidiyorum derdim.
Yani öyle yorumlar var ki sanki 3 yaşında bebeğin pisliğinden iğrenmişsiniz gibi. Asıl sizin ruh sağlığınız bozulucak o evde.

Bir de şunu anlamadım 21 yaşında birinin ayrı eve çıkmasında nasıl bir sorun olabilir ki? Çalışıyor sanırım adam. Yani 18 yaşında bile üniversite sebebiyle ayrı eve çıkan yüzlerce binlerce öğrenci var. Biz toplum olarak asla birey olmayı beceremiyoruz. Evlenene kadar aile yanında yaşamak normal sayılıyor. Tamam bu adamın psikolojik sorunları var diyelim önce tedavisini olup sonra ayrı eve çıkmalı bence bu itilmek kakılmak değildir ki. Şunu da merak ediyorum farklı şehirde üniversite okuyorsa yurtta veya evde kalıyordur orada da böyle bir problem yaşanmış mı? Ev arkadaşı yurt arkadaşı vs eşinizin ya da sizin tanıdığınız biri var mı? Şikayet aldınız mı hiç?

Back
X