• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Midem Ağzımda Geziyorum

Şimdi bu bir hastalık stres belirtisi olabiliyor ama biriktirmek nedir yaa. Pislik olmak bu resmen. Hijyenik değil. Alırsın eline peçete ıslak mendil temizlersin atarsın çöpe. Eğer ayrı eve çıkmayacaksa temizlikçi kadın tutsun odasına her hafta için. Sanki bilerek yapıyor gibi geldi bana ama bilerek insan böyle bir pisliği nasıl yapar emin de olamadım. Oyyyy

Ben hem size hem de çocuğa üzüldüm. Sizde zor zor şeyler yasamissiniz. Burda bir suçlu varsa babadır. Yeterli sevgi vermemiş çocuğa. Sizinle çocuk arasında da denge kuramamis. Çözüm belki bir psikoloğa gitse iyi olabilir. Stres altındaysa da yapıyor olabilir.

Dürüst bir şekilde hislerinizi yazmışsınız ve haklısınız da
Sonuçta 21 yaşına ulaşmış biri
Belli ki erken yaşlarda sorunlar yaşamış ama artık iş güç sahibi ise tedavi de olsun
Yarın bir ev arkadaşı veya eşi olsa onlar da cinnet geçirir.

Arkadaşlarım 7 yıllık evliyim eşimle çok sorunlu bir evliliğimiz var güven yok vs.Eşimin çocuğuyla aynı evde yaşıyorum küçükken annesi bırakıp gitmiş ben geldiğimde 14 yaşındaydı tam ergenlik zamanı bende çok gençtim birbirimizden hep negatif elektrik aldık sevgi yoktu ama saygı vardı.Benim derdim 7 yıldır burun pisliği,evet yanlış okumadınız çocuk ilk başlar karşımda yapıp birde ağzına atıyordu babası diye diye 2-3 yılda karşımızda yapmayı bıraktı.Salonda otururken biz başka odaya geçtiğimizde tekrar yapıyordu orası ayrı(balkondan görüyordum)sadece dediğim gibi karşımızda yapmıyor.Ünv kazandı gitti pandemiden dolayı geldi.Birgün odasını temizlerken başlığı sileyim dedim bir baktım başlığının arkasında burun pisliği biriktirmiş resmen alıp yapıştırmış.Babası tekrar uyardı.Elimde eldiven ayağımda terlikle giriyorum odasına artık ayrı kova ayrı vileda.Neyse bu iki senedir evde toplasanız odasını 2 kere anca silip süpürmüştür.İşe başladı hiçbir sorumluluk yüklenmedi evde(1 kere bile ekmek almadı).Geçen temizlemeyecektim odasını içim el vermedi temizleyeyim dedim masasının üzerine burun pisliğini yığmış yatağının yanına 4-5 kere tükürmüş(bazasına yapışık salyalar vardı yerdede vardı)midem çok kötü oldu masasını silmedim bazasını silmedim anlar utanır diye yok arkadaşlar utanma yok işten geldi odasına girdi çıktı yemek varmı diye sordu kendi kendimi yedim resmen.Dünde kurabiye almış bi çay tabağına mutfaktan odasına götürmüş tam burun pisliğinin üzerine koymuş aldım çöpe attım.Bugün babası konuşacak olmadı gitsin ayrı ev tutsun diyor ben çok yükselmelerini istemiyorum ne yapacam işin içindende çıkamıyorum,Mutfağa giriyor çıkıyor bütün kulpları siliyorum artık kafayı sıyıracam bi akıl verin lütfen
Sinirim bozuldu sadece. Sinirden gülüyorum.

Tabii siz sevmediğiniz icin çocuğu
Rahatsızlığı olmasından ziyade pis huylu olmasını tercih ediyorsunuz. 🤷‍♀️
Kendi cocugum yapsa gider bi kösede kusarim, kimse kimsenin bu derece pisligini cekmek zorunda degil, okurken midem kalkti, hala bulaniyo, uvey anne diye salonun ottasina kakasini yapsin, kadin da igrenmesin, temizlesin o zaman, yok oyle bi dunya, midem agzima geldi yemin ederim.

Valla kazik kadar olmis, gitsin ayri ev tutsun, sumugunu biriktirip surrealist tablo mu yapar, tukurukleriyle akvaryumda balik mi besler naparsa kendi evinde yapsin, boyle pislik ceklimez, ben olsam odasina asla girmem
Mizahla bir nevi aynı şeyleri anlatmaya çalışırken taşlandım sus sus seni de taşlarlar 🥲

Aramızda sadece 7 yaş var çocukla anlatsam roman olur ben çok zor şeyler yaşadım hem ailem tarafından hem eşim tarafından ilk evliliğim benim herkes çocuğa üzüldüm vs demiş ama kimse bana sormamış senin psikolojin ne durumda ben 28 yaşındayım geldiğimde 21 yaşındaydım ona rağmen anlamaya çalıştım çok zor bir çocuktu çok zor
Konu 21 yaşında bir genç kadına gelince bir anda yetişkin oluverir ve her sorumluluk beklenir , KK'da gördüğüm genel bir ikircikli tavır bu .
2. olarak da keşke kendinizi bu konuma sokmasaydınız , 7 yıl boyunca katlanmışsınız , boşansaydınız keşke.

Son düzenleme:
Konu 21 yaşında bir genç kadına gelince bir anda yetişkin oluverir ve her sorumluluk beklenir , KK'da gördüğüm genel bir ikircikli tavır bu .
2. olarak da keşke kendinizi bu konuma sokmasaydınız , 7 yıl b oyunca katlanmışsınız , boşansaydınız keşke.
Burada erkek olduğu için değil hasta olduğu için bu yorumlar yapıldı.
Cinsiyetle alakası yok ki
Cinsiyetle ilişkili tek bir yorum göremedim
Çocuk hasta
Psikolojik bir rahatsızlığı var belli
14 yaşında bunu ilk yaptığı zamanlar psikoloğa veya psikiyatriste yönlendirilmesi gerekirdi
Ama baba ilgilenmemiş
Şimdi de ayrı eve çıksın diyor
Bu da ilgilenmek değil

2. olarak da keşke kendinizi bu konuma sokmasaydınız , 7 yıl b oyunca katlanmışsınız , boşansaydınız keşke.
Şimdi eşyalarımı topladım ama param yok bir otobüs param bile yok ki o kadar eşyamız var dedim nakliye tut götürelim ilk ay kirayı sen karşıla sonra ben çaresine bakarım nasıl geldiysen öyle git diyor ağlamaktan gözlerim şişti gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım o değil bu psikoloji yüzünden çocuklarıma iyi annede olamıyorum çok üzgünüm

Ara sayfaları okuyamadım ama ben de çoğu arkadaş gibi sorunu olduğunu düşünüyorum anlattığınız kadarıyla. 21 yaş üniversite yaşı. Çocukluk dönemi değil. O sebeple öğütle düzelecek bir yaş da değil bence. Önce uzmanla görüşseniz nasıl yaklaşmanız gerektiğini konuşursunuz. Daha sonra da genç destek alır belki. Siz ne kadar konuşsanız da uzman gibi faydalı olmaz diye düşünüyorum. Şahsi fikrim..
Ama siz de haklısınız o yaşlarda üniversiteli erkek kardeşim var. Sizinle de benzer yaştayız. Böyle bir huyu olsa temizleyemem tiksinirim. Temizlemeyi geçin dokunduğu yerden yemek yiyemem. Bardaktan su içemem vs. Siz yine iyi sabretmişsiniz. Ama keşke yıllardır çözüm adına bir uzman desteği alsaydınız. Umarım halledebilirsiniz en kısa sürede..

Not: Ben bu yorumu yaptım ama son mesajı şimdi gördüm. Kim eşyalarını topladı ? Neden ağlamaktan gözleriniz şişti ? Sakin olun lütfen ağlamayın her şeyin çaresi bulunur bu hayatta...

Son düzenleme:
Şimdi eşyalarımı topladım ama param yok bir otobüs param bile yok ki o kadar eşyamız var dedim nakliye tut götürelim ilk ay kirayı sen karşıla sonra ben çaresine bakarım nasıl geldiysen öyle git diyor ağlamaktan gözlerim şişti gerçekten psikolojik olarak çok yıprandım o değil bu psikoloji yüzünden çocuklarıma iyi annede olamıyorum çok üzgünüm
Ay anlamadim ben kim toplandi, sen niye gidiyosun

Arkadaşlarım 7 yıllık evliyim eşimle çok sorunlu bir evliliğimiz var güven yok vs.Eşimin çocuğuyla aynı evde yaşıyorum küçükken annesi bırakıp gitmiş ben geldiğimde 14 yaşındaydı tam ergenlik zamanı bende çok gençtim birbirimizden hep negatif elektrik aldık sevgi yoktu ama saygı vardı.Benim derdim 7 yıldır burun pisliği,evet yanlış okumadınız çocuk ilk başlar karşımda yapıp birde ağzına atıyordu babası diye diye 2-3 yılda karşımızda yapmayı bıraktı.Salonda otururken biz başka odaya geçtiğimizde tekrar yapıyordu orası ayrı(balkondan görüyordum)sadece dediğim gibi karşımızda yapmıyor.Ünv kazandı gitti pandemiden dolayı geldi.Birgün odasını temizlerken başlığı sileyim dedim bir baktım başlığının arkasında burun pisliği biriktirmiş resmen alıp yapıştırmış.Babası tekrar uyardı.Elimde eldiven ayağımda terlikle giriyorum odasına artık ayrı kova ayrı vileda.Neyse bu iki senedir evde toplasanız odasını 2 kere anca silip süpürmüştür.İşe başladı hiçbir sorumluluk yüklenmedi evde(1 kere bile ekmek almadı).Geçen temizlemeyecektim odasını içim el vermedi temizleyeyim dedim masasının üzerine burun pisliğini yığmış yatağının yanına 4-5 kere tükürmüş(bazasına yapışık salyalar vardı yerdede vardı)midem çok kötü oldu masasını silmedim bazasını silmedim anlar utanır diye yok arkadaşlar utanma yok işten geldi odasına girdi çıktı yemek varmı diye sordu kendi kendimi yedim resmen.Dünde kurabiye almış bi çay tabağına mutfaktan odasına götürmüş tam burun pisliğinin üzerine koymuş aldım çöpe attım.Bugün babası konuşacak olmadı gitsin ayrı ev tutsun diyor ben çok yükselmelerini istemiyorum ne yapacam işin içindende çıkamıyorum,Mutfağa giriyor çıkıyor bütün kulpları siliyorum artık kafayı sıyıracam bi akıl verin lütfen
Ayrı eve çıkarın yada yatılı yurt 🤦🏻‍♀️

Babası ikna edebilirmi yardim alması için bilmem ama konuyu okuyunca gerçekten miden çok kötü oldu.
Sanırım çalışmaya başlamış, ayrı eve çıkması hem onun hem sizin açınızdan daha iyi olur, çünkü insan ne olursa olsun bu şekilde pis biriyle birlikte yaşamak istemez. Sizde çok gençsiniz, inanılmaz üzüldüm konunuza, hikâyenize.
Ayrica çocuğuyla ve problemleriyle ilgilenmesi gereken kişi babası, siz değilsiniz.

Back
X