- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
-
- Konu Sahibi prozaclustral
Merhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?
Canim bu yasta evlenip dertsiz basina dertmi arıyorsun.? Gencliginin tadini cikar gez toz ne zorun var yani. Hic heveslenme bence. O yaslarda hersey toz pembe geliyor ama hayat oyle degil. O yuzden acele etme nasilsa seninde bir kismetin vardir gelecekte evlenceksin yuvanı kuracaksin illaki. Ama acele etme yeterki.Merhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?
Yok canım sende ne evde kalması dünür falan da mı yok bizim burda oğlan anneleri deli gibi kız arıyorMerhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?