- 15 Ocak 2018
- 60
- 101
- Konu Sahibi prozaclustral
Tövbeler olsuunn Daha 24 yaşındasın bi bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka gibisiniiz :) ben de 24 yaşındayım bekarım :) yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi demişsiniz valla şaka gibi.Merhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?
+1Tövbe Estağfurullah.
Ablacim daha yaşın kaç.
Evde kalmış değilsin de sevgililerin olmaliydi.
Rahat ve güleryüzlü ol. Gereksiz konuşma. Ozguvenli ol. Birikimli ve esprili ol. Modaya uygun giyin
Azicik makyaj yap. Bu.
Senin tarzin ne
Nasıl birisin
Erkekleri iten bir tarafin olabilir mi sence
once isin gucun olsun en buyuk cilve buMerhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?
Whats app teki kocaman gözlü emojiMerhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?
yaşının gelmesine 3 sene daha var. Abartmayın.Merhaba, yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı, şu an da bir umut görünmüyor, çok utangacım bunun da etkisi olabilir, nasıl cilve yapabilirim, nasıl çekici olurum lütfen yardım edin. Yalnız ölmek istemiyorum yaşım geldi hala ortada bir şey yok. Tavsiyeler?
Evlenen evde kalir, evlenmeyen gezer :))) hahaha daha 24 sun 24! 24! 24!