- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 39
- Konu Sahibi txuxlay1196
ben kopek sahıbı bır gebeyım ve veterıner teknıseyım.. evde hayvan olması (asılı oldugu surece) kesınlıkle bır sorun degıl. toksoplazma asısız hayvanlardan, salamdan sosısten, cıg kofteden bıle gecebılır.. yanı kopek yada kedılerınız asısına onem verırsenız hıc bır problem olmaz.. bırde şu verın, verdım kopegı gıbı sozler gercek bir hayvan severe kesınlıkle yakısmıyor.. nedır kı verdıgın??? bir ESYA mı sormak ıstıyorum veren arkadaslara.. vereceksende almıycaksın.. cunku onlarda tıpkı cocuklar gıbı bızlere baglanıyor ve terk edılmıslıgı en derınden yasıyor.. barınaklarda sahıbı tarafından terk edıldıgı ıcın, yemek yemegı kesıp, resmen ıntıhar eden kopekler var... kopek beslemek cıkılan uzun bır yol, almadan once dusunmek lazımm..
kesinlikle katılıyorum...a.s.
ilk adımlarını köpeğimle beraber atsın oynasın dostluğu sıcaklığı paylaşmayı bilsin istiyorrum. zaten evde bile uzun zaman yanlız bırakmaya kıyamadığım köpeğimi çocuğum oldu diye temelli bırakamam. o beni değil ben onu sçtim ben onu eğittim büyüttüm.. sonra işim bitti modan geçti bizim artık çocuğumuz var eyvallah demem.. diyemem...
Allah herkese evladına ve evindeki diğer canlıya bakma gücü versinopuyorumnanaktan