Ekmekler Pideler Evde Kolay Ekmek

Maşallah size bugun abim ekmek almaya yollamadı bende yapmalıyım

Kuru maya kalmamıştı, yaş maya da olur değil mi?

Denemedim ama olur sanırım.Sadece 1 paket kuru mayanın ne kadar yaş mayaya denk geldiğine dikkat etmek gerekir..Ve haklısınız evde ekmekler yapılmaya başlandığından marketlerde kuru maya kalmamış ..

Denemedim ama olur sanırım.Sadece 1 paket kuru mayanın ne kadar yaş mayaya denk geldiğine dikkat etmek gerekir..Ve haklısınız evde ekmekler yapılmaya başlandığından marketlerde kuru maya kalmamış ..
Iste simdi ben panik,stok, kargaşa,izdiham
Sabah alisverise gidecektim,listemin basinda maya vardi.
Neyse burasi butik sehir,tukenmislik duymadim pek,bulurum,bulayim,bulmaliyim,yoksa mayasiz un un degildir

Çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık.

En yakın zamanda deneyeceğim inş... Teşekkürler :)

Elinize sağlık mükemmel görünüyor Ekmekler pişerken kurumaması için fırın tabanına su koymak gerekir mi?

Elinize sağlık güzel görünüyor

Ben yarim yasmaya ile yapiyorum gayet guzel oluyor deneyebilirsiniz

Çok leziz görünüyor ama ben ekmek yemiyorum.

Uzmanlarda şu sıralar boş karbonhidrat yemeyin diyorlar. Yiyecek bişey bulamıyorsanız son seçenek makarna, ekmek olmalı...hele şeker, bağışıklık için büyük yalnış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…