Evde ki kırkayaktan nasıl kurtulurum?

Sadece evin içini ilaçlayınca kesin çözüm olur mu bilemiyorum. Binayı komple ilaçlatmak gerekebilir diye düşünüyorum. Ama bina sakinkeri ile bu konuda bi karar veremiyoruz hep konusunu açıyoruz ama havada kalıyor. 9. Katta oturuyorum bu arada giriş kat galan değil

Evet aynı tarüf ettiğiniz gibi. Ama kırkayak yazınca aynısı çıkıyo görselde
Ablamin bahçeli evinde vardi, birebir insana zararlari yokmuş, hatta evdeki sinegi, bocegi, orumcegi yiyorlarmis, bir nevi hasere yakalayici ama işte o kadar tiksinç ve sevimsizler ki insann olduklari yeri ateşe veresi geliyor
Tüm canli türlerinn zincirleme dogaya bir faydasi var ama böceksiz bir dunya olsaymış keşke

Evi ilaçlatmak bizim sorunu çözmüştü büyük ölçüde, evet apartman dışı ve daireler tek tek aynı anda ilaçlansa süper olur ama maliyetten ötürü millet kabul etmeyebiliyor biz de site grubuna yazmıştık kimse oralı olmadı, en son kendimiz dairemizi ilaçlattık

Yaa yukarıda bi yorum vardı, eşini ısırmış yazmıştı.
Aman canım zararsız hayvan denilecek bi şey değil ki içim hala ürperiyor. İlaçladık bugün allahım inşallah bi daha görmem

üst kattaki odaları ilaçladık kendimiz camları açtım az önce gece veya yarın da alt katı ilaçlarım dedim. İşe yarar inşallah

Ayyy
İnstagramda keşfette tuhaf şeyler çıkıyor karşıma zaten. (Klozette yılan,çöken tavandan düşen devv yılan,duşakabin içinde kaplan gibi)
Yok artık demeyeceğim çünkü bende bu baht varken başıma bunlarda gelir hiç şaşırmam. İlk evlendiğimiz yıl eşimle annesinin köyüne gitmiştik gönlü olsun diye, orda gece ayağımı fare ısırmıştı. Bu gerçek bu arada şaka değil.

Arkası kiskaçlı bir böcek mi? Kulağa kaçan diyorlar ondan mı yoksa kırkayak mi ? Kulağakaçan çok oluyor bizim burada, çok tiksiniyorum. Kırkayak(çıyan da olabilir bilmiyorum) biraz büyük bir böcek ve ben geçen yaz elimde tuttum onu fark etmeden. Yazlik yerde, yerdeki paspası alıp kaldiracaktim ay elimde gezdi kocaman. Çığlık atıp nasıl fırlattım bilmiyorum. Çok korktum. Umarım ondan değildir. Kulağakaçan yine daha ufak

Kulağa kaçan değil malesef diğeri
Elimde görsem elimi o an kesip atarım sanki.
Çok tiksindirici bi canlı, yazlık değil her yerde oluyor nereye gitsem karşıma çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…