Aynı durum bende var kollarım kabarcık oluyor ve nefesim kesiliyor ama hayvanlarıda çok seviyorum çok istiyorum evde bakmayı işte korkuyorum alıp onu eve alıştırıp sonra hasta olup da onu bırakmayı of bu Aralar deli gibi aklımdan geciyorEvde ki tuylu her turlu arkadasin bana feci zarari var. Onlarla olan bir ortamda Gozlerim burnum hic durmuyor. Hapsuruktan nefes alamiyorum. Gozumun icinde seffaf bisiler cikip kollarim falan kizarmaya basliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet insan bir hayvan ile yaşadığında tüylere alışıyor ama bizim evimiz dediğin gibi değil :) Arkadasınızınki abartılı baya temizlemesi gerekir devamlı.Hayvansever arkadaslar aklima takilan bir sey var .Bir arkadasimin evine gitmistimKedileri vardi.Ama heryer kanepeler yatak dahil cok sayida tuydu.Ve bundan rahatsiz olmami cok yadirgadi.Gucendi.Boyle mi bu kedi severlerin evi?Yoksa bu arkadas mi pasakliydi?
kızmayın ama bence zararlı çünkü tüyleri ciğerlerie giderse sorun olur bende ciğerlerimden rahatsızım ve dr yaklaşmamı yasakladı
E köpeğiniz yok muni sizin hem de golden?
Kendi kendime alıntı yapıyım. İyiki bu siteye üye olmuşum.çıldırmak üzereydim. İkinci gebeliğim ve toxoplasma pozitif çıktım. Yine test istiyorlar.ve ben bir türlü önceden geçirdiğime emin olmadım. Beynim bana oyun oynuyor gibiydi. Şimdi bu yorumunu gördüm. Ve yaşancı pozitif olduğuma emin oldum. Yine testimi yaptıracağım Tabikide ama şu yazım bana yettihic bir zarari yok bende hamileligimde korkmustum evde kedi vardi.o geldimi kaciyordum yaninda uzuluyordu sanki dayanamadim sarildim sevdim allahim sen koru dedim sonra test sonuclarim geldi cok cok cok onceden topsaplazma gecirmisim yani artik bana etkisi olmazmis.dogal olarak bebegede bulasamazdi hemen kedilerin kraliyla bunu kutladik
biraz daha açabilir misiniz ben anlamadım daKendi kendime alıntı yapıyım. İyiki bu siteye üye olmuşum.çıldırmak üzereydim. İkinci gebeliğim ve toxoplasma pozitif çıktım. Yine test istiyorlar.ve ben bir türlü önceden geçirdiğime emin olmadım. Beynim bana oyun oynuyor gibiydi. Şimdi bu yorumunu gördüm. Ve yaşancı pozitif olduğuma emin oldum. Yine testimi yaptıracağım Tabikide ama şu yazım bana yetti