- 30 Ağustos 2016
- 2
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Insan herhalde Oxford mezunu da olsa kültüründen vazgeçemiyor.kesinlikle öyle olmadı,ama çevremdekiler "kız olup da okuyup ne yapcan,zaten kocaya gidecen" görüşündeler,bizim aileden okuyan yok pek,ben onlar gibi düşünmedim hiçbir zaman,ama bu aralar bir endişe sardı içimi,arkadaşlarımdan evlenenler var
Üniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.
Yaşım 21.25
tamda bu cevabı yazacaktım,,,,Keşke evde kalsaydım ..
evlilikten önce sevgili bul , nasıl oluyormuş sevgili olmak ,Üniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.