- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
cok cocukca seyler bunlar biraz kitap felan okuyun cok cahilce dusunceleriniz ve bunlar size cok hata yaptirirÜniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.
21 yaşında ya evlenemezsem diye düşünecek kadar ne yaşadınız? Akışına bırakın, karşınıza illa ki birileri çıkacaktır. Ya da kurslara falan kaydolun okul dışında çevre yapmış olursunuz.Üniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.
evlilik sanıldığı kadar kolay değil korkman en doğrusu belki severek evlendiğin kişi hakkında en hayırlısı olmayacak belki her göürücü usulüyle evlenen anne ve baban gibi olmuyor umarım Allah hayırlı birini çıkarır karşınaÜniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.
Neden ki evli arkadaşlar kocalarına yapışık mı geziyorlarKorkmakta haklısın. Ben 26 yaşındayım, sevgilim yok, evlenmedim de. Bütün arkadaşlarım evlendi + cocuk yaptılar. Bir tatile, bir konsere, en azından bir kahve için dışarı çıkmaya arkadaşım kalmadı. Düşünsene, ben bir sevgilim olana kadar tüm aktivitelerimi ya yalnız başıma ya ailemle ya da çift arkadaşlarımın yanındaki sap olarak yapacagım. Gerçekten büyük bir sorun bu, bu yuzden intihar eden bir kız vardı, haberlerde çıkmıştı.
Bence yanlıs düsünüyorsun. İnsanların evlenme yası artık 30 lara kaydı. Bende 24 te evlendim. Görücü usulünde insanlar bir kez görünmüyor ki devir degisti. Görüşülüyor sonra iki genc biraz görünüyor daha sonra söz Nisan falan yapılıyor.Üniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.
yaaaa aynen bennnŞaka mı bu ?
21 yaşında bana evlilik dediklerinde kaçacak delik arıyordum
Yahu neyin telaşı bu daha 21 yaşındasın okula başlar başlamaz milletin sevgili durumunu analiz ettin heralde. Dur bakalım bi okulunu bitir işini eline al. Bi derdin evlenmek mi yani şimdi
Ben 28 yaşındayım senin kadar ya evde kalırsam korkusu yaşamıyorum
Ben mi anormalim bilmiyorum ki
sırf konu açmak olsun diye konu açmayın yahu.Üniversite okuyorum.Yaşım 21.25 yaşında bitireceğim üniversiteyi.Okulumda bölümüm yeni açıldığından en büyükleri biz oluyoruz,bizden üst dönemler yok yani.Bizim sınıfta da hem az erkek var,çoğunun da var sevgilisi.Ben öyle çok aktif bir insan değilim,okuldan eve,evden okula.Okulu bitirince de çok geç olucak gibi geliyor.Kapalıyım ben.Ama görücü usülüyle evlenmek istemiyorum.Yanlış düşünüyor olabilirim.Bir kere görmekle nasıl anlayabilirsin ki sonuçta?Annem o şekilde evlenmiş ve babaannem ve halam,anneme karşı büyük bir kin ve nefret dolu,babamı da çok küçümsüyorlar,hiçbir şey yapamaz,edemez gibisinden.Annem şu anda kanser.Üzüntüden oldu hepsi.Ben de severek,isteyerek evlenmek istiyoorum.Mimarlık okuyorum,okulu bitirince İstanbul'da çalışmak istiyorum,İstanbul'da yaşamak istiyorum.Yani yaşadığım şehirden çıkarsa biri karşıma falan,pek istemiyorum gibi.Yazın stajlarımdan birini İstanbul'da yapacağım.Belki o zaman bir şeyler olur.Ama ben çok şanssız bir insanım.Kısacası evde kalmaktan korkuyorum.Bir de sessizim ben.Burda çalışmak istememin nedeni,burası küçük bir şehir.Mimarlık mesleğini yapabilmem için ofis falan açmam gerekir,ben bir şirkette falan çalışmak istiyorum,diğer türlü yapamam gibi geliyor.
ailem zengin Ailem de herkes prof doktor öğretmen.