- 9 Mart 2020
- 6
- 2
- 1
- Konu Sahibi Limonlukapkek
-
Okulum bitti şuan çalışıyorum yüksek lisans için hazırlanıyorum ama tüm arkadaşlarım evlendi, akrabaların da sürekli sormasıyla artık cidden kafama takılıyorKendinizi geliştirin. Bu düşünceden hızla uzaklaşın. Yoksa çok seçici olmadan,tanıyamadan kendinizi adamın biriyle evlenmiş bulabilirsiniz. Sonra gelsin bdvde konular. Nasip diye bir şey var. Herkes evlenmek zorunda değil. Sağlıklı ilişkiye sahipseniz bir süre sonra biz evlenelim bari denilebilir ancak.
Ya aday olsa, sevgilim olsa ya da sosyal çevrem olsa ben de sorun yapmam ama çevremdekilerin evli olması ve herkesin sorması artık cidden kafama takıntı oluşturmaya başladı26 dami dusunuyorsunuz bunu
sizden 10
yas buyuk iken evlendim。 evde kalmanin dibine vurmusum ben
o cevresel baski yokmu zatenYa aday olsa, sevgilim olsa ya da sosyal çevrem olsa ben de sorun yapmam ama çevremdekilerin evli olması ve herkesin sorması artık cidden kafama takıntı oluşturmaya başladı
Kariyerinize odaklanın. O ara denk gelir düzgün bir adam umarım. Ama asla geç kalmadınız.Okulum bitti şuan çalışıyorum yüksek lisans için hazırlanıyorum ama tüm arkadaşlarım evlendi, akrabaların da sürekli sormasıyla artık cidden kafama takılıyor
Kariyerinize odaklanın. O ara denk gelir düzgün bir adam umarım. Ama asla geç kalmadınız.
Evet ben de yanlış biriyle bir ömür geçirmekten çok korkuyorum, çok haklısınızo cevresel baski yokmu zatenaman o sunu dedilr bunu dediler sacma sapan birini hayatina alma。 en buyuk hataya oyle dusuyoruz。 nasip kismet nerde ne zaman bakalim hayurlisini dile gec olsun guzeli olsun
Bence erken ya biraz hayatınızı yaşayın sefanizi sürün, ailem baskı yaptı bana kalsa şimdiki aklım olsa 30dan önce evlenmezdim oda en erken yaş yer içer hayatımı yaşardım evlenince mutlu ölünmüyor zaten Rabbim iyi eş mutlu yuva nasip etsin inşallahMerhaba 26 yaşındayım kendimi çok mutsuz, evde kalmış hissediyorum. İş-ev dışında hiçbir aktivitem de yok, sosyal çevrem de yok sanırım karşıma hiçbir zaman doğru kişi çıkmayacak o kadar üzülüyorum ki artık bu duruma sürekli akrabaların sorularından, arkadaşlarımın evlenmelerinden bıktım artık zaten arkadaşlarımla da görüşmüyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Merhaba 26 yaşındayım kendimi çok mutsuz, evde kalmış hissediyorum. İş-ev dışında hiçbir aktivitem de yok, sosyal çevrem de yok sanırım karşıma hiçbir zaman doğru kişi çıkmayacak o kadar üzülüyorum ki artık bu duruma sürekli akrabaların sorularından, arkadaşlarımın evlenmelerinden bıktım artık zaten arkadaşlarımla da görüşmüyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?