• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalmak??

Limonlukapkek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
6
2
1
Merhaba 26 yaşındayım kendimi çok mutsuz, evde kalmış hissediyorum. İş-ev dışında hiçbir aktivitem de yok, sosyal çevrem de yok sanırım karşıma hiçbir zaman doğru kişi çıkmayacak o kadar üzülüyorum ki artık bu duruma sürekli akrabaların sorularından, arkadaşlarımın evlenmelerinden bıktım artık zaten arkadaşlarımla da görüşmüyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum 😐😐

Kendinizi geliştirin. Bu düşünceden hızla uzaklaşın. Yoksa çok seçici olmadan,tanıyamadan kendinizi adamın biriyle evlenmiş bulabilirsiniz. Sonra gelsin bdvde konular. Nasip diye bir şey var. Herkes evlenmek zorunda değil. Sağlıklı ilişkiye sahipseniz bir süre sonra biz evlenelim bari denilebilir ancak.

26 dami dusunuyorsunuz bunu😂
sizden 10
yas buyuk iken evlendim。 evde kalmanin dibine vurmusum ben

Kendinizi geliştirin. Bu düşünceden hızla uzaklaşın. Yoksa çok seçici olmadan,tanıyamadan kendinizi adamın biriyle evlenmiş bulabilirsiniz. Sonra gelsin bdvde konular. Nasip diye bir şey var. Herkes evlenmek zorunda değil. Sağlıklı ilişkiye sahipseniz bir süre sonra biz evlenelim bari denilebilir ancak.
Okulum bitti şuan çalışıyorum yüksek lisans için hazırlanıyorum ama tüm arkadaşlarım evlendi, akrabaların da sürekli sormasıyla artık cidden kafama takılıyor

26 dami dusunuyorsunuz bunu😂
sizden 10
yas buyuk iken evlendim。 evde kalmanin dibine vurmusum ben
Ya aday olsa, sevgilim olsa ya da sosyal çevrem olsa ben de sorun yapmam ama çevremdekilerin evli olması ve herkesin sorması artık cidden kafama takıntı oluşturmaya başladı

Ya aday olsa, sevgilim olsa ya da sosyal çevrem olsa ben de sorun yapmam ama çevremdekilerin evli olması ve herkesin sorması artık cidden kafama takıntı oluşturmaya başladı
o cevresel baski yokmu zaten🙄 aman o sunu dedilr bunu dediler sacma sapan birini hayatina alma。 en buyuk hataya oyle dusuyoruz。 nasip kismet nerde ne zaman bakalim hayurlisini dile gec olsun guzeli olsun 🙏

Okulum bitti şuan çalışıyorum yüksek lisans için hazırlanıyorum ama tüm arkadaşlarım evlendi, akrabaların da sürekli sormasıyla artık cidden kafama takılıyor
Kariyerinize odaklanın. O ara denk gelir düzgün bir adam umarım. Ama asla geç kalmadınız.

Kariyerinize odaklanın. O ara denk gelir düzgün bir adam umarım. Ama asla geç kalmadınız.
o cevresel baski yokmu zaten🙄 aman o sunu dedilr bunu dediler sacma sapan birini hayatina alma。 en buyuk hataya oyle dusuyoruz。 nasip kismet nerde ne zaman bakalim hayurlisini dile gec olsun guzeli olsun 🙏
Evet ben de yanlış biriyle bir ömür geçirmekten çok korkuyorum, çok haklısınız 😐 teşekkür ederim 🙏🏻

Merhaba 26 yaşındayım kendimi çok mutsuz, evde kalmış hissediyorum. İş-ev dışında hiçbir aktivitem de yok, sosyal çevrem de yok sanırım karşıma hiçbir zaman doğru kişi çıkmayacak o kadar üzülüyorum ki artık bu duruma sürekli akrabaların sorularından, arkadaşlarımın evlenmelerinden bıktım artık zaten arkadaşlarımla da görüşmüyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum 😐😐
Bence erken ya biraz hayatınızı yaşayın sefanizi sürün, ailem baskı yaptı bana kalsa şimdiki aklım olsa 30dan önce evlenmezdim oda en erken yaş yer içer hayatımı yaşardım evlenince mutlu ölünmüyor zaten Rabbim iyi eş mutlu yuva nasip etsin inşallah

Kusura bakmayın haddime değil karışmak.Ama nerdeyse aynı yaştayız. Bence olayı gözünüzde biraz büyütmüşsünüz. Şimdiki devirde eskisi kadar erken evlenilmiyor. Benim etrafımda fazla evlenen olmuyor. Sınıf arkadaşlarımın çoğu hala bekar.Günümüzün şartları değişmiş. Güvenilecek ve evlenicek erkek/kadın bulmak kolay değil.Çoğu kişi konforuna ve egosuna çok düşkün.Benim abim 30larında, geçen yıl evlendi. Kuzenlerimde öyle. Fakat çevre evde kalmış kadın baskısının verdiği telaşı anlıyorum. Ben 1-2 kere arkadaşlarıma “Evlilik yaşı gelmiş” dediğimde “Saçmalama, ne evlilik yaşı” diyorlar.

Bence siz bu konuya fazla odaklanıp gözünüzde büyütüyorsunuz. Fazla odaklandığınız İçin etrafınızda bir tek evlenenleri görüyorsunuz. Mesela benim benden yaşça büyük bir arkadaşım var. Bana sürekli “Ayyy görüyorum etrafta herkes evli, dışarıda kol-kola eşleriyle. Herkes çoçuğunun elinden tutmuş. Bir benim yok” diyor. Bende “Ne alaka. Ben öyle birşey görmüyorum. Dışarıda her türlü insan var. Bekar, evlenmiş, boşanmış, çocuğu olan olmayan” diyorum.Yani gerçekten tamamen odakla alakalı. Fazla takıyorsunuz.

Fakat şunu demek isterimki evlenmek istiyorsunuzsa biraz fırsatlara açık olmalısınız. Yani evde oturmakla büyük ihtimalle biri çıkmaz. Asosyalseniz sosyalleşmeye çalışın. Misafirliğe gidiliyorsa eskiden gitmiyorsanız, şimdi gitmeye çalışın. Tanıdıklarınızın dışarı çıkma tekliflerine evet deyin. Mesela kuzeniniz “Sinemaya gidelim mi?” diyor, siz evet deyin.Kendinizi geliştirmek için kurslara gidebilirsiniz, dil kursları olabilir.Kismetin nerden geleceği belli olmaz:KK200:

Ama niyet etmek ve fırsatlara açık olmak çok önemli. Bizim iki tanıdığımız var kızlar bir kaç aylığına bizim yaşadığımız yere yani yurtdışına okumaya geldiler. Biz dönecekler sanırken bir duydukki buralı birini bulup evleniyorlar. Şok olduk. Öyle ahım şahım tiplerde değillerdi. Hatta bir tanıdığımız giderken “Gidip orda birini bulucam” dediklerini söylemişti.Birine de nasıl tanıştığınız diye sorduğumuzda “Mağazada ikimizde yemek alırken tanıştık” demişti:KK53: Şimdide çocukları olmuş. Yani akıllarına koyduklarını yapmışlar.:KK53:

Son düzenleme:
Evlenme yaş ortalaması yükseldi.26 yaşa fazla diyenler yaşlılar😅dinlemeyin onları
Sıkmayın canınızı.Karşınıza doğru kişinin biran önce çıkmasını dilerim

Ay en güzel yillarinizda evde kaldığınızı düşünmek ...ne bileyim...bakarken gezin tozun .Hayatın tadını çıkarın.evlenince de evliliğin tadını çıkarırsınız.acele etmeyin artık evlenme yaşı 30lara kaydı.

Gene bir evlenemedim konusu
[/QUOTE

Büyük konusmak istemiyorum ama 24 yasindayım. 28imden önce evlenmeyi düşünmüyorum.Hatta 28 bile bence küçük ama ben aşksız yasayamayanlardanım hem aşık olucam hem de onun askini garantiye alıcam :dondurma:

Back