• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Kaldın yaşı kaçtır?

rammsteinrichard

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
6
3
1
104
şimdi bazılarınız kızacak ama cidden son zamanlarda moralim çok bozuk yaşım 23 ve çevremde bir sürü benim yaşıma yakın kişi evlendi, benim daha sevgilim bile yok ve korkuyorum

Evde kaldin yası diye bi sey yoktur bunlarin hepsi hurafe inanma artik büyüdün sen.

23 yaş ah dönebilsem o günlere...
Evlensinler sen keyfine bak.Yaşım 30 ama hala bekar olan arkadaslarima özenmekten kendimi alamiyorum.Biraz yaratici ol canim dunyada evlenmekten daha eglenceli bi suru sey var,tadini cikar sonra bi ara evlenirsin denk gelirse.

Ohhhh kuzum vah sana vah.
Nasilda beceremedin ya evlenmeyi...? Yazik sana... bak cok üzüldüm. Zaten gelmişsin 23 yaşına, bir ayagin cukurda... öff ya... bu yaştan sonra senin gibi nineyi kimse almazkiiiii

Şaka bir yana...bana biri bu evde kalma meselesini aciklasin. Evlenenler nerde kaliyor? Evde kalmiyorlarmi?

Evde kalma yaşı bana göre yok her insan 30 da 40 da 50 de evlenebilir yaş olayına bence bu kadar takılmayın..
Ayrıca şimdiki insanlar zaten 30 dan önce evlenmiyorlar..

Evlenemiyenler evlenmek ister. Evli olanlarda eskiye dönmek ister.
Allah akıl fikir versin.

Valla sen iyimisin 23 nedir bebek daha . Evlendıgınde ancak anlarsın ne aptalmışım diye . Doğru insan çıkarsa evlen şakın başka türlü evlenme . Sorumluluk kolay mı sanıyosun. Senin yerinde olsam keskinlikle otuzdan önce evlenmezdim.

en nefret ettigim tabirlerden biri '' evde kalmak ''

Mevsimi geçmiş de alınmayan ürün gibi ne o öyle..

Hiç evlenmemiş erkek için kullanılmayan bu iğrenc tabiri kadınlar için kullanmalarına mı yanayım, kadınların bunu benimseyip bir de bunun derdine düşmelerine mi yanayım bilemedim.

şimdi bazılarınız kızacak ama cidden son zamanlarda moralim çok bozuk yaşım 23 ve çevremde bir sürü benim yaşıma yakın kişi evlendi, benim daha sevgilim bile yok ve korkuyorum
ben 30 yaşında evlendim, atanmayı bekledim yıllarca, 28 yaşında atandım ve 30 da eşim çıktı karşıma, evlendim.Evlenmeden önce yaşları küçük olup sen evlenmiyomusun abla daha diyenlerin hepsi boşandı..Mantıklı ve akıllı olun ben 30 yaşında evlenmeme ragmen doğru bir karar veremediğimi düşünüyorum ve aile çok önemli ailesinide tanı lütfen..

Back