Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde kaldım kompleksi !
- Konu Sahibi VEdeBU
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2016
- 485
- 468
- 23
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Evlendi kuzum güzel bir evliliği var birde dünyalar tatlısı bir kızı darısı bekarların başınaKardesiniz evlendi mi?
- 26 Ocak 2017
- 433
- 652
- 103
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Kız daha gencecik. Boyle bir komplekse girmesi anlamsız. Kaldı ki bence zaten evlenmek madalya takilmasi gereken bir başarı,övunulmesi gereken bir olay ya da illa olması gereken bir şey değil. Tam tersine o kariyer dediğimiz şey önemli olan. Eğer kardesinizde boyle bir durum sezerseniz bir abla olarak ona şunu söyleyin, evlenince insanın başı göğe etmiyor. Hatta çoğu evlilikte burnu boktan çıkmıyor. Kompleks yapılacaksa illa yapmasi gereken o değil. Hayatinda hicbir basariya imza atmadan koşa koşa gidip evlenen kadınlar.Nasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Evlendi kuzum güzel bir evliliği var birde dünyalar tatlısı bir kızı darısı bekarların başına
Kız daha gencecik. Boyle bir komplekse girmesi anlamsız. Kaldı ki bence zaten evlenmek madalya takilmasi gereken bir başarı,övunulmesi gereken bir olay ya da illa olması gereken bir şey değil. Tam tersine o kariyer dediğimiz şey önemli olan. Eğer kardesinizde boyle bir durum sezerseniz bir abla olarak ona şunu söyleyin, evlenince insanın başı göğe etmiyor. Hatta çoğu evlilikte burnu boktan çıkmıyor. Kompleks yapılacaksa illa yapmasi gereken o değil. Hayatinda hicbir basariya imza atmadan koşa koşa gidip evlenen kadınlar.
konu sahibinin kardeşi evlenmiş.
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Yaklaşım çok yanlış. Çocuğun ağzına çakmak falan. Ergen bir çocuk o henüz. O yaşta yaptigimiz patavatsizliklari yazsak roman olurdu. Ama büyüdük ya artik çakalim agizlarina bir tane. Ayrıca kizla teyzesi arasındaki ilişki belli ki bunu kaldiracak seviyede. Benim yeğenim bana aynı espriyi yapsa ondan çok ben eğlenirdim mesela.küçük kızın ağzının ortasına çakmak lazım
gereğinden fazla özgüvenli ve saygısız yetiştirmekten oluyor tüm bunlar
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Konu 2 senelik bagyan.Yaklaşım çok yanlış. Çocuğun ağzına çakmak falan. Ergen bir çocuk o henüz. O yaşta yaptigimiz patavatsizliklari yazsak roman olurdu. Ama büyüdük ya artik çakalim agizlarina bir tane. Ayrıca kizla teyzesi arasındaki ilişki belli ki bunu kaldiracak seviyede. Benim yeğenim bana aynı espriyi yapsa ondan çok ben eğlenirdim mesela.
Neyse. Kız çocuğunun saygısız ve itici bir çocuk olduğu gerçeği sabit.
Yanında bu tarz konuşmalar yapılmış belli ki. Seviyesi ondan yerlerde
Edit: teyze gayet de kaldiramamis ki konu açılmış buraya
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Zaten bunların hepsini bilen biridirKız daha gencecik. Boyle bir komplekse girmesi anlamsız. Kaldı ki bence zaten evlenmek madalya takilmasi gereken bir başarı,övunulmesi gereken bir olay ya da illa olması gereken bir şey değil. Tam tersine o kariyer dediğimiz şey önemli olan. Eğer kardesinizde boyle bir durum sezerseniz bir abla olarak ona şunu söyleyin, evlenince insanın başı göğe etmiyor. Hatta çoğu evlilikte burnu boktan çıkmıyor. Kompleks yapılacaksa illa yapmasi gereken o değil. Hayatinda hicbir basariya imza atmadan koşa koşa gidip evlenen kadınlar.
O zaman soramamıştım sonrasında neden bu tepkiyi verdiğimi sorduğumda hem yeğenine birşeyler öğretmek hemde annemizin bu gereksiz çıkışlarının neye mal olduğunu düşünmek canını sıkmış
Ve annemiz klasik Anadolu kadınıdır :))))
- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
tabiki...bu kompleks değil ayrıcaNasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
pardon konu kapanmış bitmiş güncel sandım..
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Benim kızın yaklaşımı yanlıştı kabul ediyorum ama sizin yaklaşımınız da yanlış fakat şöyle bir farkında göz önünde bulundurmak lazım o daha 14 yaşındaydı o zaman ve daha öğreneceği yapacağı bir çok yanlışlar olacaktır ümidim sizin yaşınıza gelince daha verimli yanlışlar yapmasıdırKonu 2 senelik bagyan.
Neyse. Kız çocuğunun saygısız ve itici bir çocuk olduğu gerçeği sabit.
Yanında bu tarz konuşmalar yapılmış belli ki. Seviyesi ondan yerlerde
Edit: teyze gayet de kaldiramamis ki konu açılmış buraya
- 25 Ocak 2017
- 65
- 16
- 3
- 34
- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
Ben 25yaşindayim.Bana da geç evlenirsen çocugun iste 20yasina gelince sen 50mi olcan diyolar.Ben de önce atanayim biraz parami yiyeyim diyorum.ama ya 30dan sonra kimse çikmazsa diyorum bi yandan.ne gencligimi yasadim ne cocuklugumu o yuzden biraz kendi parami yemek istiyorum.52 yaşındayım,20 yaşında evlendim.evliliğimde bir sorun yok çok şükür ama şimdiki aklım olsaydı,30-35 yaşından önce asla evlenmezdim.
hayatınızı yaşayın,hiç birşeye geç kalmadınız kızlar...
notoğlum 5 aydır nişanlı, 31 yaşında,...gelinim 32...