ben şöyle bakıyorum olaya evlenmek değilde yaş ilerledikçe duygusal olarak paylaşımda bulunabileceğin bir insan arıyorsun. bence bu önemli bir ihtiyaçBenim de 26 yasinda bir kizkardesim var, okul bitti kpss atama derken bu sene meslege basladi zaten. Cok da guzel bir kiz, olay guzellikse 23 yasinda evlenen ablasindan (yani benden) cok daha guzel
Ama donem donem o da butun arkadaslarim evlendi benim bi manitam bile yok tribine giriyoryani yasa kariyere entelektüel birikime falan bakmiyor bu isler, toplumsal baski zaman zaman herkesi ucundan kiyisindan etkiliyor.
Arkadasımın kızı daha gecen akşam bana dedi ki, " 30 yaşına geldin birini bulamadın , bu çocugu da sevdiğinden değil başka birini bulamadıgından berabersin " ve bu kız daha 11 yaşında , muhtemelen anası babası bunun yanındayken böyle bir muhabbet yaptılar ve kızda ne duyduysa onu söyledş bana
ben şöyle bakıyorum olaya evlenmek değilde yaş ilerledikçe duygusal olarak paylaşımda bulunabileceğin bir insan arıyorsun. bence bu önemli bir ihtiyaç
Sanırım haklısınız başkalarının söylediğini takmadığını biliyorum belki de böyle bir davranışı yiğeninden beklemiyordu pişman olması için surat astı sanırım pişman ettirdide (teyze yiğen ne halleri varsa görsünler arada ben üzülüyorum)Kız kompleksli değil, kendi kızın bile teyzesine böyle bir kitap uzatarak espri yaptığını sanıyorsa diğer insanları düşünemiyorum.
Kız hala bekarsa bu kendi istediği içindir inan bana, yoksa evlenmekten kolay bir şey yok.Bu şekilde şakalar yapmayın, yaptırmayın yani.
Nasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
Bence sende üzülme...Sanırım haklısınız başkalarının söylediğini takmadığını biliyorum belki de böyle bir davranışı yiğeninden beklemiyordu pişman olması için surat astı sanırım pişman ettirdide (teyze yiğen ne halleri varsa görsünler arada ben üzülüyorum)
E yapmiş işteNasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?