Evde iki yabanci

Bunlar evlenmeden önce konuşulması gereken şeyler. Eşim de sıvışmaya yer aradı ilk zamanlar. Yok ben bez değiştiremem de, yok ben uyutamam da, sen daha iyi yapıyorsun daaa. Tabi tabi, ben sanki annemin karnından bebek bakmayı bilerek mi doğdum, ben sana gösteririm merak etme, hadi bakayım gel buraya vs.. E şimdi bakınca eşim temizlik yapmayı,yemek yapmayı,bebek bakmayı,kahve yapmayı,çamaşır-bulaşık makinesi kullanmayı bile benden öğrendi. Baştan öğrettim ki madem çocuk istiyor yok öyle kenara sıvışmak. Hepsini bilmesi ve yapması lazım. Üstelik ev işi ve yemek yapmak zorunda değilsiniz. Size lütfedilen bir şey de yok. Bir baba olarak ve bir eş olarak tek görevi çalışmak değil. Kim demiş bunu eşinize? Erkek bir tek para kazanacak, eee sonra gelecek hizmet edilecek,cinsellik olacak,çocuklar bakılacak, ev tastamam olacak, kadın bir de çalışacak parayı eşine verecekkk. Sorun bakalım her ay bir tane de çeyrek yapıp göğsüne takmalı mıymışsınız? Gere gere gitsin böyle, tövbe tövbe. Aynı evde yaşanılıyorsa herkes de her şeyi de yapabilir de bakabilir de. İyi alışmış rahatına. Madem çok rahatına düşkündü otursaydı anasının dizinin dibinde ne yemek, ne temizlik, ne çocuk, ne yapmaya evlenmiş de 2 tane çocuk istemiş bir de? Kavga etmeden konuşmayı deneyin, güzellikle anlasa bir şeyleri ne iyi. Ama öyle böyle anlaması lazım. Evde 1 gün çocuklarla kalınca öyle güzel anlıyorlar ki, anlaşılan eşiniz bunu hiç deneyimlemedi.

Sevmedigi ve sevilmedigi yerde kadinlar nasil duruyor anlamıyorum.Surekli alttan al, gormezden duymazdan gel ustune sorun cikmasin diye maaşinı ver.Yemjn ediyorum evliliklere bir comak soksan yuzde doksan boyle sevgi saygi yok ilgi cinsellik yok ve kadın yuva kurtarmayı basarı olarak görüyor.Eslerinin telefonunu bile karistirmiyorlar bir sey gorururum de bosanmak zorunda kalırım diye hic anlamıyorum hic

İşte ök.z eşinizin bunu düşünüp ne güzel bu kadın bana yardımcı oluyor demesi lazım.
Gecinemiyorsa bırakın o düşünsün.
Sizi çok pasif gördüm iki çocuğunuz var daha güçlü olmanız lazım sizin.
Bosanmayi öyle kolay sanıyor pasamiz iki çocuğun nafakasini verebilecek mi ?
Kiralar almış başını gitmiş kendine ev kurabilecek mi ?
Bırakın biraz hayatın gerçekleriyle yuzlessin siz keyfinize bakin.

Valla maasınu neden gönderdigine takıldım ben de herkes gibi.her ay maasınızı alınca bu kavgaya kadar size tahammul ediyormusta kavgayla birlikte size karsı asıl ve gercek duygularını patlatmıs oldu ama maasınjzı yerken en güzel es sizdiniz. Koy tekmeyi gitsin mis gibi maasında varmıs ona mı muhtacsın tahammulsuzluk öyle aynı evde yasayıp mutluymus gibi gorunerek olmaz, aha aldım cocugumu gidiyorum sensiz miss gibi hayatım olacagına eminim senin arkanı toplamak , iki işin ucundan tut diye yalvaracgıma kendi işim kendi dagınıjlıgım kendi sorumlulıgm yeter bana diyip gidin ya. Sal gitsin sülük gibi gösterme kendini. Sevgi mevgi deme lutfen seven insan karısına su sözleri söylemez kırılacagını incinecegini dusunur susar maas yarısına girmez insan gurur duymalı karısıyla ulan karım coo sukur guclu bir kadın ben hayatında olmasam da ayakta durabilecek gucu var cok sukur ölsem bişey olsa kimseye muhtac olmayacak cocugumu muhtac etmeyecek kadın basına her işin altından kalkabilir bir stadüsü saygınlıgı var diye gurur duymalı ya. Toplum erkekleri calısan kadın gorunce kendilerini ezikmı hissediyorlar anlamıyorum ama kadının kazandıgı parya da el koyuyor kompleks yapıyor bişekşlde kadının eko özgürlügü olsun istemiyor.. valla elinzxe hertürlü imkan varmıs ama özgüven yokmus. Ben klsam bosanma niyeti ile evden ayrılırdım tahammül edemiyormjs madem bizsiz hayata alıstırsın kndini derdim

Boşanma lafını ima ettiğinde çocuklarımı alır giderim muhabbetine hiç girmeyin. Hatta deyin ki çocukların bakımı da her şeyi de sana ait. Madem boşanmayı düşünüyorsun al çocukları da ben de önüme bakayım. Ne o adam boşanınca çöpsüz üzüm gibi oooh kadını boşa, ver çocukları da, aynı bekar günlerine döneceğini mi zannediyor. Kadın bakacak, çalışacak hem de her şeylerine yetişmeye uğraşacak, adam da hem 2 tane çocuk isteyecek hem de boşanacak hiç evlenmemiş gibi ne çoluk çocuk nasıl olsa kadın her şeyi yapar sıyrılıp gideceğine inanıyor galiba. Gitsin bir de sonra başka kadınla evlensin yapsın 2 çocuk da ondan. Sonra sıkılsın ona da bıraksın çocukları. Arı gibi vız vız o çiçek senin bu çiçek benim gezsin. Başka? Nasıl oturduğu yerde oturduğunu bilemez, ima etmeyi falan bırakır çocuklar seninle kalacak deyince. Bu adam doğru düzgün sıkıntı görmemiş ya. Şımarık şımarık davranıyor ve de elindeki nimetin farkında bile değil. Oturup doğru düzgün konuşmak lazım bunun anlayacağı dilden.

Yemegini de yapmayin camasirlarini da yikamayin, evi de toplamayin. Herseyi sadece kendiniz ve cocuklara yeticek kadar yapin. Alin cocuklari disarda yiyin. Haftasonu cocuklari babasina birakip iki saat cikin yalniz kalinca mecbur ilgilenecektir. Cok simartmissiniz bence adami. Biraz kendinizle ilgilenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…