Evde hep tek başımayım...

allah yardımcın olsun en başta...
ama ilk söyleyeceğim bebeğin yok ve kesinlikle yapma...bebek olursa ona kıyamıyor ve çekmemen gereken herşeyi çekiyorsun..

bebeğin olmadığı için birşey daha...hayat senin dünyaya bir kere geliyorsun....canınıda bu adam vermedi...dünyadaki tek erkekde bu istikrarsız adam değil...gençsin aklını başına al....ilerde neden çekmişim diyeceksin buna emin ol..insan yaşadıkça ve tecrübe edindikçe neden yapmamışım neden çekinmişim şimdiki aklım olsa pişmanlığını çok yaşıyorr..

hayat senin arkadaşım..kimse için yaşama..önüne okadar güzel insanlar çıkarki bu adamıda yaşattıklarınıda unutturur.....insan dövmek ne demek..hayvamları dövenler bile kınanıyorken...

Çok üzüldüm, çok da kızdım. Siz aydın bir insansınız, nasıl bu kadar özsaygınızı hiçe sayarsınız; ama olan olmuş. Şimdi en önemli şey şu:
Lütfen evden ayrılma işini uzatmayın. Kararınızı hemen, aslında bana kalırsa bu gece, ama en geç yarın uygulayın.. Üstelik gideceğinizi hissederse şiddetin dozu artabilir. Siz doktorsunuz bilmelisiniz. O nedenle bir an önce evi terkedin. Yeni yıla anneciğinizin kollarında girin. O sizi gözünden sakınacaktır.

Yazacak bir kelime bulamiyorum. sen nedne yazdin ki buraya. ne dememizi bekliyorsun. cevabi kendin de biliyorsun. okurken bana fenalik geldi neyi bekliyorsun anlamadim.

İnsan neyi kabullenirse onu yaşamaya devam eder.Bence kaynananında kocanında durumu normal degil acil tedaviye ihtiyacları var hasta insanların yanında dura dura sende hastalanmadan bir an önce hayatını kurtar Allah yardımcın olsun.

ayrılığı tasvip edenlerden değilim hele başkalarının hayatını etkileyecek sözler sarfedecek o vebal altına girecek biri hiç değilim ancakkkk bunca yaşadıklarınızı üstüne üstlük tüm çabalarınızı okuyunca inanın kanım dondu. empati yaptım ben olsam hiç düşünmeden çeker giderim diye düüşündüm.GErçi kararınızı açıklamışsınız o kararınızı okuyunca rahatladım az biraz. İnşallah böylesi siizin için daha hayırlı olacak.Rabbim yardımcınız olsun

canım yaşadıklarına çok üzüldüm bence bıran önce ayrıl çoçuğunda yok hayatınınıye zehir edeceksın kendıne ailene..
sizde kararınızı vermişsiniz en doğru karar.boşver canımokuyorsun işte mesleğinde var cahıl bir insanda değilsin bir an önce cıkart hayatından.
inş bundan sonrası güzel olur senın için canım.Allah yardımcın olsunnnn

bazı insanların şu dünyada çile çekmek hoşlarına gittiğini düşünmeye başladım
be canım arkadaşım adam sana yapmadığını birakmamış seni dövmüş, affedersin ama hayvan bile dayaği hakketmiyorken sana bu adam defalarca vurmuş oranı buranı morartmış buna rağmen hep geri dönmüssün, Ailen seni destekliyor birak gel diyor, illerde dr. olacağım diyorsun şahsen senin gibi bir dr.a ben tedavi olmak hiç istemezdim. Kusura bakma. Sen kendini kurtaramamısınki hastalarına ne gibi bir faydan olacak. Defalarca seni insanlara rezil etmiş sen halen gitmek istiyorum aceba doğrumu yapiyorum diye soruyorum. Yok yok, sen gerçekten aci cekmekten hoşlaniyorsun bana öyle geliyor

canım sen bu ruh hastası adamdan hala ne bekliyosun anlamadım o seni şu anda seven iyi bi eş değil hala neden o evdesin üstelik dooktor olacaksın süper bi geleceğin var arkandada ailen var hiç durma boşan bak eşinde boşanmak istiyomuş işte....
üzülmeni istemiyorum lütfen onu terket ve kendi yolunu çiz artk....

pardon canım ben biraz geri kaldım heralde bu kararına çok sevindim san yakışan bi karar olmş yeşilim yeni hayatında sana başaılar ve bol mutluluklar diliyorum=)

ömür boyu bunu çekmek mi istiyorsun?Yuvanı yıkmanı istemeyiz tabi ama böyle de gitmez ki!Sana yazık değil mi?

Sanırım kararını vermişsin ve en mantıklı olan da bu.
Genceciksin, mesleğin var, ailen arkanda...
Böyle sevgi, evlilik olmaz
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Kendine güven, korkma, emin ol boşandıktan sonraki hayatın bundan daha kötü olamaz.

Normal degil bu adam, manyak, ama ciddi derecede manyak ve tehlikeli..
Zamani esyalari bos verip aninda kacardim o evden ben ya, ne esyasi ne arabasindan bahsediyorsun.. atla bir trene taksiye otobuse her neyse ve git annene..

Insan nasil sevebilirki bøyle birini, yoksa korkuyormusun ailenede zarar verecek diye? Benim aklima bu geldi sahsen.. ve eger sende bundan korkuyorsan ki haklisin, polis den yardim alabilirsin, yurt disinda bu konuda daha duyarlilar, öyle kocandir döverde falan yok...

üzme anneciginide artik, seni düsünmüyorum inan, kendine hayrin yokki, annecigini düsündüm hep okurken.. bi anneye bu cektirilmez dedim hep, nasil kahroluyordur bunlari o da biliyorsa..

Sana annenin evine døn demiyorum, kos kac ordan demek en dogrusu.. ailen arkanda olmasa bile kacilir ya o evden o manyak ruhlu adamdan.. Hollandada siddet konusu oldumu koyarlar o adami ya timarhaneye ya hapise, kurtulursun sende... Allah yardimcin olsun

Kızım bence beklediğin kabahat , ben bunların 10 da birini yaşamadığım halde acaba sevgi bitti mi bizde diyorum sen nasıl katlanıyorsun adam senin gitmen için elinden geleni yapıyor maşallah ... Bir de ilerde çalışacaksın sanırım mesleğin de kolay bir meslek değil sana daha anlayışlı yaklaşan destek olabilecek birine ihtiyacın olacak ...

tıp öğrencisisin.hollandada yaşıyorsun
yurtdışı şartları iyidir..öğrencilere burs verilir,çalışmasan bile devlet bakar,iş bulma sorunu yoktur ,her işte çalışabilirsin..şartlar çok iyidir
ee bütün bunlara rağmen o dayakları neden çektiğini anlamadım..boşuna eziyet seninki..birde annen hakkında demediğini bırakmamış...birisinin annene söz söylemesine nasıl izin verirsin......
hiçbirşey için gitmiyorsanda bunun için git bari
birde gideyimmi,doğrumu yapıyorum diyorsun...hey Allahım yaaaaaaaaaa

acaba evden ayrılırsam peşimi bırakmaz,daha beter işkende eder diyemi düşünüyorsun..şayet öyleyse eminim hollanda da burda benzer yasalar vardır..eve ve sana yaklaşamama cezası gibi..

anlattıklarını okudum,sen hayatta cehennemi yaşıyorsun bence...bu sana revamı...annen kardeşlerin arkanda..seni herhalükarda kabul ediyorlar,gel diyorlar..artı bi kaç sene sonra mükemmel bir işin olacak...annenede madi anlamda yardımcı olaak acaba onnlara yükmü oluyorum gibi bi sıkıntın varsa ondanda kurtulacaksın...hayatın çok başındasın..evlilik ne kadar normalse ayrılmakta öyle normal...psilojik olarak kendini suçlu hisetirmesine izin verme...o o lmadanda yaşayabileceğini ona ve en önemlisi KENDİNE göster...kendinin kıymetini bil...sevgiyle ve huzurla kal..a.s.

Butun yazilari okudum.
Yazilardan birine takildim, ''ben sahsen boyle bir doktordan tedavi olmak istemezdim'' demis. Benimde zaten basindan beri dusundugum bu, bende istemezdim. bosuna mi emek harciyorum bilemiyorum.
ama zararin neresinden donersek kardir, bu sabah is gorusmem vardi özel klinikte ogrenci oldugum icin asistanlik yapmami istemislerdi benden, gitmedim aslinda cok istiyordum ama artik kendi bulundugum sehirde sansimi denerim. Benim kararim zaten kesin, bugun evde gidemem, yilbasini burda gecirmeyecegimden eminim.
yazdiklarima pisman olmadim, iyiki yazmisim, keske daha once icimi dokseymisim....

Ailenin yanina donecegini yazmissin ama halla o evde
o psikopat adamin yanindasin sanirim..
seni bir daha kandirmasina izin verme
kimse kimse icin degismez degisecegim vaatlerine kanma..
kulagin sagir olmadan
kolun bacagin sakat olmadan
en onemlisi de onun havalarda ucusan yumruklarindan kafani biryere
carpip felc olmadan elin ayagin tuttuyorken kurtul..
okuluunu bittirip kendine uygun aksamlari oturup konusabilecegin
kendi seviyende biriyle umarim mutlu olursun..ama bu kadar insani iyi dinle
sevmedigini soylemissin eger seviyorum deseydin birak diyemezdim ama
zaten seni doven hakaret eden bir adami nasil sevebilirsin ki
UNutma kimse vazgecilmez degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…