• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde hep tek başımayım...

Merhaba arkadaslar,

22 yasima henuz girmedim, 1 hafta sonra evliligimde 2. yilimiza girecegiz. ama acikcasi benim icin evlilik yil donumunu kutlamak icin hic bir neden yok, o gunu takvimden yirtip atsam halimi daha iyi anlatir.
Ben universite ogrencisiyim, oda calisiyor, bir. Universite hayatim iyi gitmek sorunum yok, cok emek sarfediyorum cunku. Gunde 3 saat yolculuk yapiyorum okula gidip gelmek icin.
Ilk aylarda baslamisti sorunumuz, ilk 6 ay hic kimseye anlatmadim, aslinda yine anlatmayacaktim ama artik kollarimdaki morluklari annem ve kardesimden gizleyemedim, kiz kardesim anlat diye aglamaya basladi, yeminler ettirdi seni dovuyormu diye, ben gizlemek niyetindeydim aptal gibi. Iyikide aciga cikmis diyorum simdi kendi kendime.
Annem basindan beri isteksizdi, bu olaylar ardindanda seni bosuna okutmusum, niye cekiyorsun diyor. simdi bile bugun bavulumu alsam, bugun sorgusuz sualsiz annemde odam hazir ama ben gidemiyorum iste. Resmen sucluluk kompleksine girmisim, her konuda kendimde suc ariyorum, kendimi sucluyorum ve hak ettigimi dusunuyorum. ama artik bu ilk zamanlardi, suan cok sey degisti ruh halimde, artik bunlarin hic birini hak etmedigimi dusunuyorum, bu yuzdende evliligimi bitirmeye karar verdim, beynimde zaten bitti.

Kayinvalidem esimden 12 yil boyunca dayak yemis, alkolik ve kumar bagimlisi oldugu icin hic gun yuzu gormemis, nitekim bosandiktan sonra yurt disina kacmislar, burdada beni buldular. esim kucuk yasta benden once bir nisanlilik olayi yasamis ve bir kac ay icinde bulunduklari yere rezil olarak ayrilmislar. ayrintilari evlendikten sonra aile yakinlarindan duydum. Esim beni ilk ayda dovmeye basladi,, evlenmeden oncede bogazima yapismisti, simdi basimi duvarlara vursam nafile biliyorum, cok cahildim. Dayak hic eksik olmadi, psikolojik baski, ekonomik baski, fiziksel baski hepsi var.
Ayrica evde cok cimri, mutfakta ne kadar su kullandigima bile bakiyor, banka kartimi elimden aliyor, evde kalorifer yanmasina izin vermiyor, eve alisverisi bir iskence gibi goruyor, sureklide basima kakiyor. Ailem benden 60 km uzakta, sadece annem ve 2 kardesim var, baskada kimsemiz yok. 2 yil icinde dayak yuzunden bir kac kere anneme gittim, annem yalvardi gitme aklim sende kaliyor, bundan sana hayir gelmez dedi ama ben yinede hep gittim, ama hep pisman oldum, yinede akillanmadim. Universite tip ogrencisiyim, diplomami alip is sahibi olacagim zamani kendi kendine kurup turlu vesveseler cikariyor, benden ayrilacaksin sen diyor, benim ondan daha iyilerine layik oldugumu soyluyor, ve beni kaybetmekten korktugunu soyluyor, ama sudan sebeplerdende beni dovuyor, kac kere gozum yuzum morardi okulda arkadaslarima rezil oldum, ilerde ben hastalarimin karsisina yuzu gozu sismis olarakmi cikacagim? simdiden bunu dusunmek benim en sevdigim meslekten uzaklastiriyor.
Uzun yaziyorum ama kusura bakmayin, icimi dokumuyorum, annem panik atak hastasi oldu, onada artik bisey diyemiyorum. Kayinvalidem bana Oh olsun, Keske Daha cok dovseydi Oglum diyerek beni aile buyuklerin yaninda boyle azarladi, ayrica kari koca yatak iliskimizi bile yuzume vurdu. Nefret ediyorum ondan, ben annemin evine gittigimde, esime onu bir daha getirme diye tehditler yagdirdi. yinede onun dedigi olmadi sonunda neyse, artik o benim umrumda degil, ama esimlede anlasamiyorum ki. Hep evde beni 4 duvar arasina terk ediyor, ne yaptigim umrunda bile degil. Para kazanmaktan baska gozu birsey gormuyor, onun icin hersey para, annesinden gordu bunu biliyorum ama ogluda ayni, 5 kurus icin beni dovdugu gunleri unutamiyorum. Bir kac gun oncede benimle aslinda bosanmak istedigini sadece eline gune rezil olmamak icin bosanmadigini soyledi, ertesi gun esyalarimi alip gidecektim ki, sinirle soyledim diye bu sefer gonlumu almaya calisti. Gece calisiyor, gunduz calisiyor, sadece uyumaya geliyor. Sizlansam suclu ben olup, dayak yiyorum. telefon acip, nerdesin demeye korkuyorum ben ne yapmaliyim?

disari cikamiyorum, arkadasim yok, ailem yanimda olamiyor, gitsem kabahat, birde Annem hakkinda: Gebersede kurtulsak diyor, annem halbuki onun hakkinda neler soyluyor, bende susuyorum, annemin iyi niyetine aciyorum :( Sevgim bitti, evlilik kafamda bitti, zaten gitmek istiyorum, ama dogrumu yapiyorum sizce ?

sana yazıklar olsun bu kadar acı çektirdiğin için o kutsal bedenine ve ruhuna...
silkelen ve .çık git o evden bir daha dönme...
hayatın bu kadar ucuz mu senin ya o kadar sinirlendim ki şimdi daha ne dememizi bekliyosun arkadaşım psikolojin bozulmuş bence senin yoksa bu kadar eğitimli bir insan bunu kendine yapamaz çoktan çıkıp giderdi o evden.

Herkeze merhaba,

Bi sesimi duyariyim istedim. Evet resmende bitti bosandik, bu zamana kadar cok arandim, cok yalvardi. Numarami degistirdim, bittigini anlattim. Suan okulumun bu senesinide bitirmek uzereyim, 1 ayim kaldi. Sinavlar cok yogun, umarim Allah yardimcim olacaktir.
Isim ayagima geldi, maddi s1k1ntimda yok Allaha sukur. ailem hala ne kadar dogru bir karar verdigimi hatirlatip durur. Huzurluyum, Mutluyum hatta. Kendime isime, okuluma ve sosyal faaliyetlere verdim burada. Hersey o kadar yolundaki, 5 ay icinde neler gordum neler yasadim.. hersey cok guzeldi, dilerim Allahtan daim eder.

Bir kapim kapandi, Ama ALLAH onlarca kapi acti bana. Sukurler olsun. ALLAH kimseyi umitsiz birakmasin. Mazlumun yaninda Allah.

Evlenmeden onceki halimi, Allah bana geri hediye etti. Hemde butun tecrubeleriyle, daha saglam basiyorum.

Herkeze hayatinda Mutluluk ve Huzur diliyorum Hoscakalin.

son yazıklarını şimdi gördüm sana sinirim geçti:)

Allah Allah arkadaşım neyi bekliyorsun acaba. Bu adamın seni öldürmek için boğazına sarılmasını mı seni gerçekten ldürmesinimi. Gerçekten anlayamadım . Çevreye anlatmak zor ddemişsiniz. allah aşkına siz dayak yerken o laf edecek olan çevre nerdeydi sizi kurtardı mı . ya da bu hayatı daha doğru bu eziyeti o çok bilenler mi yaşayacak sizin için . Lütfen arkadaşım kendi değerini bil ve kendine hak etmediğin hayatı reva görme.
Diğr tarftan ben bir anneyim evladımın böyle bir eziyet içinde olduğunu bilsem .İnandığım allah üzerine yemin ederimki dünya yıkılsa evladımı o adama teslim etmem

ayy sımdı okudum korkuyla okudum ki sonucunu gördum yaa
ben benımkıyle ewlensem boyle olur mu acaba dıye gözlerımı acmıs okuuyordum resmen.

verılmıs sadakan varmıs derler ya oyle,
zaten doktor olucaksın fıstık gıbı işin paran maası n olucak
gerı gelmek ısterse şaşma ama ıyı kurtulmussun nasıl ıjkna ettın kı bosanmaya onu da merak ettım? okuyayım gerı sayfaları :) sewındım kurtulduguna

Kolay ikna olmadi, dedigim gibi, bosanmis olmamiza ragmen, Simdi Tekrar nikah basvurusu yapariz, evimizi tasiriz, senin istedigin yere gideriz, benim ailemden ve cevremden uzak oluruz,. YETER SEN MUTLU OL diyor..

is isten gectikten sonraaa.. Bosanma davasini benim acmis olmam, onun cok gururuna dokunmus, dunyasi basina yikilmis ve sok gecirmis.

Ama gecmis zaman iste, simdi konussada bir konusmasada.

Arkana bakmadan kaç annenin yanına diplomanı al mesleğine asıl. sık dişini mesleğinde ilerle başka türlü hayatın kararır yarın öbür gün Allah korusun çocuğunuz olsa onları da dövecek bu adam minnacık yavrunun kolunu bacağını morartsa daha çok acı çekeceksin olmaz arkadaşım daha çok gençsin daha insani birini bulursun zamanla

amaaan ne allaskına
sen mutlu ol falan soylerken rahat tabı
DıL' E KOLAY
derler buna...
sen doktor ol bak bı 7-8 mılyar alıcaksın tabı ıster ozaman sımdı belkı dank ettı kafasına gercekler bır de sevıyordu kaybettıgını anladı
ıyı afferın ıyı bosanmıssın ne yaptın kı kandırdın?
azcık anlatsana

cıldırdın heralde sen boyle bır psıkopatla yenıden mı cehennem hayatı yasamak ıstıyorsun aklını basına al hele annenı o kadıncagızı bır daha uzmeye hıc hakkın yok
hangı egıtımlı aklı basında kadın boyle bır ışe lades der
kusura bakma bıraz sert cıkıs oldu ama senın iyiligin icin cnm

cıldırdın heralde sen boyle bır psıkopatla yenıden mı cehennem hayatı yasamak ıstıyorsun aklını basına al hele annenı o kadıncagızı bır daha uzmeye hıc hakkın yok
hangı egıtımlı aklı basında kadın boyle bır ışe lades der
kusura bakma bıraz sert cıkıs oldu ama senın iyiligin icin cnm

sert olmus ama cok ıyı demıssın

herkeze kucak dolusu sevgiler oncelikle :)

Konulari zaman zaman okuyup, takip ediyorum, o kadar cok guzel ve akilli bayanlarsiniz ki, iyiki buradayim diyorum her defasinda kendime.

Hala devam ediyor bu konular, gerci bitmeyecek biliyorum, bahsettigim konu, BOSANMAK. Bende hani 7 ay oncesine kadar buraya gelip, gözü yasli, gönlü kirik, caresiz, tukenmis, bitkin ve yorgun halde yazdigim o gunu hic unutamiyorum. Her hikayeyi okudugumda, tekrardan yasiyorum. Bazen hic girmeyim, okumayim bu konulari diyorum ama, anliyorum ki buda hayatin bir gercegi, ustelik benim hayatimin bir parcasidirda. Bu yazimla kimseye bosanma konusunda, cesaretlendirip, umitlendirmek istemiyorum ama ben eminim ki, herseyi denedim.

ugraslar, yani baska bir deyimle bosa kurek cekmekle evlilik gitmiyor! Uzun lafin kisasi, okuyorumda, evet erkeklerin hepsi ayni.

benim eski esim (artik resmende bosandik), hala bana ''Gel, cahillik ediyoruz ikimizde, cok genciz boyle hatalar olur, tekrar NIKAH BASVURUSU yapalim, geliyim seni almaya diyor''.
Okulumu soruyor, ne yaptin, Sen akillisin aslinda sormama bile gerek yok diyor, Kimseye takilmadan (yeni sevgiliden bahsediyor), seni geri evime getirmek istiyorum diyor. Diyorda diyorrrrrrrrrr her zamanki gibi, oysa daha ben bu depremden henuz ciktim, ne yeni sevgilisi?
O kendi hayatina kimseyi sokmamis (7 aydir), iliskiye baslamak istemiyorum, Seni bekliyorum diyor. anlayacaginiz hala umutlu, ama benim hem umudum hemde sevgim coktan tukenmisti.
Bunlari bana artik telefondan ulasamadigi icin, e-mail olarak yaziyor. Ben cevap yazmiyorum, ama okuyorum yinede.
Artik ona karsi ne nefret nede sevgi hissediyorum. Zaman gectikce, ayrilik koyuyor tabiki, ahhh gencligim diyorum bende kendi kendime :) 22 yasindayim hala :)

Cok zaman gecmesin, hissediyorum zaman gectikce benden uzaklasiyorsun diyor. Ama bu yere gelene kadar, sen neler yapmistim be adam :( Ben istermiydim ayrilmayi !

(yine gozlerim doldu) artik yazmayim. Kusura bakmayin, biraz doldum, yazmak istedim.

dedim ki ya ben bu konuyu hatirliyorum yesili de hatilriyorum dedim ve baktim bizim kiz:)

canim supersin. buradaki bircok bayanin yapmaayacagini yaptin ve kendi gelecegini kendi ellerinle kurtardin. alnindan opmeli senin.:lepi:

yeni hayatinda mutluluklar dilerim. eski kocan olacak o adinin maillerini de okuma artik. hemen sil. gecmise dair ne varsa elbiselerini esyalarini bile at. unut o gunleri. valizlerini tasinirken aldigin her seyi copu bile tutma elinde. gerekiyorsa mail adresi al yeniden. geri donerse mailleri anlar ki gercekten bitmis.

psikopat adam. Allah belasini versin onun.

bu arada birinci mesajini edit ile silmeni tavsiye ederim simdi herkes sonunu okumadan yorum yapar. sinirlerim zipliyor oyle olunca.

amaaan ne allaskına
sen mutlu ol falan soylerken rahat tabı
DİL' E KOLAY
derler buna...
sen doktor ol bak bı 7-8 mılyar alıcaksın tabı ıster ozaman sımdı belkı dank ettı kafasına gercekler bır de sevıyordu kaybettıgını anladı
ıyı afferın ıyı bosanmıssın ne yaptın kı kandırdın?
azcık anlatsana

Benim yaptigim sadece, ona artik bittigini anlatmak ve onu umitlendirmemek oldu. Hergun sabah aksam, ''Karicigim, seni cok ozledim, ne zaman evine doneceksin'' mesajlarindan bunalmistim, cunku her defasinda ikilemde hissediyordum kendimi.
Bosanma davasindada benim blöf yaptigimi dusunmus ilk basta, yapamam zannetmis. Benim pisman olup, ona geri donecegimi zannetmis.
Avukattan dilekcem ona gittiginde dank etmis, o gun eline gectiginde, ''Kina yakarsin, hemen davayi acmissin dedi''.

Bende evet dedim. Kinamida yakarim dedim kaydirigubbakcemile3

O gunde hemen gidip arabasini satmis !!!! Ben alacagim zannetmis. Avukat bunu s1k1stirdi, eger imzalayip yollamazsan, Yuksek Mahkemeye cikmak zorundasin diye. Yani zorluk cikarma hakki vermedi Avukatim.

Evden hic bir esya almadim, avukatimda haciz yollarim istedigin bir esya varsa dedi, bende yok dedim, o gunlerde sinavlarim yogundu, kafam yogundu, islerim coktu, birde 3-5 kurusluk esya icin, onunla yuz yuze gelmek istemiyorum diye dusundum.

Suan avukatima sinir yapiyor guya, ne bana sinirlenebiliyor (korkusundan) nede bir baskasina, Nasil bir imzayla bizi bosar diye. 5 gram akli olsa, avukata degil kendinden sucu arardi, ama yok hala ayni kafada.

Bu kafa boyle bir insana sadece bela, baska bir hayri yok zaten.
Simdi bana '' Seni evliligimizin basinda sudan sebeplere dovdugum icin cok pismanim, icim cok sizliyor, keske elimde olsada kendimi sana affettirebilsem diyor?''

Valla ben anlamam, zerre kadar guvencem yok ve hic bir zamanda olmayacak. Evden ayrilirken ALLAHIM pisman ettirip beni bir daha bu eve dondurme dedim ve kapatmistim.

Ve inanin, hic ama hic pisman degilim en dogrusunu yaptigimada eminim.

Sanirim en agir tokati o yedi, cunku ''Sen iyi bir kizsin, senin gibisini bulamam, acikcasi itiraf ediyim'' diyen ben degildim, o Oldu, ama gec oldu.:oklava:

Keskelerde hic guvence vermiyor ne yazikki :kahve:

dedim ki ya ben bu konuyu hatirliyorum yesili de hatilriyorum dedim ve baktim bizim kiz:)

canim supersin. buradaki bircok bayanin yapmaayacagini yaptin ve kendi gelecegini kendi ellerinle kurtardin. alnindan opmeli senin.:lepi:

yeni hayatinda mutluluklar dilerim. eski kocan olacak o adinin maillerini de okuma artik. hemen sil. gecmise dair ne varsa elbiselerini esyalarini bile at. unut o gunleri. valizlerini tasinirken aldigin her seyi copu bile tutma elinde. gerekiyorsa mail adresi al yeniden. geri donerse mailleri anlar ki gercekten bitmis.

psikopat adam. Allah belasini versin onun.

Ona dair bende bisey kalmadi zaten, hepsi onun evinde kaldi.

Beni unutmadiginizi biliyordum zaten :) Cok sagolun,.a.s.

Konu sahibi arkadaşım özgürlüğne tekrardan o mutlu günlerine dönebildiğine çok sevindim...

Bugünler yaşanacakmış yasandı neyseki kurtuldun....

Diploman var elinde...Ailen var arkanda güzel bir gelecek seni bekliyor.....daha ne olsun ve güzelim.......

Geçmişi unut........takılı kalma...keşkeler olmasın hayatında....

Sana bol şanş ve mutluluklar diliyorum...Kocaman öpüyorum........

bu arada birinci mesajini edit ile silmeni tavsiye ederim simdi herkes sonunu okumadan yorum yapar. sinirlerim zipliyor oyle olunca.

yanlış tavsiye..
konu sahibi de bunu dikkate almış.
konular silinemez, modlardan yardım istenip yorumlara kaptılır.
cezası var bunun..

Sene 2009’nun ilk gunlerinde yazmis oldugum, simdi 2019’da tekrar yazayim, belki “bizim kiz”’dediginiz gunleri hatirlarsiniz.
10 yil gecmis... ve ben 10 yil daha tecrubelenmisim.
Simdi herkesin gipta ile baktigi doktor hanim olarak geri donmek nasip olmus.
Ustelik ikinci evliliigimin 4. Senesinde ve pirlanta gibi 2,5 yasinda kiz annesiyim.
Esim, sadece es degil ruh ikizim gibi.
Doktor olmanin verdigi avantajlarida kullanarak adeta onu cigerinden daha iyi tanidigimi soyleyebilirim.

Yazarim yazmasinada, saat gec oldu.
Yarin tekrar ugrayip yazmak istiyorum buraya.

Back