Canm eger sen görebiliyosan hemen kan testi yaptir bence :)))) silik de olsa foto da tam gorunmuyo
Kızlar resimde net değil ama idrar testi yaptım bu şekilde çıktı bir çizgi var elime almadan bile görebiliyorum sizlerde bakarmısınz bata 3 gün var
Canim gordum ama.renk oyle beyazmi gununede varmis kanla deneyemezmisin
Ay canm dayanamamışsın yapmışsın testi :) Ben yakınlaştırıp bakamıyorum suan o yüzden göremedim sen görüyorsan olabilir demekki bekle az daha sabret yarın yap :)Elimde net görebiliyorum cnm ama sevinmiyorum bikere daha böyle öğrendim kimyasal oldu adetiö geçince tekrarlıcam en garanti o
Ay canm dayanamamışsın yapmışsın testi :) Ben yakınlaştırıp bakamıyorum suan o yüzden göremedim sen görüyorsan olabilir demekki bekle az daha sabret yarın yap :)
İnşallah olmazsın vardır bebiş canım. Bende yarın yapcam bakalım :) @dygmtl sen napıyosun yaptın mı testYaptım valla kuzum çarşamba günü tekrarlıcam eğer adet olmazsam :)
Elimde net görebiliyorum cnm ama sevinmiyorum bikere daha böyle öğrendim kimyasal oldu adetiö geçince tekrarlıcam en garanti o
Dongune baglı kımı 28 29 30 gunlerde olur senn dongun 28 ıse oldugun gunden sonrakı ay 2 3 gun once olursun 30 gunse aynı gunlere denk gelırArkadaşlar adet gününüz beklenen mi yoksa geçen ayla aynı gün mü olan yani düzenli olan için 2 gün öncesi adet günümüdür yoksa geçen ay olduğu gün müdür
Arkadaşlar adet gününüz beklenen mi yoksa geçen ayla aynı gün mü olan yani düzenli olan için 2 gün öncesi adet günümüdür yoksa geçen ay olduğu gün müdür
İnşallah olmazsın vardır bebiş canım. Bende yarın yapcam bakalım :) @dygmtl sen napıyosun yaptın mı test
Insallah saglikli hayirli gebeliktir hayirlisi ile vardir canim bize habet etmeyi unutma olur mu
Canim ben dun aksam eve geldim acayip uyudum yaklasik 14 saat :) bugün sabah yaptim ama yok bisi bende adete 3 gun var bekliycem bakalim canim senin ne durumdaİnşallah olmazsın vardır bebiş canım. Bende yarın yapcam bakalım :) @dygmtl sen napıyosun yaptın mı test
Arkadaslar ben kan tahlili yaptırdım 82cikti cok şükür
Çok sevindim cnm allah kucağına almayı nasp etsin
Canim oglumda oyle ogrenmistim gebelik testinde yok.denecek kadar bir cizgi vardi ama.ovulasyonlar.birincidende koyu çıkıyordu kanda bile cikmamisti arkadaslarim hamilesin diyorlardı ama inanamiyodim hamileymjsim :)
Gonlunu yerım senn yarın bellı olur artık az bı kımıldama olsa tmm zatn yarın olsun inşallah guzel sonuç olsun bnde arkadaslarm deöişti derim askımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?