Evde gebelik testinde çığır

Birkaç gündür takip edemiyorum forumu kaç günün var bata. Bence var ya utkumuz nickli arkadasınki gibi işte seninkide. Hadi hayırlısı bence var :))))
Canım sen nerelerdesin,adet oldun mu hiç sesin çıkmıyor? O Testte var ikinci çizgi ben de gördüm.brnimki bu şekildeydi

Canım sen nerelerdesin,adet oldun mu hiç sesin çıkmıyor? O Testte var ikinci çizgi ben de gördüm.brnimki bu şekildeydiEki Görüntüle 1969381
Canm ben buay inzivaya çekildim :) adetim 2gün önceden geldi sağolsun hiç bekletmedi beni. Bugün hatta bitti sayılır. Yeni ay yeni umut. Buay fazla burda takılıp da kafamı meşgul etmiyim dedim. Keyfi girerim atada bakmaya. Ovulasyonu fln takip etmiycem akışına bırakıcam bakalım buayda böyke deniyim dedim

Merhabalar kızlar bende bu ay regl bitiminde incir havuç kürüne başladım bugün kurun 19.gunu 21 gün icicem. Regl 6 gün var beni kan tuttuğu için maalesef kan ile test yapamam ama sık idrara çıkmaya basladm kasiklarmdada ara ara batmalar var cok sabırsızlanıyorum pko var yumurta tembelligide var. 19 aydır olmadı hayırlı zamanda çıksın gelsin yavrularimiz inşallah.

Canim insallah hayirlisiyla senindir bebegin sonuc alirsan haber et olur mu

bunu ılk defa duydum ama bnde farklı bır yontem kullandım yumurtlamayı tets eden ovılasyon testını adet tarıhıne 3 4 gun kala yaptıgınızda cıft cızgı cıkmıssa hamıle anlamına gelıyomus yıne buda erken orenme teknıgı

Canim gunune var daha belli olmaz ki yeni olusuyosa cikmaz sabir biraz daha gunler gecmiyo ama inşallah vardir

Kuzum birsey soracağım . Bizim en son iliski yumurtlamadan bir gun sonra oldu bi daha olmadi yum. Doneminde . Bu şekilde de gec dollenme ihtimali var mi. Yani su an yumurtlamadan 12 13 gun gecti

Kuzum birsey soracağım . Bizim en son iliski yumurtlamadan bir gun sonra oldu bi daha olmadi yum. Doneminde . Bu şekilde de gec dollenme ihtimali var mi. Yani su an yumurtlamadan 12 13 gun gecti
Yumurtlamadan 12 saat sonra kiz bebek icin uygulanan bir yontem var. Bu demek oluyor ki tutma ihtimali var. Yumurta dollenmesi 24 saat icinde olur. Eminsen o gun yumurtladigina olma ihtimalin yuksek cnm

Yumurtlamadan 12 saat sonra kiz bebek icin uygulanan bir yontem var. Bu demek oluyor ki tutma ihtimali var. Yumurta dollenmesi 24 saat icinde olur. Eminsen o gun yumurtladigina olma ihtimalin yuksek cnm

Canim diyorlar ya gec dollenme diye ben onu yumurtlama da gec olmus olarak algiliyordum. Yani dollenme uzun da sürebilir mi. 13. Gun ve hala normal testte yok ama hala bebek olma ihtimali var mi

Canim diyorlar ya 72saate kadar canli kalabiliyolar.diye öyle dusunursek bence ihtimaldir gec dollenmede bu demektir sanirim benim oglum bayagi gec cikmisti mesela birde bizde bu ay bir kere oldu tam yumurtlama zamaniydi daha olmadi mesela ama.testte cikiyo varsa eger demekki olur olmaz tuttumu benimde bugun 13.gunum iliskiden sonra

Canim oglumda oyle ogrenmistim gebelik testinde yok.denecek kadar bir cizgi vardi ama.ovulasyonlar.birincidende koyu çıkıyordu kanda bile cikmamisti arkadaslarim hamilesin diyorlardı ama inanamiyodim hamileymjsim :)

soyle soylıyım 2 gun once yıne ovılasyonda sılık czgı cıktı kan testı yaptırdım ama negetıf cıktı cok uzuldum doktorum uzlmememı dha erken olabılecegını adetımın gecmesının gerektıgını soyledı dyanamadm bugun tekrar yaptım yıne aynı 2.ıncı cızgı sılıktı ınsallah bu sefer olur

Benim normal idrarda hic cikmadi ama . Allahim bebisinizin mujdesini nasip etsin insallah

Kızlar iyi akşamlar bata son 4 kaldı salı yada çarsamba tahmini olarak sizde çizgi görüyormusunuz test yapmıcaktım dedim ama dayanamadım bunu denedim dygmtl pinpirik90 cnm girince sizdenbakın

Eklentiler

• 1489867557295.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 111
Benim idrar testim normal testlerle negatif cikti bu sabah. Bu ay benden mujde yok size kizlar. Kanlı da yapamiyorum kanim cok koyu donuyor ediyor birde şimdi evde degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…