Canm ben buay inzivaya çekildim :) adetim 2gün önceden geldi sağolsun hiç bekletmedi beni. Bugün hatta bitti sayılır. Yeni ay yeni umut. Buay fazla burda takılıp da kafamı meşgul etmiyim dedim. Keyfi girerim atada bakmaya. Ovulasyonu fln takip etmiycem akışına bırakıcam bakalım buayda böyke deniyim dedimCanım sen nerelerdesin,adet oldun mu hiç sesin çıkmıyor? O Testte var ikinci çizgi ben de gördüm.brnimki bu şekildeydiEki Görüntüle 1969381
Merhabalar kızlar bende bu ay regl bitiminde incir havuç kürüne başladım bugün kurun 19.gunu 21 gün icicem. Regl 6 gün var beni kan tuttuğu için maalesef kan ile test yapamam ama sık idrara çıkmaya basladm kasiklarmdada ara ara batmalar var cok sabırsızlanıyorum pko var yumurta tembelligide var. 19 aydır olmadı hayırlı zamanda çıksın gelsin yavrularimiz inşallah.
Canim gunune var daha belli olmaz ki yeni olusuyosa cikmaz sabir biraz daha gunler gecmiyo ama inşallah vardir
Canim gunune var daha belli olmaz ki yeni olusuyosa cikmaz sabir biraz daha gunler gecmiyo ama inşallah vardir
Yumurtlamadan 12 saat sonra kiz bebek icin uygulanan bir yontem var. Bu demek oluyor ki tutma ihtimali var. Yumurta dollenmesi 24 saat icinde olur. Eminsen o gun yumurtladigina olma ihtimalin yuksek cnmKuzum birsey soracağım . Bizim en son iliski yumurtlamadan bir gun sonra oldu bi daha olmadi yum. Doneminde . Bu şekilde de gec dollenme ihtimali var mi. Yani su an yumurtlamadan 12 13 gun gecti
Yumurtlamadan 12 saat sonra kiz bebek icin uygulanan bir yontem var. Bu demek oluyor ki tutma ihtimali var. Yumurta dollenmesi 24 saat icinde olur. Eminsen o gun yumurtladigina olma ihtimalin yuksek cnm
Agzin bal yesin :) insallah vardir geldik almanyaya bakalim
Agzin bal yesin :) insallah vardir geldik almanyaya bakalim
Kuzum birsey soracağım . Bizim en son iliski yumurtlamadan bir gun sonra oldu bi daha olmadi yum. Doneminde . Bu şekilde de gec dollenme ihtimali var mi. Yani su an yumurtlamadan 12 13 gun gecti
bunu ılk defa duydum ama bnde farklı bır yontem kullandım yumurtlamayı tets eden ovılasyon testını adet tarıhıne 3 4 gun kala yaptıgınızda cıft cızgı cıkmıssa hamıle anlamına gelıyomus yıne buda erken orenme teknıgı
Canim diyorlar ya 72saate kadar canli kalabiliyolar.diye öyle dusunursek bence ihtimaldir gec dollenmede bu demektir sanirim benim oglum bayagi gec cikmisti mesela birde bizde bu ay bir kere oldu tam yumurtlama zamaniydi daha olmadi mesela ama.testte cikiyo varsa eger demekki olur olmaz tuttumu benimde bugun 13.gunum iliskiden sonra
bnmde byle canm snınde sılık bı sekılde cıkmıs bellı cızgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?