- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Erken test yok elimde normali var. Annemlern evndeyim.bideHadi bi cesaretlen de yap.ya da erken gebelik testi.ben cok merakliyimdir
Ben de kanatamamistim.eşim batırdı elime iğneyiErken test yok elimde normali var. Annemlern evndeyim.bidebakalm eserse yaparm ama kanatamiyom hala.biyermi içim bi tuhaf oluyor yaaa...
Benm elimde gebelik az varda ovulasyon testi cok. Son gunler o da koyu cikiyormus ya. Onu deniyorum.bitek ama o bile cikmiyor oyuzden oteki hicten.cikmaz. buay oylesne bekliyorum.yani...Ben de kanatamamistim.eşim batırdı elime iğneyiyoksa ben hayatta yapamazdim o testi
bnmde esim btrmistiBen de kanatamamistim.eşim batırdı elime iğneyiyoksa ben hayatta yapamazdim o testi
Ovulasyon testi hakkında hiç bir bilgim yok benim,burdan öğrenmeye çalışıyorumBenm elimde gebelik az varda ovulasyon testi cok. Son gunler o da koyu cikiyormus ya. Onu deniyorum.bitek ama o bile cikmiyor oyuzden oteki hicten.cikmaz. buay oylesne bekliyorum.yani...
Suya uflemedim, her gece 1 tane olmak üzere 41 tane okudum. Okumaya başlamamın 7.günü hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım bitirdim.Canm suya ufeyrrek mi okudun 41 gun okudgnda mi ogrendn cnm
Canm vende okucm vitsn adetim okucm cok sevndm ins benimde olur cnm ya kabul olyr duamSuya uflemedim, her gece 1 tane olmak üzere 41 tane okudum. Okumaya başlamamın 7.günü hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım bitirdim.
Adet olmaya sanırım 11 12 gün falan vardı okumaya başladığımda. O ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim. Ben adetten 4-5 gün önce öğrenmiştim. Sanırım erken yumurtlamistim o ay..PeriLous canm birsey daha sorcm adetin bittikten sonra basladn deme 7. Gunde ogrenmssnde baya erken ogrenmssn ondn
Anladm cnm tek gece okudun hamile kaldn bende okuyim cnm tilavet secdesi dyorlar ama bilmyrm onu sadce okusam olur deme?Adet olmaya sanırım 11 12 gün falan vardı okumaya başladığımda. O ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim. Ben adetten 4-5 gün önce öğrenmiştim. Sanırım erken yumurtlamistim o ay..
Her gece bir tane okudum canım 41 gün boyunca. Ben tilavet secdesi yapmadım o zaman bilmiyordum. Sonradan öğrenmiş tim ama ben hiç yapmadım tilavet secdesini.Anladm cnm tek gece okudun hamile kaldn bende okuyim cnm tilavet secdesi dyorlar ama bilmyrm onu sadce okusam olur deme?
Bende blmyrm cnm o zaman yapmym sadce okuyim olur ins senn gbiHer gece bir tane okudum canım 41 gün boyunca. Ben tilavet secdesi yapmadım o zaman bilmiyordum. Sonradan öğrenmiş tim ama ben hiç yapmadım tilavet secdesini.
İnşallah olur canım. Ben çok inanarak, yürekten okudum. Ama olur da adet falan olursan sakin ara verme eşine okut ya da birbaskasina. Adetin bittiğinde tekrar devralirsin.Bende blmyrm cnm o zaman yapmym sadce okuyim olur ins senn gbi
Canm zaten kalpten inanarak okudum ama braktm snra bu sefer brakmcm ins kabl olur duam 41 gunu tamamlcm cnm ins benimde duam kabl olurOkurken yürekten oku ve asla şüphe duyma. Niyetini Allah rızası için okumaya diye yap, okuduktan sonra bebeğini dile hayırlısıyla.
Yok canm ya. Ovulasyon testim bol die ondan.yaptm ama cok silik cikti o bile. Umutsuz umutsuz beklemedeyim :)
Ya bu ovulasyon testi adete yakın koyu çıkar mı? Ben yaptım fazla bekleyemedim bıraktım bir kenara sanırım 2 saat kadar sonra bir bakayım dedim. 2.çizgi çok koyu idi fakat incecikti. Bugün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım henüz. Tabi ona guvenmiyorum çünkü çok dakik değil 28-30 gün arası olabiliyor.Yok canm ya. Ovulasyon testim bol die ondan.yaptm ama cok silik cikti o bile. Umutsuz umutsuz beklemedeyim :)
insaallah vardir bebegin cnm yaaYa bu ovulasyon testi adete yakın koyu çıkar mı? Ben yaptım fazla bekleyemedim bıraktım bir kenara sanırım 2 saat kadar sonra bir bakayım dedim. 2.çizgi çok koyu idi fakat incecikti. Bugün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım henüz. Tabi ona guvenmiyorum çünkü çok dakik değil 28-30 gün arası olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?