Evde gebelik testinde çığır

Ben de kanatamamistim.eşim batırdı elime iğneyi yoksa ben hayatta yapamazdim o testi
Benm elimde gebelik az varda ovulasyon testi cok. Son gunler o da koyu cikiyormus ya. Onu deniyorum.bitek ama o bile cikmiyor oyuzden oteki hicten.cikmaz. buay oylesne bekliyorum.yani...

Benm elimde gebelik az varda ovulasyon testi cok. Son gunler o da koyu cikiyormus ya. Onu deniyorum.bitek ama o bile cikmiyor oyuzden oteki hicten.cikmaz. buay oylesne bekliyorum.yani...
Ovulasyon testi hakkında hiç bir bilgim yok benim,burdan öğrenmeye çalışıyorum sen normal gebelik testi yap canım varsa elinde

Suya uflemedim, her gece 1 tane olmak üzere 41 tane okudum. Okumaya başlamamın 7.günü hamile olduğumu öğrendim ama bırakmadım bitirdim.
Canm vende okucm vitsn adetim okucm cok sevndm ins benimde olur cnm ya kabul olyr duam

PeriLous canm birsey daha sorcm adetin bittikten sonra basladn deme 7. Gunde ogrenmssnde baya erken ogrenmssn ondn

PeriLous canm birsey daha sorcm adetin bittikten sonra basladn deme 7. Gunde ogrenmssnde baya erken ogrenmssn ondn
Adet olmaya sanırım 11 12 gün falan vardı okumaya başladığımda. O ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim. Ben adetten 4-5 gün önce öğrenmiştim. Sanırım erken yumurtlamistim o ay..

Adet olmaya sanırım 11 12 gün falan vardı okumaya başladığımda. O ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim. Ben adetten 4-5 gün önce öğrenmiştim. Sanırım erken yumurtlamistim o ay..
Anladm cnm tek gece okudun hamile kaldn bende okuyim cnm tilavet secdesi dyorlar ama bilmyrm onu sadce okusam olur deme?

Anladm cnm tek gece okudun hamile kaldn bende okuyim cnm tilavet secdesi dyorlar ama bilmyrm onu sadce okusam olur deme?
Her gece bir tane okudum canım 41 gün boyunca. Ben tilavet secdesi yapmadım o zaman bilmiyordum. Sonradan öğrenmiş tim ama ben hiç yapmadım tilavet secdesini.

Her gece bir tane okudum canım 41 gün boyunca. Ben tilavet secdesi yapmadım o zaman bilmiyordum. Sonradan öğrenmiş tim ama ben hiç yapmadım tilavet secdesini.
Bende blmyrm cnm o zaman yapmym sadce okuyim olur ins senn gbi

Bende blmyrm cnm o zaman yapmym sadce okuyim olur ins senn gbi
İnşallah olur canım. Ben çok inanarak, yürekten okudum. Ama olur da adet falan olursan sakin ara verme eşine okut ya da birbaskasina. Adetin bittiğinde tekrar devralirsin.

Okurken yürekten oku ve asla şüphe duyma. Niyetini Allah rızası için okumaya diye yap, okuduktan sonra bebeğini dile hayırlısıyla.

Okurken yürekten oku ve asla şüphe duyma. Niyetini Allah rızası için okumaya diye yap, okuduktan sonra bebeğini dile hayırlısıyla.
Canm zaten kalpten inanarak okudum ama braktm snra bu sefer brakmcm ins kabl olur duam 41 gunu tamamlcm cnm ins benimde duam kabl olur

Yok canm ya. Ovulasyon testim bol die ondan.yaptm ama cok silik cikti o bile. Umutsuz umutsuz beklemedeyim :)
Ya bu ovulasyon testi adete yakın koyu çıkar mı? Ben yaptım fazla bekleyemedim bıraktım bir kenara sanırım 2 saat kadar sonra bir bakayım dedim. 2.çizgi çok koyu idi fakat incecikti. Bugün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım henüz. Tabi ona guvenmiyorum çünkü çok dakik değil 28-30 gün arası olabiliyor.

insaallah vardir bebegin cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…