Evde gebelik testinde çığır

Nisaberatim canm bak bunu demek istedim bende. Ama olumlu bir cvp alamadim :)

Olabilir kuzum aynn bekle bakalim
Cnm yumrtalklarmdan baskı gelyr ya eger kanm grlmezse yarnda gelmzse pazartesi kosarak kan vrmeye gdcm cnm normlde benim gelr snra durmaz yani cnm bakalm dua ette olmym cnm ya

Kızlar preseed kullanan var mı aranızda? Bu ay denesem mi diye düşünüyorum..

Nisaberatim canm bak bunu demek istedim bende. Ama olumlu bir cvp alamadim :)
Simdi bn yaptm ovulasyon testı golge cıktı ama sadece kan ve suyla bı an acabamı dedım cok az hcgyıde olcebılır dedım ama sonradan kandada lh var muhtemelen onu ölçtu ve golge cıkardı

Yok cnm o yanlis sonuc verir. Sonucta o testi ne zaman yapsan hep bi cizgi cikiyor. Ama sadece lh testini, adete yakin yapip cift KOYU cizgi olursa ozaman gebelik positif oluyor

Simdi bn yaptm ovulasyon testı golge cıktı ama sadece kan ve suyla bı an acabamı dedım cok az hcgyıde olcebılır dedım ama sonradan kandada lh var muhtemelen onu ölçtu ve golge cıkardı
Bunun pozitif olmasi için hamile olanlarinki son gün kopkoyu cikiyor ya oyle cikmasi lazim bence. Anca ozaman pozitiflik olabilir diye düşünüyorum. Silik cikarsa tabi olmaz idrarla da silik çıkıyor.

Ben ne kadar suya tutarsam tutayım silik çizgi geçmedi pazartesi bi test daha yaparım onda varmı yok mu anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…