Evde gebelik testinde çığır

İnşallah öyledir kuzum ya Rabbim isteyen herkese versin etiketlerim tabiki ilk burda paylaşcam sonucu
İns cnm benimde 3 gun gecikti cnm bende pazartesi kan vercm bakalm cnm senn akntn varmi sari aktn benim var normlde gelmzdi adet zamani ama ? Degern kac olck merak edyrm :)

İns cnm benimde 3 gun gecikti cnm bende pazartesi kan vercm bakalm cnm senn akntn varmi sari aktn benim var normlde gelmzdi adet zamani ama ? Degern kac olck merak edyrm :)
Canım benim yumurtlama günümde ilişki ve iki gün sonra çok hafif lekelenme oldu yada yumurtlama bilemeyeceğim o zaman kanda baktırdım daha günüm geçmemişti 0.1 çıkan beta hcg 0.4 çıkmıştı acaba yerleşme mi dedim heyecan yaptım sonra tekrar 3 gün geçti yine yaptırdım 0.3 çıktı sonra bende umudu kaybettim çıkacak diye beklerken düşmüş o yüzden geç döllenmedir diye merak içerisindeyim artık yeter 1 hafta oldu gelecekse gelsin geldiyse meleğim sevinmek benimde hakkım dimi ama yarın sabah çok erken gidip baktıracağım

Canm yumrtlamada bazen aknti gelyr benimde ole olmstu yumurtlama zamanixgelmsti ben onu yerlesme kanamasi sanmstm ama adet olmstm bu sefer ilgnc kahverengi lekelenme yok sadce sari akinti gelyr bakalm 1 hafta uzun cnm yarn yap kurtul ben bgn gebelk testi yapcmcdye uyuyamamstm ama negatf sen ins yarn hayrli haberlerle gelrsn cnm :)

Amin tatlım yumurtlamada asla böle lekelenme yaşamadım düşük yaptığım gebelikte de yerleşme kanaması olmadı tek belirti iştah açılması ve sulu akıntı olmuştu onyüzden umudum yok pek Benin bu aydan da

Can bnde uyuyamadım Nie böyle oluyo ki bnm aklıma bide şu geldi ebeye gitmiştim o bna çay gbi ot wermistı kaynatıp içtim o geciktrmis olabilirmi

Uzulme ALLAH korusun cnm kotu dusunme iyi olsun cnm negatif enerjiyi getrme cnm ole bisey olmck ins hicbirimiz yasamyz cocgumuzu sag salim dogurur kucgmza alr uzun omru olur yavrularmzn ins sende yarn iyi habelrle gelcksn inanyrm cnm yarn topkte gorsrz uzulme :) iyi gecelr cnm

Can bnde uyuyamadım Nie böyle oluyo ki bnm aklıma bide şu geldi ebeye gitmiştim o bna çay gbi ot wermistı kaynatıp içtim o geciktrmis olabilirmi
Canm olabilr ictigin caya gore ama sanmyrm baksnaa teste azda olsa silik cizgi var bence gebelik süphen var en iyisi kan testi yaptrmak pazartesi sende yap cnm 5. Gun olck kesin ckar bence

Amin Can'ım benim iyi geceler

Canm olabilr ictigin caya gore ama sanmyrm baksnaa teste azda olsa silik cizgi var bence gebelik süphen var en iyisi kan testi yaptrmak pazartesi sende yap cnm 5. Gun olck kesin ckar bence
Olmazsam adet yapicm ama o çizgi kayboldu kuzum

Sen ovulasyon testımı kullandın canm yanı yumurtlamadan ne kadar gectı

Bn de tutmuştm kan gtti çizgi kaldı ama diğer test negatıftı bnmde anlamadım kı yarın bat bakalım
aynen bende tuttum kan gitti cizgi kaldi simdinuyaninca baktim biraz kan vardi ustunde cizgi yok gibiydi sildim altinda cizgi vardi dogrumu acaba bu testler yaa ben hic ailik bile olsa ikinci cizgiyi gormemistim

aynen bende tuttum kan gitti cizgi kaldi simdinuyaninca baktim biraz kan vardi ustunde cizgi yok gibiydi sildim altinda cizgi vardi dogrumu acaba bu testler yaa ben hic ailik bile olsa ikinci cizgiyi gormemistim
Valla yarın bat hadı 1 gunde klasık gecıktı dyelım salı gunune adet olmazsam vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…