insaallah cnm bu kadar heryerde ciktiktan snra vardir icinde buyuyordur o seninAĞZIndan bal damlıyo kuzum inşallah gelmiştir sıpam
Hepimizin ki büyüsün Can'ım benim kimsenin ne karnını nede kucağını boş bıraksın Rabbim sağlıklı uzun ömürlü ve Salih bir evlat nasip etsin cümlemizeinsaallah cnm bu kadar heryerde ciktiktan snra vardir icinde buyuyordur o senin
amin canim benimHepimizin ki büyüsün Can'ım benim kimsenin ne karnını nede kucağını boş bıraksın Rabbim sağlıklı uzun ömürlü ve Salih bir evlat nasip etsin cümlemize
İns cnm benimde 3 gun gecikti cnm bende pazartesi kan vercm bakalm cnm senn akntn varmi sari aktn benim var normlde gelmzdi adet zamani ama ? Degern kac olck merak edyrm :)İnşallah öyledir kuzum ya Rabbim isteyen herkese versin etiketlerim tabiki ilk burda paylaşcam sonucu
Canım benim yumurtlama günümde ilişki ve iki gün sonra çok hafif lekelenme oldu yada yumurtlama bilemeyeceğim o zaman kanda baktırdım daha günüm geçmemişti 0.1 çıkan beta hcg 0.4 çıkmıştı acaba yerleşme mi dedim heyecan yaptım sonra tekrar 3 gün geçti yine yaptırdım 0.3 çıktı sonra bende umudu kaybettim çıkacak diye beklerken düşmüş o yüzden geç döllenmedir diye merak içerisindeyim artık yeter 1 hafta oldu gelecekse gelsin geldiyse meleğim sevinmek benimde hakkım dimi ama yarın sabah çok erken gidip baktıracağımİns cnm benimde 3 gun gecikti cnm bende pazartesi kan vercm bakalm cnm senn akntn varmi sari aktn benim var normlde gelmzdi adet zamani ama ? Degern kac olck merak edyrm :)
Canm yumrtlamada bazen aknti gelyr benimde ole olmstu yumurtlama zamanixgelmsti ben onu yerlesme kanamasi sanmstm ama adet olmstm bu sefer ilgnc kahverengi lekelenme yok sadce sari akinti gelyr bakalm 1 hafta uzun cnm yarn yap kurtul ben bgn gebelk testi yapcmcdye uyuyamamstm ama negatf sen ins yarn hayrli haberlerle gelrsn cnm :)Canım benim yumurtlama günümde ilişki ve iki gün sonra çok hafif lekelenme oldu yada yumurtlama bilemeyeceğim o zaman kanda baktırdım daha günüm geçmemişti 0.1 çıkan beta hcg 0.4 çıkmıştı acaba yerleşme mi dedim heyecan yaptım sonra tekrar 3 gün geçti yine yaptırdım 0.3 çıktı sonra bende umudu kaybettim çıkacak diye beklerken düşmüş o yüzden geç döllenmedir diye merak içerisindeyim artık yeter 1 hafta oldu gelecekse gelsin geldiyse meleğim sevinmek benimde hakkım dimi ama yarın sabah çok erken gidip baktıracağım
Amin tatlım yumurtlamada asla böle lekelenme yaşamadım düşük yaptığım gebelikte de yerleşme kanaması olmadı tek belirti iştah açılması ve sulu akıntı olmuştu onyüzden umudum yok pek Benin bu aydan daCanm yumrtlamada bazen aknti gelyr benimde ole olmstu yumurtlama zamanixgelmsti ben onu yerlesme kanamasi sanmstm ama adet olmstm bu sefer ilgnc kahverengi lekelenme yok sadce sari akinti gelyr bakalm 1 hafta uzun cnm yarn yap kurtul ben bgn gebelk testi yapcmcdye uyuyamamstm ama negatf sen ins yarn hayrli haberlerle gelrsn cnm :)
Can bnde uyuyamadım Nie böyle oluyo ki bnm aklıma bide şu geldi ebeye gitmiştim o bna çay gbi ot wermistı kaynatıp içtim o geciktrmis olabilirmiCanm yumrtlamada bazen aknti gelyr benimde ole olmstu yumurtlama zamanixgelmsti ben onu yerlesme kanamasi sanmstm ama adet olmstm bu sefer ilgnc kahverengi lekelenme yok sadce sari akinti gelyr bakalm 1 hafta uzun cnm yarn yap kurtul ben bgn gebelk testi yapcmcdye uyuyamamstm ama negatf sen ins yarn hayrli haberlerle gelrsn cnm :)
Uzulme ALLAH korusun cnm kotu dusunme iyi olsun cnm negatif enerjiyi getrme cnm ole bisey olmck ins hicbirimiz yasamyz cocgumuzu sag salim dogurur kucgmza alr uzun omru olur yavrularmzn ins sende yarn iyi habelrle gelcksn inanyrm cnm yarn topkte gorsrz uzulme :) iyi gecelr cnmAmin tatlım yumurtlamada asla böle lekelenme yaşamadım düşük yaptığım gebelikte de yerleşme kanaması olmadı tek belirti iştah açılması ve sulu akıntı olmuştu onyüzden umudum yok pek Benin bu aydan da
Canm olabilr ictigin caya gore ama sanmyrm baksnaa teste azda olsa silik cizgi var bence gebelik süphen var en iyisi kan testi yaptrmak pazartesi sende yap cnm 5. Gun olck kesin ckar benceCan bnde uyuyamadım Nie böyle oluyo ki bnm aklıma bide şu geldi ebeye gitmiştim o bna çay gbi ot wermistı kaynatıp içtim o geciktrmis olabilirmi
Amin Can'ım benim iyi gecelerUzulme ALLAH korusun cnm kotu dusunme iyi olsun cnm negatif enerjiyi getrme cnm ole bisey olmck ins hicbirimiz yasamyz cocgumuzu sag salim dogurur kucgmza alr uzun omru olur yavrularmzn ins sende yarn iyi habelrle gelcksn inanyrm cnm yarn topkte gorsrz uzulme :) iyi gecelr cnm
Olmazsam adet yapicm ama o çizgi kayboldu kuzumCanm olabilr ictigin caya gore ama sanmyrm baksnaa teste azda olsa silik cizgi var bence gebelik süphen var en iyisi kan testi yaptrmak pazartesi sende yap cnm 5. Gun olck kesin ckar bence
Sen ovulasyon testımı kullandın canm yanı yumurtlamadan ne kadar gectıCanım benim yumurtlama günümde ilişki ve iki gün sonra çok hafif lekelenme oldu yada yumurtlama bilemeyeceğim o zaman kanda baktırdım daha günüm geçmemişti 0.1 çıkan beta hcg 0.4 çıkmıştı acaba yerleşme mi dedim heyecan yaptım sonra tekrar 3 gün geçti yine yaptırdım 0.3 çıktı sonra bende umudu kaybettim çıkacak diye beklerken düşmüş o yüzden geç döllenmedir diye merak içerisindeyim artık yeter 1 hafta oldu gelecekse gelsin geldiyse meleğim sevinmek benimde hakkım dimi ama yarın sabah çok erken gidip baktıracağım
Evet canım kan gıder çizgi kalırSuya tutunca kirmiziliklar mi gdicm kuzu
Bn de tutmuştm kan gtti çizgi kaldı ama diğer test negatıftı bnmde anlamadım kı yarın bat bakalımEvet canım kan gıder çizgi kalır
aynen bende tuttum kan gitti cizgi kaldi simdinuyaninca baktim biraz kan vardi ustunde cizgi yok gibiydi sildim altinda cizgi vardi dogrumu acaba bu testler yaa ben hic ailik bile olsa ikinci cizgiyi gormemistimBn de tutmuştm kan gtti çizgi kaldı ama diğer test negatıftı bnmde anlamadım kı yarın bat bakalım
Kaybolması ilginc canm adet oldn mu esra?Olmazsam adet yapicm ama o çizgi kayboldu kuzum
Valla yarın bat hadı 1 gunde klasık gecıktı dyelım salı gunune adet olmazsam vardraynen bende tuttum kan gitti cizgi kaldi simdinuyaninca baktim biraz kan vardi ustunde cizgi yok gibiydi sildim altinda cizgi vardi dogrumu acaba bu testler yaa ben hic ailik bile olsa ikinci cizgiyi gormemistim
insaaalh cnmValla yarın bat hadı 1 gunde klasık gecıktı dyelım salı gunune adet olmazsam vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?