- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
Adete 11 gün kala mı,yumurta cstladiktan kaç gün sonra bu canım? Adete 11 gün kala çıkması çok zor .Benim adete 6 gün kala çıkmıştı bu kanlı testte
Canım bu kanlı testi pek kimse bilmiyor ama yurt dışında çok yaygın youtubeda baya videosu var.bir hemşire arkadaşa sordum ben.cok iyi fikir mis dedi.o kitteki test bhcgye hassas dedi ,kan idrar farketmez dedicnm peki bu testin dogrulugu ne kadRki
kadRki2 idrar testi yaptim onlarda cikmadi yani ne kadar inandirici bilemedim yaa gerci aylardir hicbir sekilde silikte olsa gormemistim cizgi ama kanli olunca boyle birsey olsa herkes yapar ama demi
Haklısın canım akıllıcaYumurtlamadan 4 gun sonra canim. Zaten su herkeisn pozitif diyenler icin yaptim negatifi gorelim diye bakiniz iate negatif
ayyy insaLlah pazar gunude benim boyle cikar yaaa yarin yapmiyim ben daha erken cunku dua et bana olurmu hamielerin dusi kabul olur raabbbim sanada insaallah istedigin kalbinden ne geciyorsa onu verirEvet canım yani jns.hamileyimdir kanda 34 çıktı hem kanlı hem idrar testlerinde artık çıkıyor çok şükür maasalalh.sali doktora gidrcem kesin sonuç için .İnsalalh canım sen de görürsün idrarda çift çizgiyi.bak benim kanlı testin ertesi günü idrar testinde boyleydiEki Görüntüle 1965978
ayyy hadi insaallah umutlarim bosa cikmaz o zaman yaaaCanım bu kanlı testi pek kimse bilmiyor ama yurt dışında çok yaygın youtubeda baya videosu var.bir hemşire arkadaşa sordum ben.cok iyi fikir mis dedi.o kitteki test bhcgye hassas dedi ,kan idrar farketmez dedi
Amin canım insalalh rabbim herkesin gönlünden geçeni verir inşallah bitanemayyy insaLlah pazar gunude benim boyle cikar yaaa yarin yapmiyim ben daha erken cunku dua et bana olurmu hamielerin dusi kabul olur raabbbim sanada insaallah istedigin kalbinden ne geciyorsa onu verir
cnm bendengordum var gibi duruyor yani hadi hayirlisi insaallah ne zamandi bat seninCanlarım bu sabah yaptığım idrar testindeki çok silik flu çizgi görüyorum beyaz değil bildiğiniz pembe çıplak gözle acaba bu sefer bu bebetime yanıltıyor mu beni olmasa çıkması imkansız değil mi bu ikinci çizginin iyice testlerle kafayı bozdum yarın sabah ilk işim kana gitmek olacak
aminnn cnmmmmmAmin canım insalalh rabbim herkesin gönlünden geçeni verir inşallah bitanem
4 martta gelmesi gerekiyordu hala gelmedi Can'ımcnm bendengordum var gibi duruyor yani hadi hayirlisi insaallah ne zamandi bat senin
Canım bebe time kötüleniyor ama beni bu yaniltmadi diyebilirim üç hamileligimde de.olmayan bir çizgiyi zaten hiçbir test göstermez.cizgi var görünüyor canım.Fotonun rengini koyulastirip tekrar göndersene bi sana zahmerCanlarım bu sabah yaptığım idrar testindeki çok silik flu çizgi görüyorum beyaz değil bildiğiniz pembe çıplak gözle acaba bu sefer bu bebetime yanıltıyor mu beni olmasa çıkması imkansız değil mi bu ikinci çizginin iyice testlerle kafayı bozdum yarın sabah ilk işim kana gitmek olacak
ohoiii cnm bence sen git kan ver onaylat yoksa burda gezinirken cocuk icinde buyuyup bir gun anne ben geldim diycek:)4 martta gelmesi gerekiyordu hala gelmedi Can'ım
Canm ssnn 7 gun hecmsti deme cnm buyuk ihtimal gec dollenme yuzundn sennde ckmsdi baksana artk her yerde ckyr smdi hadi hayrli olsn cnm etiketle sonuca benide :)Canlarım bu sabah yaptığım idrar testindeki çok silik flu çizgi görüyorum beyaz değil bildiğiniz pembe çıplak gözle acaba bu sefer bu bebetime yanıltıyor mu beni olmasa çıkması imkansız değil mi bu ikinci çizginin iyice testlerle kafayı bozdum yarın sabah ilk işim kana gitmek olacak
Canım bebe time kötüleniyor ama beni bu yaniltmadi diyebilirim üç hamileligimde de.olmayan bir çizgiyi zaten hiçbir test göstermez.cizgi var görünüyor canım.Fotonun rengini koyulastirip tekrar göndersene bi sana zahmer
AĞZIndan bal damlıyo kuzum inşallah gelmiştir sıpamohoiii cnm bence sen git kan ver onaylat yoksa burda gezinirken cocuk icinde buyuyup bir gun anne ben geldim diycek:)
İnşallah öyledir kuzum ya Rabbim isteyen herkese versin etiketlerim tabiki ilk burda paylaşcam sonucuCanm ssnn 7 gun hecmsti deme cnm buyuk ihtimal gec dollenme yuzundn sennde ckmsdi baksana artk her yerde ckyr smdi hadi hayrli olsn cnm etiketle sonuca benide :)
Sağol canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirim bu topik hamiş haberleriyle çoşar :)Var canım gözün aydın.bir an evvel kan tahlili ver
İnş canım beni etiketle muhakkakSağol canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirim bu topik hamiş haberleriyle çoşar :)
Etiketlerim Can'ım valla iyide olsa kötüde olsa sonuç yarın ilk bu sayfadayım dua edin bana bol bolİnş canım beni etiketle muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?