- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ya o hamileliktede oluyoda hemen umduunu yitirme bizim batlar cok yakin varsa bile idrarda cikmaz.e kana karisti diyelm idrar kiti sonucunda kan dokunca o cizginin icinde birikiyo kan.cunku bak benm elimdeki negatfin bile cizgi yeri belli.kan damlatsam kipkirmizi olcak :))Bnm suan kasık ve rahim ağrm var bunlar adet blrtm bılıyrmsn bn hala neyn peşinde koşuyrm
normallr yaptydan senin kesin vardr ozaman canim hayirlsii olsun.ben zaten diyrm insallah ben yanliyrmdr diye herkesin pzoitif olunca kafam karistuCanım ben aynı anda hem sadece idrarla hem de kan+idrarla yaptım.onceki sayfalarda ikisinin de fotosunu atmıştım.tabiki %100 doğru değildir ama mantıklı da geldi bana.bi de önceki sayfalarda deneyip negatif sonuç görenler de var yanlış hatırlamıyorsamPeriLous idi
Canım kasık ve rahim.agrisi bende adetin 10.gununden beri var geçmiyor .ilk hamileligimde de oyleydi.adet ağrısıyla çok benziyor zaten bebeğin tutunma ağrısıBnm suan kasık ve rahim ağrm var bunlar adet blrtm bılıyrmsn bn hala neyn peşinde koşuyrm
Aynen valla.Zaten testlerle bnm aylık 100u gecyr anam sabırlı olsam hiç gtmyck
benmde bat 14 idrarla yaptm az once negatiif hemide kocamaan:))Canım kasık ve rahim.agrisi bende adetin 10.gununden beri var geçmiyor .ilk hamileligimde de oyleydi.adet ağrısıyla çok benziyor zaten bebeğin tutunma ağrısı
Normal idrar damlattigimda çıkmadı canım.kanla karistirdigimda çıktı.iki testi aynı anda yaptım ben canım.normallr yaptydan senin kesin vardr ozaman canim hayirlsii olsun.ben zaten diyrm insallah ben yanliyrmdr diye herkesin pzoitif olunca kafam karistu
dur simdi anlayamadim iki test var biri sadece idrar o negatif diğeri hem kan hem idrar ama pozitif boylemi.sen yarin sabah bi kan ver canim benide etiketleeNormal idrar damlattigimda çıkmadı canım.kanla karistirdigimda çıktı.iki testi aynı anda yaptım ben canım.
Aynen oyle canım doğru anlamışsın.yarin kan veremem vaktim hiç yok çalışıyorum.persembe günü en erken.dur simdi anlayamadim iki test var biri sadece idrar o negatif diğeri hem kan hem idrar ama pozitif boylemi.sen yarin sabah bi kan ver canim benide etiketlee
hmm kan verince netlesecek.dedgm gibi bu kanda bi tuhaflik var hayirlisi onsallah vardr ve cok iyi bi deger cikarAynen oyle canım doğru anlamışsın.yarin kan veremem vaktim hiç yok çalışıyorum.persembe günü en erken.
Sonuçta idrarda da tortular var kanda da tortular var.o çizgiye takılacak olduktan sonra.bir de çizgi zaten kırmızı kan ya da idrar onun rengini etkilemez bence hamilelik hormonu olmadıktan sonrahmm kan verince netlesecek.dedgm gibi bu kanda bi tuhaflik var hayirlisi onsallah vardr ve cok iyi bi deger cikar
bilmiyrm canim insallah ben yaniliyrmdur.sadece herkeste pozitif vermesi benm dikkatimi cekti o yuzden.Sonuçta idrarda da tortular var kanda da tortular var.o çizgiye takılacak olduktan sonra.bir de çizgi zaten kırmızı kan ya da idrar onun rengini etkilemez bence hamilelik hormonu olmadıktan sonra
Herkeste pozitif çıkmadı canımbilmiyrm canim insallah ben yaniliyrmdur.sadece herkeste pozitif vermesi benm dikkatimi cekti o yuzden.
ya ne bilim simdi mantik yurutunce kan daha yogun bi sivi.kullanilmamos bi testte bile t cizgisinin yeri vardr belli olur.o cizginin icinde birikiyo olmaksn dedim cunku yogun doye.bide kana rengini veren neydi unuttum onlarn adini onlar orda birikiyodr.cunku hastanelerde hcg yi algilamak icin kani ayri bi sekilde test ediyolar.ayy amaan varsa dene kuzu boz kafayi yemeden :)))Herkeste pozitif çıkmadı canımPeriLous da negatif çıktı.aklima geldi bak şimdi.evde bir test daha var.eşime mı yaptırsam o testi de.Aklımda deli sorular oluştu
bide su var mesele hic cizgi cikmadi diyelm koy onu petegin üstüne bak nasil cizgi cikiyo cok hassaslar isiya bile tepki verio cizgi veriyosa dusun artik.testlere iskence cektirmis biri olarak konusuyrom :)))Kızlar bu testi deneyip negatif çıkanlar varsa yazabilir mi,aklımız karıştı
Vişne suyula denesene bı oda kırmızı sonıçtaHerkeste pozitif çıkmadı canımPeriLous da negatif çıktı.aklima geldi bak şimdi.evde bir test daha var.eşime mı yaptırsam o testi de.Aklımda deli sorular oluştu
Bnm ilk yaptgm negatftı ıkıncı pozıtıfKızlar bu testi deneyip negatif çıkanlar varsa yazabilir mi,aklımız karıştı
Valla bn yarın kana test oyle dıye gtmym içim rahatlasın dye gdyrm 12. Gun ya 0 lı bı rakamsa sonuç zatn kafadan yatarbide su var mesele hic cizgi cikmadi diyelm koy onu petegin üstüne bak nasil cizgi cikiyo cok hassaslar isiya bile tepki verio cizgi veriyosa dusun artik.testlere iskence cektirmis biri olarak konusuyrom :)))
git kuzum insallah biz yaniliyrzda bize supruuuz yap beni etiketlemezsen yikarim burayı:)))Valla bn yarın kana test oyle dıye gtmym içim rahatlasın dye gdyrm 12. Gun ya 0 lı bı rakamsa sonuç zatn kafadan yatar
kiz aklima gelmedi de degil salca geldi ama :))Vişne suyula denesene bı oda kırmızı sonıçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?