Ben idrarla incelttim canım.cidden var mı ki? Bat 14 mart.Eee var işte hadı hayrlı olsun bn kanı cokmu koydmkı bnmkı kıpkırmızıydı
Farka bakarmsn dur bak bnm strıp testle yaptgımı bı atayımEki Görüntüle 1963632 bu da aynı anda sadece idrarla yaptığım test kızlar
Zaten yarın kan vercm sonra randevu alcam eşim içinBencede sen doğru doktoruna esinide tut gotur zorla kendiyle ugrascan yazık kuzum ya gerçekten çok yıpranıyorsn.
Var canm var hayrlı olsunnnnnnnnBurda daha net çıkmış sanki
Ben idrarla incelttim canım.cidden var mı ki? Bat 14 mart.
Valla senin sakin olduğun ay bu aymis iyiki deli kız seni bnm merdanemi elime aldircanSon bı testım vardı strıp olandan yaptm bıle yarında kan vercm
Ama sakındım dımı canm nıye bıanda bu ıkı gunde yandım tutuştum bn bılmyrm istediğini yap haklısın canm yum. Zamanından bu yana hp sakındm ne oldu bana bılmıyorum şimdi yarın 12. Gun canm gıdım kan verım 0 lı bı deger varsakı oyledr.Valla senin sakin olduğun ay bu aymis iyiki deli kız seni bnm merdanemi elime aldircan
Bnce kan ver canm garantı olsun suan var zatenBak bu da en son hali canım şimdi çektimEki Görüntüle 1963635
Canım sen de hamişsin.hayirli olsunEki Görüntüle 1963637 strıp testkerden sonuncuydu buda gtsn elimin altından kafam rahatlasın artık strıpte sonuc bu
Sonucun çıksın ona gore esin gitsin br sen klomeni ondan sonra düşün canm. Eğer br sıkıntı çıkmazsa eşinden yana inslh çıkmaz snde klomn catlatma iğnesi kullanirsin ama sn o zamnda cok sitresli olursun acep napsak ki sni uyutsak adet günü mü uyandırsakAma sakındım dımı canm nıye bıanda bu ıkı gunde yandım tutuştum bn bılmyrm istediğini yap haklısın canm yum. Zamanından bu yana hp sakındm ne oldu bana bılmıyorum şimdi yarın 12. Gun canm gıdım kan verım 0 lı bı deger varsakı oyledr.
Esime randevu alım gotrm peşinede klomen.iğne falan onumuzdekı aya oyle grım doğrusu bu dımı
Canım bat 14 mart.o yüzden o vakte kadar beklemeyi düşünüyorum.bu testin yanılma payı var mı acabaBnce kan ver canm garantı olsun suan var zaten
Ama diğer testte cımadı cok haff bısey vardı bundada cızgı dagınık gıbı yarın kan vercm hayırlısıCanım sen de hamişsin.hayirli olsun
İkisi de aynı marka testmiydi canım?Ama diğer testte cımadı cok haff bısey vardı bundada cızgı dagınık gıbı yarın kan vercm hayırlısı
Allah senı neetmesın kız bı bılsemkı esimde de bndede tam bı sıkıntı yok Bu kadarda takmam simdi hp boşa çabalıyrm gıbı gelıyo hanı oldurtmaya calsyrm gıbı o zaman eşimin sonucundn sonra bakalm bu konuyaSonucun çıksın ona gore esin gitsin br sen klomeni ondan sonra düşün canm. Eğer br sıkıntı çıkmazsa eşinden yana inslh çıkmaz snde klomn catlatma iğnesi kullanirsin ama sn o zamnda cok sitresli olursun acep napsak ki sni uyutsak adet günü mü uyandırsak
Canm bunu bugnmu yaptn az önce neyle yaptn kanlı idrarlami ?? Pozitf gözüküyor ama sn yarın kana git için rahatlasnEki Görüntüle 1963637 strıp testkerden sonuncuydu buda gtsn elimin altından kafam rahatlasın artık strıpte sonuc bu
Hayr bı strıp test ıdrarda negatıftıİkisi de aynı marka testmiydi canım?
Senle konuşurkn yaptm kan ve suyla canm 4 damla su koydm yaptm ama cızgı dagınık gıbı yarın ak koyun kara koyun belli olur son testımdı elden cıkarım dedımCanm bunu bugnmu yaptn az önce neyle yaptn kanlı idrarlami ?? Pozitf gözüküyor ama sn yarın kana git için rahatlasn
Var gorunuyr cnm olmasa cıkmazdı ama kan ver bnceCanım bat 14 mart.o yüzden o vakte kadar beklemeyi düşünüyorum.bu testin yanılma payı var mı acabaumutlanayim mı bilemedim
Canım olmasa hiç çıkmaz .Baya belirgin çıkmış.Hayr bı strıp test ıdrarda negatıftı
Dığerı kaset test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?