Evde gebelik testinde çığır

Valla senin sakin olduğun ay bu aymis iyiki deli kız seni bnm merdanemi elime aldircan
Ama sakındım dımı canm nıye bıanda bu ıkı gunde yandım tutuştum bn bılmyrm istediğini yap haklısın canm yum. Zamanından bu yana hp sakındm ne oldu bana bılmıyorum şimdi yarın 12. Gun canm gıdım kan verım 0 lı bı deger varsakı oyledr.
Esime randevu alım gotrm peşinede klomen.iğne falan onumuzdekı aya oyle grım doğrusu bu dımı

strıp testkerden sonuncuydu buda gtsn elimin altından kafam rahatlasın artık strıpte sonuc bu

Sonucun çıksın ona gore esin gitsin br sen klomeni ondan sonra düşün canm. Eğer br sıkıntı çıkmazsa eşinden yana inslh çıkmaz snde klomn catlatma iğnesi kullanirsin ama sn o zamnda cok sitresli olursun acep napsak ki sni uyutsak adet günü mü uyandırsak

Allah senı neetmesın kız bı bılsemkı esimde de bndede tam bı sıkıntı yok Bu kadarda takmam simdi hp boşa çabalıyrm gıbı gelıyo hanı oldurtmaya calsyrm gıbı o zaman eşimin sonucundn sonra bakalm bu konuya

Canm bunu bugnmu yaptn az önce neyle yaptn kanlı idrarlami ?? Pozitf gözüküyor ama sn yarın kana git için rahatlasn
Senle konuşurkn yaptm kan ve suyla canm 4 damla su koydm yaptm ama cızgı dagınık gıbı yarın ak koyun kara koyun belli olur son testımdı elden cıkarım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…