• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testi

melis6

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
137
47
13
45
Merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı. Benim embriyo transferimin 8.günü, 1 Martta kan testi vereceğim fakat 5-6 gün bekliyemeyeceğim heyecandan, kaset test alacaktım fakat kaç gündür unutuyorum ve almakda istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz evde yapılabilecek test türü biliyor musunuz? İnternette vesaire hep gördüm böyle tuzla fln yapılıyordu başka şeylerde var tabi, ama ben sizlere bir danışmak istedim. Tabiki doğruluk oranı az olur ama şuan yanımda kaset test yok ve bu akşam öğrenmek istiyorum heyecandan çatlıycam. Evde bu tarz testler denemiş olanlar lütfenn bana yardımcı olabilir mi????😍🥰

Merhabalar, sizlere bir sorum olacaktı. Benim embriyo transferimin 8.günü, 1 Martta kan testi vereceğim fakat 5-6 gün bekliyemeyeceğim heyecandan, kaset test alacaktım fakat kaç gündür unutuyorum ve almakda istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz evde yapılabilecek test türü biliyor musunuz? İnternette vesaire hep gördüm böyle tuzla fln yapılıyordu başka şeylerde var tabi, ama ben sizlere bir danışmak istedim. Tabiki doğruluk oranı az olur ama şuan yanımda kaset test yok ve bu akşam öğrenmek istiyorum heyecandan çatlıycam. Evde bu tarz testler denemiş olanlar lütfenn bana yardımcı olabilir mi????😍🥰
Ablam da şekerle de çamaşır suyuyla da denemiştik aslında gebeymiş ama olumlu sonuç vermemişti 🤣

Ablam da şekerle de çamaşır suyuyla da denemiştik aslında gebeymiş ama olumlu sonuç vermemişti 🤣
hahah😂 işte benden bundan korkuyorum olsa bile gözükmeyebilir boşuna kendimide üzmek istemiyorum. Çoook kararsızım :(

Yapma asko gebelik testi yaparsın ablam ay bak yok iste falan diyip durmustu yeğenim şimdi 3 yaşında🤣
hmm ablanız adına çok sevindim darısı benim başıma, bu 8 gün çabuk geçti ama kalan 5 gün dayanamıyorummmmm

hmm ablanız adına çok sevindim darısı benim başıma, bu 8 gün çabuk geçti ama kalan 5 gün dayanamıyorummm

Bir test yapın varsa çıkıyor inanki erken gebelik testine de gerek yok ben altı gün kala öğrendim kendimde hem kaset test hem erken gebelik testi yapmıştım hatta kaset test daha belirgindi tabi düşük oldu şimdi hala uğraşıyorum olsun diye🥰

Oyle seyler yapmayin bilimsel bir gecerliligi yok cikmasa bosuna da uzulebilirsiniz kendinize bos yere stres yapip surecinizi olumsuz etkilersiniz. 3-4 gun sonra evde test yapin bence biraz sabretmek gerek :)

Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. Negatif

Kızlar, düşük oldu maalesef negatif :(

Back