- 16 Mart 2018
- 171
- 275
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köpürmüyor bende. Çamaşır suyu da denemiştim o da olmamıştı.Tuvaletini bir kaba yapıyorsun içine bir kaç kaşık katbonat atıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin denenip onaylandı :)
Peki hamilemiydinizKöpürmüyor bende. Çamaşır suyu da denemiştim o da olmamıştı.
Siz denediniz miTuvaletini bir kaba yapıyorsun içine bir kaç kaşık katbonat atıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin denenip onaylandı :)
Evet hamileydim. Önceki ay da denedim aynı olmuştu. Buna göre hamile değilim dedim ama peşinden yerleşme kanamam geldi.Peki hamilemiydiniz
Kesinlikle denicem.Evet hamileydim. Önceki ay da denedim aynı olmuştu. Buna göre hamile değilim dedim ama peşinden yerleşme kanamam geldi.
kesinlikle oyle ya kiz kardesime yaptim aynisi oldu idrardaki asitten dolayi ya test gecen ay cok aldim test yapinca negatif cikinca cok moral bozuluyo. bugun olmassam yarin alip yapicam ama hemen cikmaz heraldr 5 gun sonra tekrarlicamİdrarla yapılan limon testi çamaşır suyu testi karbonat testi vs var
Ama bunlara itimat etmeyin
Mesela ben gebe değilken özellikle denedim gebesin diyor bana test
Demekki yediğimiz içtiğimizle yani idrarın o anki durumu ile alakalı
kesinlikle oyle ya kiz kardesime yaptim aynisi oldu idrardaki asitten dolayi ya test gecen ay cok aldim test yapinca negatif cikinca cok moral bozuluyo. bugun olmassam yarin alip yapicam ama hemen cikmaz heraldr 5 gun sonra tekrarlicam
5 haftalik hamileymisim :)Ne kadar var adet gününe canım?
5 haftalik hamileymisim :)
Arkadaşlar meraba evde yapabileceğimiz , bildiğiniz gebelik testleri varmı. Eğer varsa bizimle paylasirmisiniz sürekli eczanelere test parası vermekten bıktım. Evdeki yöntemlerle test yapanlar tarifini yazarsa çok sevinirim.
5 haftalik hamileymisim :)