Gebeliğe Hazırlık Evde gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rapunzelk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
171
275
103
Arkadaşlar meraba evde yapabileceğimiz , bildiğiniz gebelik testleri varmı. Eğer varsa bizimle paylasirmisiniz sürekli eczanelere test parası vermekten bıktım. Evdeki yöntemlerle test yapanlar tarifini yazarsa çok sevinirim.

Tuvaletini bir kaba yapıyorsun içine bir kaç kaşık katbonat atıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin denenip onaylandı :)

Tuvaletini bir kaba yapıyorsun içine bir kaç kaşık katbonat atıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin denenip onaylandı :)
Köpürmüyor bende. Çamaşır suyu da denemiştim o da olmamıştı.

labquick testlerini internetten alın. 50 adet kargo dahil max. 50 tl.. tanesi 1 tl ye ya gelir ya gelmez. Ben markayı örnek verdim hangisini isterseniz onu alın ama bazı testler var mimlenmiş onları es geçin derim. bebetime mesela..
Diğer yöntemlere güvenemezsin. Gebelik testleri bile yanıltabilirken, karbonatın köpürdüğüne, çamaşır suyunun baloncuk çıkardığına nasıl güveneceksin :)

İdrarla yapılan limon testi çamaşır suyu testi karbonat testi vs var
Ama bunlara itimat etmeyin
Mesela ben gebe değilken özellikle denedim gebesin diyor bana test
Demekki yediğimiz içtiğimizle yani idrarın o anki durumu ile alakalı

İdrarla yapılan limon testi çamaşır suyu testi karbonat testi vs var
Ama bunlara itimat etmeyin
Mesela ben gebe değilken özellikle denedim gebesin diyor bana test
Demekki yediğimiz içtiğimizle yani idrarın o anki durumu ile alakalı
kesinlikle oyle ya kiz kardesime yaptim aynisi oldu idrardaki asitten dolayi ya test gecen ay cok aldim test yapinca negatif cikinca cok moral bozuluyo. bugun olmassam yarin alip yapicam ama hemen cikmaz heraldr 5 gun sonra tekrarlicam

çamaşır suyu köpürünce hamilemişsin köpürdü o ay adet oldum :KK53:

kesinlikle oyle ya kiz kardesime yaptim aynisi oldu idrardaki asitten dolayi ya test gecen ay cok aldim test yapinca negatif cikinca cok moral bozuluyo. bugun olmassam yarin alip yapicam ama hemen cikmaz heraldr 5 gun sonra tekrarlicam

Ne kadar var adet gününe canım?

Bence denemeyin direk test alın ben bu ay denedim aslında zaten yaparken mantıksız geliyordu çünkü idrar asit köpüreceği belli ama kendimizi durduramıyoruz evde denediğim bütün bu tarz testler pozitif ama kan testim negatif çıktı:KK43:

Arkadaşlar meraba evde yapabileceğimiz , bildiğiniz gebelik testleri varmı. Eğer varsa bizimle paylasirmisiniz sürekli eczanelere test parası vermekten bıktım. Evdeki yöntemlerle test yapanlar tarifini yazarsa çok sevinirim.

Ben şeker testini denedim erimedi yapan var mı acaba

Back