- 24 Haziran 2011
- 23.267
- 48.187
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Genel olarak kedi hayvanına bakışınız oyuncak ayıya bakışınızla aynı. Zaten eşyalarım yeni diyen evde balık bile beslemesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tay tüyü koltuk takimina uygum bir renk alsin hatta! Üzerine koyunca sırıtmasınEvcil hayvan evde olur zaten, adı üstünde evcil.
Ve lütfen siz pelus kedi alın, koyarsiniz bir kenara istediginizde seversiniz, tuy dokmez, esyalara zarar vermez, miyavlamaz, saglik sorunu olmaz, ölmez de, 375 liraya gayet guzelini bulursunuz.
Bunun nesine beğenmedim dediniz?evde hayvan beslemek,onları eve hapsetmek normal de bahçeli ,istediği gibi içeri girip çıkabileceği ,çevrede dolaşabileceği bir evde yaşaması mi anormal?Ancak bahçe varsa hayvan sahiplenilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bunun nesine beğenmedim dediniz?evde hayvan beslemek,onları eve hapsetmek normal de bahçeli ,istediği gibi içeri girip çıkabileceği ,çevrede dolaşabileceği bir evde yaşaması mi anormal?
Evcil hayvan evde olur zaten, adı üstünde evcil.
Ve lütfen siz pelus kedi alın, koyarsiniz bir kenara istediginizde seversiniz, tuy dokmez, esyalara zarar vermez, miyavlamaz, saglik sorunu olmaz, ölmez de, 375 liraya gayet guzelini bulursunuz.
siyah ankara kedisi dogaya aykırı .eşim hayvanları çok sevdiğimi biliyor ve bir arkadaşı evcil hayvan satışı yapıyor. satış diyince tepkiler olacaktır eminim ama bu arkadaşı bir kediyi öyle bir övmüş ki eşimde hiç alma fikri yokken alalım diye tutturdu. ben de içten içe hep isterdim ama alacaksam ömür boyu bakmak isterim. o konuda kendime tam güvenemiyorum. şuan çocuğum yok, eşyalarım yeni.
mesela kediyi alsam onu birkaç gün tanısam, sorun olur mu? zaten geri verecek olsam bu birkaç gün içinde olur yoksa ömür boyu kalır diye düşünüyorum. hemen vazgeçersem o bile beni üzer.
Siyah Ankara kedisi, 5 aylık demiş kedi baya büyük görünüyor resimde. ben hiç anlamam 5 aylık olup olmadığı doğru mu nasıl anlaşılır?
bir de bakımı çok kolay, tuvalet eğitimi var demiş. tüy dökmüyor demiş. tüy dökmemesi de doğru mudur?
not : üzgünüm soruyu kötü niyetle sormadım. hayatımda hiç kedi bakmadım. zaten korkumda ömürlük bakabilir miyim kısmıydı. bu yüzden konu açtım. acaba uyum sağlayabilir miyiz birkaç gün böyle bir şey yapılabilir mi diye sordum. yapacağım demedim. o yüzden sakin olun lütfen bana kızmayın. ben anladım sorunun cevabını, kusura bakmayın, sevgiler..
Hayvanları severim ama bakımı konusunda sorumluluğunu devam ettirebileceğimden emin değilsem sahiplenmem. Evde tüy problem olur bnm için. Yani sevmek yetmiyor, kendinizde o cesareti göremıyorsanız sahiplenmeye yeltenmeyin. Benim gibi sokak hayvanlarını besleyin.eşim hayvanları çok sevdiğimi biliyor ve bir arkadaşı evcil hayvan satışı yapıyor. satış diyince tepkiler olacaktır eminim ama bu arkadaşı bir kediyi öyle bir övmüş ki eşimde hiç alma fikri yokken alalım diye tutturdu. ben de içten içe hep isterdim ama alacaksam ömür boyu bakmak isterim. o konuda kendime tam güvenemiyorum. şuan çocuğum yok, eşyalarım yeni.
mesela kediyi alsam onu birkaç gün tanısam, sorun olur mu? zaten geri verecek olsam bu birkaç gün içinde olur yoksa ömür boyu kalır diye düşünüyorum. hemen vazgeçersem o bile beni üzer.
Siyah Ankara kedisi, 5 aylık demiş kedi baya büyük görünüyor resimde. ben hiç anlamam 5 aylık olup olmadığı doğru mu nasıl anlaşılır?
bir de bakımı çok kolay, tuvalet eğitimi var demiş. tüy dökmüyor demiş. tüy dökmemesi de doğru mudur?
not : üzgünüm soruyu kötü niyetle sormadım. hayatımda hiç kedi bakmadım. zaten korkumda ömürlük bakabilir miyim kısmıydı. bu yüzden konu açtım. acaba uyum sağlayabilir miyiz birkaç gün böyle bir şey yapılabilir mi diye sordum. yapacağım demedim. o yüzden sakin olun lütfen bana kızmayın. ben anladım sorunun cevabını, kusura bakmayın, sevgiler..
hakıkaten sıyah ankara kedısı nasıl oluyor ben daha once gormedımsiyah ankara kedisi dogaya aykırı .
Hayvanın yaşayacağı yer ev değil..evde beslediğin zaman onun doğasını bozuyorsun.Beğenmeyenlerden biri benim. Bahçeli bir evde yaşamama rağmen kedimi dışarı çıkartmıyorum. Birincisi, saldığım anda bahçede kalmayacağı belli bir şey, hayatında sokak görmemiş hayvan illa ki merak duygusuyla hareket edecek. Artık bir arabanın altında mı kalır, birisi güzel kedi diyip evine mi sokar, sapığın birinin eline mi düşer, sokak köpekleri mi parçalar, yoksa birinin iy niyetle de olsa koyduğu balık kılçıklarını yer de bağırsakları mı delinir, belli değil.
Ayrıca sokakta yaşayan kedilerin çok büyük bir kısmı fip hastası/taşıyıcısı. Ve sokaklarda kedilerin ortalama ömrü 1.5 yıl civarı.
Bu sebeplerden ötürü evet ben kedimi sokağa/bahçeye salmıyorum.
hayvanları dısarda vahsı ınsanlar katledıyorHayvanın yaşayacağı yer ev değil..evde beslediğin zaman onun doğasını bozuyorsun.
Hayvanın yaşayacağı yer ev değil..evde beslediğin zaman onun doğasını bozuyorsun.