- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun. Sanırım böle bi iş yok haberlerde yalanKomşum dolandırıldı bu sabun paketleme işinden geçen hafta. Ürünler için kapora gibi bişey istemişler göndermiş. Sonrada kargonuz hazır ama bilmem şu kadar sigorta bedeli çıkıyor demişler onu da göndermiş
Yok yapmadm sadece gerçekten düzgün iş veren vardır diye ümit ettim ama yok sanırımbu tarz işlerde dolandırıcılık en ust safada suan . arastırılmadan hıc bu işlere bulasmayın
Değil galiba kullananları gördüm nasıl bi iş açar mısınız birazEvet yasak mi bilemed
İşkura boyle ılanlar verılmıo dıger yerlerde ne kadar guvenılır olur bılmıorumMrb arkadaşlar internette evde ek iş olarak pakatleme işleri olduğuna dair bir çok yazı okudum. Malzemeleri bulunduğunuz yere kargoyla gönderip sizdende o şekilde alıyolarmış. Tabi güvenip arayamadım. Bu şekilde şirketlerle çalışan örneğin sabun, tel toka paketleme gibi işler yapanlarınız varsa bizi de bilgilendirin lütfen bu günlerde böle bir işe ihtiyaçım var küçük bebeğim oldu için bırakamıyorm benim gibi olan çok hemcinsimiz olduğuna eminim. Bu haberler gerçek mi yoksa kurmaca mı bilenler lütfen yardım etsin.
Tşk edermİşkura boyle ılanlar verılmıo dıger yerlerde ne kadar guvenılır olur bılmıorum
Çevrenize satıyorsunuz o zaman değil mi ?Ya yasak mi bilmiyorum ama şöyle simdi üye oluyoruz, altımıza ekip kuruyoruz mesela ben seni kendi altima üye yaptım, ürünleri katolog fiyatından uygun fiyata getirebiliyorsun, cevrene istersen katalog fiyatindan istersen uyelere olan gelen fiyattan verebilirsin. Sende altina yine üyeler yapiyorsun, onlarda satış yaptıkça yüzdelik dilimleri var onlara ulaşınca grup puanin yükselince müdürlüğe yükseliyorsun. Beni üye yapan kisi benim akrabam ,o pandeminin başında başladı beni aradi ben yapamam dedim, ekim gibi yeniden dedi 4500 aliyor. Bende birşey kaybetmem dedim :) şimdi kendi evime temizlik ürünü, dis macunu ,kahve vs aliyorum. Biraz daha aldim letgo ve dolapa koydum. Dolap komisyon kesiyor kargo ucreti vs var ama letgodan daha rahat oluyor.
Yani öyle de oluyor. Kendime alıyorum, akrabalarım isterse onlara gönderiyorum. Kendi elimde fazladan aldıklarımi, Letgoya koyuyorum. Ama temelinde ekip oluşturmak var, mesela sadece alip satarsan bi yerde illaki tikanma olur. Ama altinda ekip olursa onlarin yaptigi alışveriş miktari sana yansıyor. Atıyorum 200 liralik alışverş yaptı altındaki sana 200 lira yansıyor ilk etapta yüzde 7 lik dilim oluyor. 1000tl ye ulaşınca hediye ceki yatiyor ordan yapıyorsun sonra yüzde 11 liye ulaşınca maas sistemine dönüyor. Altindaki ekibi iyi yönetirsen müdür oluyorsun 2500 den heray maas yatiyor. Tek başına zor o Yüzden alta ekip kurup uye yapmalı, altindakilerde uye yapmali hepsi sana kazandırıyor.Çevrenize satıyorsunuz o zaman değil mi ?
Hm demek böyle şeylerde varYani öyle de oluyor. Kendime alıyorum, akrabalarım isterse onlara gönderiyorum. Kendi elimde fazladan aldıklarımi, Letgoya koyuyorum. Ama temelinde ekip oluşturmak var, mesela sadece alip satarsan bi yerde illaki tikanma olur. Ama altinda ekip olursa onlarin yaptigi alışveriş miktari sana yansıyor. Atıyorum 200 liralik alışverş yaptı altındaki sana 200 lira yansıyor ilk etapta yüzde 7 lik dilim oluyor. 1000tl ye ulaşınca hediye ceki yatiyor ordan yapıyorsun sonra yüzde 11 liye ulaşınca maas sistemine dönüyor. Altindaki ekibi iyi yönetirsen müdür oluyorsun 2500 den heray maas yatiyor. Tek başına zor o Yüzden alta ekip kurup uye yapmalı, altindakilerde uye yapmali hepsi sana kazandırıyor.
Merhaba bu makale yazma işi ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Hangi site üzerinden yapıyordunuz iş tanımı nasıldı ve ortalama nasıl bir kazanç oluyordu?Eğer kaleminiz iyiyse evde makale yazabilirsiniz. Bir zamanlar yazmıştım. Ücret anlamında belki sizi tatmin etmez ama vakit geçirmek için iyi geliyordu bana.
200 liralık alışveriş size 200 olarak yansıyor doğru mu anladım? Yani ortada 200 TL lik ürün, hem sizin hem altınızdakinin cebine 200 giriyor ki ürünün maliyetini saymıyorum bile. Firma hayrına mı dağıtıyor ürünleri?Atıyorum 200 liralik alışverş yaptı altındaki sana 200 lira yansıyor
Grup puanı olarak yansıyor yoksa cebine 200 tl veremiyor. Yüzdelik dilimleri var onlara ulaşmak icin alttakilerin alışverişi tl si puan olarak yansıyor. Atıyorum 1000 tllik alış-veriş te yüzde 7, ama senin altındakilerin yaptıkları alışverişte yansıyor . Yoksa her yaptığın seyde sana para vermiyorlar. dediğim gibi geçen marta dedi kuzenim, yok dedim ama o simdi aylık kazanma seviyesine geldi yeniden söyledi. kaybedecek bişeyim yok dedim Soncta hicbir sey yapmazsan zorla yap diyen yok, Daha önce baska kişilerden ürün getirtiyordum. Temizlik ürünleri, kahve vs simdi kendim aliyorum hediye ürünler geliyor kendim alıyorum letgoya , dolaba koyuyorum şuanda dolaba koymuyorum . Ben kendi yakınımda gördüğüm icin dedim gerçekten kazaniyorlar.200 liralık alışveriş size 200 olarak yansıyor doğru mu anladım? Yani ortada 200 TL lik ürün, hem sizin hem altınızdakinin cebine 200 giriyor ki ürünün maliyetini saymıyorum bile. Firma hayrına mı dağıtıyor ürünleri?
Bekarken çok yaptım keşke talep olsa da yapsam ama pandemi. Hemde küçüm bir yerdeyim bulunmuyo öle çok araştırdım ama bulamadım malesefBebeğiniz çok küçük değilse uyku saatlerine denk getirerek özel ders veremez misiniz? O sırada anneniz göz kulak olur. Piyasanın biraz altında ücretlendirme yaparsanız talep de olur.
Şimdi ise boşanma aşamasındayım malesef kendimi idame etiricek işe ihtitaçm varBekarken çok yaptım keşke talep olsa da yapsam ama pandemi. Hemde küçüm bir yerdeyim bulunmuyo öle çok araştırdım ama bulamadım malesef
Çok araştırdım pandemi.Herkesi vurdu yinede araştırıyorm küçük bi yer olduğu için imkanlarda kıstlı tabiBulunduğunuz yerde okulların yakınına ilan assanız, özel ders için. Hem evde olursunuz.