- 23 Mart 2015
- 56
- 9
- 33
- Konu Sahibi yaban gulu34
Ev hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu benim durumuma cuk oturdu diyebilirim. Dun carsidan butiksabun malzemeleri aldim bu gun basliycam yapmaya insallah , satmayi dusunuyorum ve tek bununla kalmayip baska is.erde yapmayi planliyorum hayirlisi bakalimEv hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
sen ne satiyorsun canim?eğer para kazanmak istiyorsanız bunu yasal olarak yapmalısınız..
yani azda olsa bir bütçe koyup alışveriş sitelerine ürünleri koyup o şekilde satmalısınız.. sabun ve bebek şekeri yapan zibilyon tane insan var.. elini sallasan çarpıyor birine.. biraz sınırları zorlayın hanımlar.. mesela evde mutlak önlüğü dikin ama tasarımı size ait olsun.. masa örtüsü dikin.. yada kitap ayracı tasarlayın ne bileyim sabun ve bebek şekerine odaklanmayın..
bende evde çalışıyorum ama yasal yaptığım için iyi kazanıyorum Allah şükür yoksa şekerle falan zor bu işler.. heves kırmıyorum ama sonra hayal kırıklığı yaşamayın diyee yani..
Me iş yapıyorsuneğer para kazanmak istiyorsanız bunu yasal olarak yapmalısınız..
yani azda olsa bir bütçe koyup alışveriş sitelerine ürünleri koyup o şekilde satmalısınız.. sabun ve bebek şekeri yapan zibilyon tane insan var.. elini sallasan çarpıyor birine.. biraz sınırları zorlayın hanımlar.. mesela evde mutlak önlüğü dikin ama tasarımı size ait olsun.. masa örtüsü dikin.. yada kitap ayracı tasarlayın ne bileyim sabun ve bebek şekerine odaklanmayın..
bende evde çalışıyorum ama yasal yaptığım için iyi kazanıyorum Allah şükür yoksa şekerle falan zor bu işler.. heves kırmıyorum ama sonra hayal kırıklığı yaşamayın diyee yani..
Katalog işi nedirBen ihtiyacım oldugu için araştırdım ama birsey bulamadım malesef eger istanbulda iseniz iş cok oralarda ama ben kayseride bulamadım o yüzden katalog işine basladım yaklaşık bir yıldır yapıyorum cok ta güzel kazanıyorum açıkcası hobi haline geldi ama yinede olursa eger degişik işlerde yaparım
Tutunculerle anlasabilirsiniz evde sigara sararsiniz sardiginiz paket basina para aliyorsunuz malzemeler onlardanBen şöyle bir is istiyorum.. bi yerle anlasiyorsun o sana malzemeni veriyor su gün bana teslim etceksn diyor geliri biraz düşük ama ne olursa olsun istiyorum böyle bir is
katalog üzerinden gşyim satısı Modellife ismi Türk firması ve girim adına hersey var katalog içeriğindeKatalog işi nedir
Bende LR yapıyorum düşünürseniz detaylı anlatırımKatalog işi nedir
Internettende satıs yapabileceginiz çok site var ama baglantı kurmak gerek önce çevre lazım bende iş bakıyorumBen ihtiyacım oldugu için araştırdım ama birsey bulamadım malesef eger istanbulda iseniz iş cok oralarda ama ben kayseride bulamadım o yüzden katalog işine basladım yaklaşık bir yıldır yapıyorum cok ta güzel kazanıyorum açıkcası hobi haline geldi ama yinede olursa eger degişik işlerde yaparım