Evde ek iş ile alakalı güzel paran kazandıran sistem ve ya iş önerileriniz?

gulsah034

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
110
1
Malum geçim sıkıntısı bir de çocuk olucak. çok sıkıştık. Evde yapacağım evlere iş alacağım vs. Herhangi bir iş var mıdır. Ya da kazandıran sistemler....

eve boncuk işi terlik tokası kazak düğmesi gibi iş veren yerler var onlara bakabılırsınız

bildiğiniz bir yer var mı toka terlik işleriyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

bildiğiniz bir yer var mı toka terlik işleriyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

İstanbuldamısın canım
ben ozelden gondereyım sana

aynı semtteysek eger gıdıp alıp yapabılrsın

ısın zorluguna gore verıyorlar galıba parayı ve yaptıgın kadar alıyorsun

komsum yapıyor benım ordan bılıyorum

canım mümkünse banada özelden atabilirmisin.öğrenciyim malumdur.babam dışarda çalışmama izin vermiyor evde çalışayım bari.şimdiden teşekkürler

canm ya banada özelden msjla yerını verırımısın. eger olursa cok rahatlıycam cok ıhtıyacım var bunalıma bıle girdim

benim bi akrabam evde yaptığı işler sayesinde ev yaptırdı vallahi inanmazsınız, tokiden av sahibi oldular...
önceleri eşinin hayırsızlığı yüzünden çok kez battılar iflasın eşiğinde boşanmalara kadar gittiler, ama baktıki kadıncağız koca eline bakmayla olmuyor, el attı böyle işlere ben ondan bildiklerimi yazayım size...beğenen ve hoşuna giden olursa fikir olur...

ilk olarak erişte ile başladı, ev eriştesi yapıp marketlere lokantalara falan satıyordu...iyi para var eriştede çünkü müşteriler özellikle elde yapılan istiyrmuş...

sonra dikişten anladığı için çarşaf pike bebek takımları falan dikip satıyordu...bu tür şeyler hazır değilde el emeği olunca çok para sağlıyor, kendimden biliyorum ben makine nakışı biliyorum ve kurs zamanlarımızda bayanlar gelip zorla talip oluyorlardı şu kadar para vereyim nolur bana sat diyen birsürü kişi geliyordu...ama ben çeyizime yapmak için öğrenmiştim hiç satmadım, satan arkadaşlarım baya kazandılar...

bi yandan börek çörek kurabiye falan yapıp pastanelere satıyordu...

eve çocuk aldı, annesi doktor olan bi çocuğa baktı aylarca..

boncuk işleri yaptı kazaklara gömleklere falan..

bu gibi işler sayesinde şimdi ev sahibi oldu...tabi hemen olmadı bu, zamanla sabırla...

konu sahibine tavsiyem başlangıçta ucuz ve zahmetli görünüyor ama inanın bu şekilde ev geçindiren kadınlar var...

çevrem yok nerden bulayım nereye gidip sorayım diye düşünmek yanlış, girişimde bulunmak lazım, mesela pastanelere kek kurabiye poğaca gibi şeyler yapmakla başlanabilir...

hiçbir pastane mantıcı veya bu gibi yerler ilan vermezler, camlarına yazmazlar bu isteklerini...
sizin girip sormanız icap eder...akrabam öyle derdi, ordan biliyorum..

CAnım evet istanbul dayım rica etsem özelden mesaj atabilir misin?

farklı güncel konularda internet sitelerine tamamen sizin cümlelerinizden oluşan makaleler yazıyoruz. özl pm atın konuşalım

Dikiş bilen varsa istanbuldan, evlere ek iş hakkında yardımcı olabilirim,
iş kıyafet dikişi değildir, bazen çok çok basit kırkyamalar, bazen bez çanta ve yastıklar, yani çok detaylı dikiş bilmeyi gerektiren şeyler değil

istanbulda nerde peki

Ankara için de var mı evde yapılabilecek işler? Sanırım kasımda atanamayacağım. Mayıs ayına kadar idare edecek iş lazım çok acil

bende istanbulda yaşıyorum .. banada özelden msj atarsan çok sevinirim evde boş durmaktansa hiç değilse kendi harçlığımı çıkartırımm şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…