Abi oy istemek yasaktı sankiAslında oylamada şöyle yapsanız birinci belli olur... Yİne herkes beğendiğine oy versin ama 2 oy hakkı var ya 2. oy hakkını bana kullansın. İkinci oy hakkı ne kadar düşük sonucu da etkilemez.
Aslinda benim tarife begeni atmayip yorum yazmadiginizdan ben de yazmayayim mi diye dusunmedim degil hani
Admin yarismaya mi katilirmis diye cingar mi cikarsam ne yapsam ya
Yalniz cok guzel olmus ellerinize saglik bi erkek elinden cikdigina hayatta inanmazdim
Bi de su video isini merak ettim nasil yukluyoruz videoyu?
Himm benimki de onu diyodu zatenbir youtube kanalınız olması gerekiyor....
Kimseye yapmadı ki gardaşım ama yemek bölümünde o beklenti oluyorAslinda benim tarife begeni atmayip yorum yazmadiginizdan ben de yazmayayim mi diye dusunmedim degil hani
Admin yarismaya mi katilirmis diye cingar mi cikarsam ne yapsam ya
Yalniz cok guzel olmus ellerinize saglik bi erkek elinden cikdigina hayatta inanmazdim
Bi de su video isini merak ettim nasil yukluyoruz videoyu?
Youtube kanalı kolay reklam olmadan hit olmadan para kazanmak zorbir youtube kanalınız olması gerekiyor....
Çorbalarda aldım oyunuzu tekrar teşekkür ederim :)Bu arada bazen tarifleri kaçırıyorum bu sebeple kimseye beğeni yapmıyorum geçenlerde bir sitem yedim 3 tarifi beğenmişsiniz diğerlerini beğenmemişsiniz diye. Oysa takip edemedim o yüzden beğenememiştim. Konuyu taşırken herkese bir teşekkür mesajı yolluyorum onu beğeni olarak sayın lütfen ...
hee birde hemde beğenmişsiniz 3 tarifi ama oy vermemişsiniz diye de sitem geldi :)))
Saka yapiyorum gardasim hani yarismaya katilanlar tek tek herkesin tarifini begenip yorumluyor ya o yuzden dedimKimseye yapmadı ki gardaşım ama yemek bölümünde o beklenti oluyor
En guzeliBanane beğenmeyeceğim de yorum da yazmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?