Dediginiz gibi firma bulmak cok onemliTas dizim isi onerim. Bende yapiyorum tamamen elinin hizina bagli 2.bin aylik garanti sadece is veren yer bulman gerekli bol sans
Inan o tarz isleri cok duyuyorum ama benim yaptigim tanesi 10 kuruş 1000 tanesi 100 lirq yapiyo gunde sabahtan aksama kadarda 1000 tane atabiliyosunDediginiz gibi firma bulmak cok onemli
Ben de etiket isi karli is diye duydum ama nasil yol izlemem gerektigini bilmiyotum
Gecen biri ilan vermis 1000 tane 65 tl diue ama tesbih basi mi yoksa boncuk sayisi mi anlamadim az geldi sanki.
Dediginiz gibi firma bulmak cok onemli
Ben de etiket isi karli is diye duydum ama nasil yol izlemem gerektigini bilmiyotum
Gecen biri ilan vermis 1000 tane 65 tl diue ama tesbih basi mi yoksa boncuk sayisi mi anlamadim az geldi sanki.
Ben tamda böyle bişey arıyorum maddi anlamda sıkıntım var. Bu firmaları internettenmi buluyosunuz yardımcı olabilirmisiniz.Oncelikle bu israrciligi hic iyi niyetli bulmadim ayrica firmamidir herneyse zaten adini soylemissiniz iceriginide cok basot bi sekilde anlatabilirdiniZ mesala ben tas isi yapiyorum tas dizimi her gun 600 kusur is yaparsam 45 gunde kazancim 3 bin bazen iki bin bulur. Ne olduğu belli olmayan biseyi buraya yazıyorsun aciklama yok ayricada ozel mesaj atıyorsun ulasabilir bilgi vs insanlari kandirmayin !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?