Evde büyü olma ihtimali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Var bacım var da burası yeri değil. Hani dini konu ya o yüzden

Felak, 113/1-5:

"De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

ayrica bknz. Bakara suresi 101.102 ayetlerin mealine.

Bilginiz olmadığı konularda fikriniz olmasın.

Tamam haklısınız doğaüstü şeyler var, bir insana istemediği birşeyi iradesi dışında yaptırmanın dinimizde yeri var. Daha fazla cevap yazmayacağım.
Kuran tefsiri yapılırken kelimenin tüm anlamları ve genel metindeki bağlamı ile yapılır. Tek bir kelimenin sizin zihninizde yarattığı anlama göre tefsir yapılıp yargıya varılmaz

Son düzenleme:
Evin ilk oturanı siz iseniz usta koymuştur belki. Gırgırına bile yapmıştır yani. Kim tavandaki beyaz kapağa büyü koyar

Kahvemi alıp gelmişim dk 1 ilk konu..
Konu sahibi dediginiz gibi Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun.

Bir şey tutturmuşlardır yerine oturtunca da içinde takılı kalmıştır, bu ihtimal niye aklınıza gelmiyor da saçma sapan büyücüler geliyor hemen bir ipne iplikten?

Google ile değilde kendi bilgilerinizle aydınlatsanız keşke. açın siyer okuyun tavsiyenizi ciddiye alırdık belki.

İpliği geçirilmiş bir iğne ile büyü hiç duymadım. İğneyi işlevleri açısından sembolik olarak düşünüp malzeme olarak kullanan büyücüler vardır illa ki. Ama onların da iğneye iplik geçirme zahmetine gireceklerini sanmam çünkü çok zor bir iş ya.
Bir de niye tavana koysunlar? Aşırı zahmetli bir iş.

cinin de hiç işi yok size musallat olacak ablacım bu iğneyi fark etmeden evvel hayatın normal seyrinde devam ediyordu .
sen kendi huzurunu kaçırıyorsun yok büyü filan diye

şahsen ben cin olsam beni musallat edene salça olurum ne huzurumu bozuyon benim diye büyü yapılana değil

Bebege igne batiranlar var ya vudu bebegi miydi adi neydi gerci o yabancilarda oluyordu.

Bebege igne batiranlar var ya vudu bebegi miydi adi neydi gerci o yabancilarda oluyordu.
Evet, wiccalar yapıyor diye biliyorum. Kendilerini cadı diye adlandıranlar var ama onlarda da karma diye bir şey var. Başkasının kapısını çalarsan seninkini de çalarlar mevzusu. Yani kuralsız kötülük diye bir şey yok.

Neyse ki bunlar acemiymis bebek yerine iplige batirmislar igneyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…