Evde büyü olma ihtimali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense bu tarz konularınn istisnasız hepsinde birisi çıkıp "büyü diye bir şey yoktur" diyor. Şartlı gibi sanki. Hep aynı cümle.
İnanmıyor olman, onun olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ve ayrıca dini konu yasahhh:stop:

Nedense bu tarz konularınn istisnasız hepsinde birisi çıkıp "büyü diye bir şey yoktur" diyor. Şartlı gibi sanki. Hep aynı cümle.
İnanmıyor olman, onun olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ve ayrıca dini konu yasahhh:stop:
Aynı şekilde inanıyor olman da olmadığı gerçeğini değiştirmez. Herkes inançlı olmak zorunda değil. Mutlak gerçek bu gibi konuşmayın.

Aklıma dünya kupasında Senegal büyü yapmış takımımıza diye büyüyü bozan medyum memiş geldi :)

Aynı şekilde inanıyor olman da olmadığı gerçeğini değiştirmez. Herkes inançlı olmak zorunda değil. Mutlak gerçek bu gibi konuşmayın.
Konuyu açan bir dine inandığına göre ona büyü yok demek mantıklı mı?
Sizce büyü var mı yok mu dese amenna. Ama konu sahibi büyünün varlığına inanıyor ve bulduğu iğnenin büyü olup olmama ihtimalini soruyor. Bu durumda "büyü diye bir şey yok" demek sadece tartışma ortamı yaratmak için kasıtlı yazılan bir mesaj 🤷🏻‍♀️

Bebege igne batiranlar var ya vudu bebegi miydi adi neydi gerci o yabancilarda oluyordu. 😂
Yabancilar mi? Tarih hatirlamiyorum önume bir haber düşmüştü, dogudaki illerden birinde, mezar kazici, mezarliklarda buldugu büyüleri fotolamis, igneli vudu bebegi onlari gorse acir.
Bildiğiniz barbie bebegin kafasini koparmislar, ellerini ayaklarini baglamislar, yaninda bazı yazilar ve bir kadin fotografi vardi hatirladigim bu, baskalari da vardi

Yani evin ilk sahibi değilseniz,sizin icin ile olmayabilir.
Bence çok düşünüp sartlandirmayin kendinizi.
Psikoloji önemli.

Yabancilar mi? Tarih hatirlamiyorum önume bir haber düşmüştü, dogudaki illerden birinde, mezar kazici, mezarliklarda buldugu büyüleri fotolamis, igneli vudu bebegi onlari gorse acir.
Bildiğiniz barbie bebegin kafasini koparmislar, ellerini ayaklarini baglamislar, yaninda bazı yazilar ve bir kadin fotografi vardi hatirladigim bu, baskalari da vardi
Ayyy o mezarcıyı ben de dinlemiştim yaaa. Hatta o yetmedi pek çok mezarcı ve arkasından gassalları dinledim. En ilginç hikayeler mezarcılardan, en hüzünlü hikayelerde gassallardan çıkıyor 😯

Ben yabanci korku filmlerinde gormustum. Bilmiyorum bizde de olabilir tabi. Vardir boyle seyleri yapanlar mutlaka.

Şimdi bu post altında sohbet ediyoruz diye ban yer miyiz acaba büyülü konu yasaktı gibisinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X