- 25 Temmuz 2013
- 13.001
- 53.105
- 798
- Konu Sahibi esrabenesra
-
Bu daha beterNeyse ki bunlar acemiymis bebek yerine iplige batirmislar igneyi.
Geçiyordur da bu devirde nerede bunu yapmasini bilecek insan.Kuranda bile geçiyor var büyü. Ama konu o değil
Aynı şekilde inanıyor olman da olmadığı gerçeğini değiştirmez. Herkes inançlı olmak zorunda değil. Mutlak gerçek bu gibi konuşmayın.Nedense bu tarz konularınn istisnasız hepsinde birisi çıkıp "büyü diye bir şey yoktur" diyor. Şartlı gibi sanki. Hep aynı cümle.
İnanmıyor olman, onun olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ve ayrıca dini konu yasahhh
Büyü tüm dinlerde, inançlarda var olan bir şey. Burada konuşulması yasak yalnızca.Büyü diye birşey yok.
Yani ortalık şarlatan dolu. Zaten kim uğraşacak bu pahalılıktaGeçiyordur da bu devirde nerede bunu yapmasini bilecek insan.
Her türlü ilim aktarılır. Tiktok cadı kaynıyor. Cadı olmayanlara bile böyle böyle büyü yapılır diye öğretiyorlar.Geçiyordur da bu devirde nerede bunu yapmasini bilecek insan.
Konuyu açan bir dine inandığına göre ona büyü yok demek mantıklı mı?Aynı şekilde inanıyor olman da olmadığı gerçeğini değiştirmez. Herkes inançlı olmak zorunda değil. Mutlak gerçek bu gibi konuşmayın.
İnançlı biri değilse inanan bir kişinin açtığı konuya yorum yapmaz. Olur geçerAynı şekilde inanıyor olman da olmadığı gerçeğini değiştirmez. Herkes inançlı olmak zorunda değil. Mutlak gerçek bu gibi konuşmayın.
Hmm bitek iş aş seks mi var mı dünyada ?Büyü diye birşey yok.
Yapmasini biliyorlar da bozani bulmak zorGeçiyordur da bu devirde nerede bunu yapmasini bilecek insan.
Yabancilar mi? Tarih hatirlamiyorum önume bir haber düşmüştü, dogudaki illerden birinde, mezar kazici, mezarliklarda buldugu büyüleri fotolamis, igneli vudu bebegi onlari gorse acir.Bebege igne batiranlar var ya vudu bebegi miydi adi neydi gerci o yabancilarda oluyordu.
Ayyy o mezarcıyı ben de dinlemiştim yaaa. Hatta o yetmedi pek çok mezarcı ve arkasından gassalları dinledim. En ilginç hikayeler mezarcılardan, en hüzünlü hikayelerde gassallardan çıkıyorYabancilar mi? Tarih hatirlamiyorum önume bir haber düşmüştü, dogudaki illerden birinde, mezar kazici, mezarliklarda buldugu büyüleri fotolamis, igneli vudu bebegi onlari gorse acir.
Bildiğiniz barbie bebegin kafasini koparmislar, ellerini ayaklarini baglamislar, yaninda bazı yazilar ve bir kadin fotografi vardi hatirladigim bu, baskalari da vardi
Ben yabanci korku filmlerinde gormustum. Bilmiyorum bizde de olabilir tabi. Vardir boyle seyleri yapanlar mutlaka.Yabancilar mi? Tarih hatirlamiyorum önume bir haber düşmüştü, dogudaki illerden birinde, mezar kazici, mezarliklarda buldugu büyüleri fotolamis, igneli vudu bebegi onlari gorse acir.
Bildiğiniz barbie bebegin kafasini koparmislar, ellerini ayaklarini baglamislar, yaninda bazı yazilar ve bir kadin fotografi vardi hatirladigim bu, baskalari da vardi
Şimdi bu post altında sohbet ediyoruz diye ban yer miyiz acaba büyülü konu yasaktı gibisindenYabancilar mi? Tarih hatirlamiyorum önume bir haber düşmüştü, dogudaki illerden birinde, mezar kazici, mezarliklarda buldugu büyüleri fotolamis, igneli vudu bebegi onlari gorse acir.
Eşimde Galatasaray'a büyü yaptılar diye taktiydiAklıma dünya kupasında Senegal büyü yapmış takımımıza diye büyüyü bozan medyum memiş geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?