- 12 Nisan 2015
- 22
- 4
- 86
- 36
- Konu Sahibi esrabenesra
-
Sabah sabah cinli büyülü konu açmaktaki motivasyonunuzu çok merak ediyorum.Merhabalar dün akşam kardeşim evimdeki lambayı tavana asılı olanı cikarirken içinden dikiş ignesi ve beyaz ip takılı halde buldu yere düştü neden evime lambanın içine igne iplik gecirili halde tavana icerisine koyarlar ne anlama geliyor bu bilen yardımcı olabilirmi ? Allah'ım hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun
Ay insan bi tuhaf oluyor tavanda iğne iplik bulunca ne alaka yani orda olması
Tavanda ki o beyaz kapak kısmı içinden düştü yani dikis ignesi ip gecirili halde nasıl ne amaçla o evde ilk ben gelin olarak oturuyorum kimse onceden oturmadi yani kötü düşünmüyorum aslında yani Allah dan başkası kimseye bişi yapamaz ama büyü olabilir denilince bi garipsedim durumu
Akşamdan beri kurdum durdumSabah sabah cinli büyülü konu açmaktaki motivasyonunuzu çok merak ediyorum.
Ayrıca bu tür konular yasak. Kaç yıllık üyesiniz bilmeniz lazımdı
Mune
Kuranda bile geçiyor var büyü. Ama konu o değilBüyü diye birşey yok.
Kim diyor?Büyü diye birşey yok.
Hangi ayet bacım?Kuranda bile geçiyor var büyü. Ama konu o değil
Sizde Felak süresini okuyun. En net meal.konunzaten kapanacak ta. Tanımadığınız insanlara açın kuran okuyun demeyin. BilemezsinizHangi ayet bacım?
Bu büyüyü savunanların iki argümanı var; 1-peygamberimize yapılmış
2-kuranda geçiyor
İkiside hatalı argümanlar. Hadi siyer okumak zor, açın bi meal okuyun Allah aşkına nerede büyü var?
Bakara suresi 102 de sihir diye geçer. Bu büyüdür. Mealde de yazıyor bakarsanız.Hangi ayet bacım?
2-kuranda geçiyor
İkiside hatalı argümanlar. Hadi siyer okumak zor, açın bi meal okuyun Allah aşkına nerede büyü var?
Ayrıca evet efendimize de yapılmışHangi ayet bacım?
2-kuranda geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?