Evde büyü olma ihtimali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esrabenesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
22
4
86
36
Merhabalar dün akşam kardeşim evimdeki lambayı tavana asılı olanı cikarirken içinden dikiş ignesi ve beyaz ip takılı halde buldu yere düştü neden evime lambanın içine igne iplik gecirili halde tavana icerisine koyarlar ne anlama geliyor bu bilen yardımcı olabilirmi ? Allah'ım hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun

Büyü yasak, forum kuralları var.

Bunun ötesinde bir kişinin evine iğne iplik saklamak isterseniz tavandaki lamba herhalde en kötü saklama yeri olur. Masanın üstüne çıkmış tavandaki lambaya uzanırken ev sahibi salona girdi... nasıl açıklayacaksınız?

İğne oraya nasıl geldi derseniz satın aldığınız dükkandan gelmiş olma ihtimali çok yüksek. Her dükkanda sağda solda iğne illaki olur, yerde paketleme yaparken yürüye yürüye içeri girer, zaten çoğu lamba kase şeklinde bir girdi mi de çıkmaz iğne oradan.

Sabah sabah cinli büyülü konu açmaktaki motivasyonunuzu çok merak ediyorum.
Ayrıca bu tür konular yasak. Kaç yıllık üyesiniz bilmeniz lazımdı

Mune

Tavanda ki o beyaz kapak kısmı içinden düştü yani dikis ignesi ip gecirili halde nasıl ne amaçla o evde ilk ben gelin olarak oturuyorum kimse onceden oturmadi yani kötü düşünmüyorum aslında yani Allah dan başkası kimseye bişi yapamaz ama büyü olabilir denilince bi garipsedim durumu

Büyü bozmak isterseniz az sonra sizin için bunu bozacak kişi gelecek

Lamba ya ulaşmak için merdiven yada sandalye getirecekte, çıkıp koyacak taa ohoo. Birde erkekler uğraşmaz öyle şeylerle kadınların işi. Hangi kadının boyu

Kuranda bile geçiyor var büyü. Ama konu o değil
Hangi ayet bacım?
Bu büyüyü savunanların iki argümanı var; 1-peygamberimize yapılmış
2-kuranda geçiyor
İkiside hatalı argümanlar. Hadi siyer okumak zor, açın bi meal okuyun Allah aşkına nerede büyü var?

Sizde Felak süresini okuyun. En net meal.konunzaten kapanacak ta. Tanımadığınız insanlara açın kuran okuyun demeyin. Bilemezsiniz

Bakara suresi 102 de sihir diye geçer. Bu büyüdür. Mealde de yazıyor bakarsanız.

Ayrıca evet efendimize de yapılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…