- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.861
Tatlim sana guvenimiz tam merak etme hic caninda sikilmasin bence kimse 200 ml yi bile bu fiyata bulamazdiisteyen herkesle ilgilendin siseledin kargoya verdin belki bircoguyla msjlastin vs. Emegin buyuk o yuzden ben enazindan kendi adima sana cok tesekkur ediyorum. Yalniz cezan baki sinavlardan sonra affin yok bilesin
Canım, şişelere bölüştüren kişi benim, ve çok eminim şişenin dibinde bir parça bile bırakmayacak biçimde 4 eşit parçaya ayırdım 200 ml olması mümkün değil, şişe kapalı biçimde geldi...Ölçtüğünüz kapların güvenilirliğinden emin olun lütfen, beni vebal altında bırakırsınız...Ayrıca zaten şişe halinde gönderdim niye şişeden başka bir yere döküyorsunuz anlayamadım, hava ile temas etmemesi lazım...Okside olup bozulabilir.
Ben biliyordum böyle olacağını, bu yüzden daha ilk partide Emirgül'e birlikte paylaştıralım sende gör sonra sorun olur ihale üzerime kalır demiştim...Geleceği tahmin etmişim demek...
Herkesden haber bekliyorum, herkesinki eksikse o zaman geriye tek ihtimal sıcaktan dolayı içindeki suyun buharlaşması kalacak haliyle su ilave etmek gerekebilir...Gerçi 50 ml nasıl buharlaşır bilemiyorum...
Bu arada telefonum bozulduğu için kimsenin numarası yok bende Emirgül hariç, yeniden mesaj atarsınız bir şey olursa...
Bu arada niye miden bulanıyor kuzu, evli misin bilmiyorum ama evliysen hamile falan mısın acaba?
Öyle ama keyfim kaçtı Emirgül, kızlardan birinin keratinide biraz dökülmüş kargoda mesela, bunlar olabilecek şeyler, maille haber verdi sağolsun ama 50 ml eksik denmesi beni rahatsız eder çünkü bu hesaba göre herkesten 50 ml "çalıp" rahatlıkla bir 200 ml daha çıkartıp satmış olabilirim manası çıkıyor ortaya...
Bu mudur, budur :) Açıkçası işi ölçmeye vardıracak kadar güvensizlik yaratabileceğim aklıma gelmezdi, alındım mı hayır...Herneyse, güvenin için teşekkür ederim cancağızım.Sınavlar biter bitmez yanındayım 6 Haziran diyorum...Ayrıca herbishey nickli arkadaşımızında yardıma ihtiyacı olacak, bir elde ona atarız inşallah
Öyle ama keyfim kaçtı Emirgül, kızlardan birinin keratinide biraz dökülmüş kargoda mesela, bunlar olabilecek şeyler, maille haber verdi sağolsun ama 50 ml eksik denmesi beni rahatsız eder çünkü bu hesaba göre herkesten 50 ml "çalıp" rahatlıkla bir 200 ml daha çıkartıp satmış olabilirim manası çıkıyor ortaya...
Bu mudur, budur :) Açıkçası işi ölçmeye vardıracak kadar güvensizlik yaratabileceğim aklıma gelmezdi, alındım mı hayır...Herneyse, güvenin için teşekkür ederim cancağızım.Sınavlar biter bitmez yanındayım 6 Haziran diyorum...Ayrıca herbishey nickli arkadaşımızında yardıma ihtiyacı olacak, bir elde ona atarız inşallah
arkadaşlar lütfen sanki ben ince hesaplar peşindeymişim gibi düşünmesin kimse... ben kimseyi zan altında bırakmak istemedim. zaten kılıçbalığı arkadaşım bi önceki arkadaşa cvp olarak yazmıştı hassas tartıda tartmağını göz kararı koyduğunu... keratini elime ilk aldığımda tutup da başka bi kaba boşaltıp acaba bu kaç ml diye hesap yapmadım... gayri ihtiyari tarttım sadece evimdeki hassas tartıda gelen ürünü... kim bana diyebilir ki ben ölçmedim ya da tartmadım diye... ben kılıçbalığına güvenmemiş olsam en başında elimde ismi ve hesap numarasından başka hiçbir bilgisini bilmediğim birisinin hesabına para yatırmam... ki inanın mesleğim gereği ben neler neler görüyorum her gün... ben buna rağmen gerçekten güvendim kılıçbalığına... her neyse... zaten burda kim daha çok güveniyo kim daha az güveniyo da değil derdimiz... asıl konuya gelecek olursak ben keratini uyguladım saçlarıma ve şu an beklemedeyim...
canım benim eğer sana kendini kötü hissettirdiysem gerçekten özür dilerimgerçekten niyetim böyle bişe değildi hem zaten ben sana güvenmiyor olsam forumdan bi kaç kere msjlaştığım birine para yollar mıyım en başında... sen o güveni verdin ki ben sana para yolladım buna rağmen paylaşımına mı güvenmeyeceğim... gerçekten eğer canını sıktıysam özür dilerim :26:
eheuhehe evli de değilim hamile de değilim bu aradabi ilaç kullanıyorum da onun yan etkilerinden biri mide bulantısı severek kullandığım parfümlerimi bile sıkamıyorum kaç zamandır ama keratinin kokusu normal şartlarda gerçekten hoş şimdi başlıyorum ben yapmaya tekrar bi göz atayım diye geldim hatta hadi bana kolay gelsinnn
Tamam cnm sen nezaman musait olursan gorusuruz ins
Doğru mantık...Kum tabii ki...Bencede hiç keyfin kaçmasın canım güven konusunda zerre şüphem olmadı, ölçme kabına koyan arkadaşlar yanlış anlamış olabilir çünkü o kaplar muhtemelen su içindir ve suyun yoğunluğu ile keratinin yoğunluğu oldukça farklıdır yani sadece sıvı olarak değerlendirmeyelim bu yanıltmasın arkadaşlar..ölçüm kabının 200 ml yazan yerine gelene kadar kum doldurduk örneğin ve başka bir ölçüm kabının 200 ml yazan yerine kadarda su doldurduk hangisi daha ağır gelir
arkadaşlar lütfen sanki ben ince hesaplar peşindeymişim gibi düşünmesin kimse... ben kimseyi zan altında bırakmak istemedim. zaten kılıçbalığı arkadaşım bi önceki arkadaşa cvp olarak yazmıştı hassas tartıda tartmağını göz kararı koyduğunu... keratini elime ilk aldığımda tutup da başka bi kaba boşaltıp acaba bu kaç ml diye hesap yapmadım... gayri ihtiyari tarttım sadece evimdeki hassas tartıda gelen ürünü... kim bana diyebilir ki ben ölçmedim ya da tartmadım diye... ben kılıçbalığına güvenmemiş olsam en başında elimde ismi ve hesap numarasından başka hiçbir bilgisini bilmediğim birisinin hesabına para yatırmam... ki inanın mesleğim gereği ben neler neler görüyorum her gün... ben buna rağmen gerçekten güvendim kılıçbalığına... her neyse... zaten burda kim daha çok güveniyo kim daha az güveniyo da değil derdimiz... asıl konuya gelecek olursak ben keratini uyguladım saçlarıma ve şu an beklemedeyim...
yok cnım benim ince hesaplar peşinde olduğunu düşünmek değil, dediğin gibi güven meseleside değil konu, elinin altında hassas tartın varken tartmışta olabilirsin ki benimde elimin altında olsa tartarım yani sırf meraktan bile olsa..zaten kızcağız okadar uğraşmış etmiş bide bizim için elinin altında tartı bulundurcak değilkendininde dediği gibi göz kararı adaletli dağıttığını tahmin de etmişizdir zaten..benim yardımcı olmak istediğim konu ölçü kapları yanıltabilir okadar..yani kırdıysam özür dilerim, kötü bi niyetle yazmadım :78: bileydim hiç sesimi çıkarmazdım
bu arada umarım saçların istediğin gibi olur
kılıçbalığı arkadaşım, birdaha ne zaman alırsınız keratin,bende katılabilirmiyim.cesaretimi toplayıp yapmaya karar verdim. ayrıca şu 1 günde biten keratini araştırma şansın oldumu? arkadaşıma kuaföre markasnı sormasını söyledim bakalım öğrenebilirse yazarım sana.1 günde olan sıcak yaz günlerinde daha iyi olur gibi. ne kadar ürün gönderebiliyorsun arkadaşımda almak istiyor.bana miktarı ve ücretlerini yazarsan sevinirim. sınavlarında başarılar
KILIÇBALIĞIM CANIM SENİ TANIMAM ETMEME AMA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH MÜBAREK PERŞEMBE GÜNÜ DAHA NE DUA EDİM SANA SEVDİĞİN VARSA AYIRMASIN İNŞALLAAAH,DÜN SAÇIMI YIKADIM 4. GÜN SONUNDA TARAK BİLE KAYDI SAÇIMDAN Kİ BEN DUŞ SONRA SAÇIMA GLİSS Mİ DESEM KREMLERMİ DESEM BOCA EDİCEMDE ÖYLE AÇICAM ÖYLE İNATÇI Bİ SAÇIM VARDI VE YIKADIĞIMDA NASIL KABARIRDI NASIL İĞRENÇ Bİ DALGA YOLUK YOLUK BANYO YAPMAK İŞKENCEYDİ AMA ŞİMDİ YIKADIM ÇIKTIM VE SAÇIM GAYET HOŞ DÜZ PARLAK YUMUŞ YUMUŞ YA ÇOK TEŞEKKÜRLER SEN YAZMASAYDIN NERDEN BİLECEKTİK BUNU HELEKİ BU İŞLEMİN KUAFÖRDEKİ FİYATIYLADA KARŞILAŞTIRINCA OKADARDA EKONOMİK OLDUKİ O AYRICA BİR SEVİNÇ KAYNAĞI. BEN BELİMDE OLAN SAÇLARIMA 80 ML KERATİN SÜRDÜM YETTİ UZUN OLDUĞU İÇİN TOKADA TAKTIM KULAK ARKASIDA VERDİM NE BİLİM İLK 2 GÜN YAĞLI HİSTEN ÇOK RAHATSIZ OLDUM MAM SONRA ALIŞTIM EN SON DÜN NUDE ŞAMPUANIMLA YIKADIM ILIK HATTA SOĞUK SUYA YAKIN BİR SUYLA VE ŞAHANEEYDİ SONUÇ ÇOK TEŞEKKÜRLER SARI ŞEKERİMİZSİN SEN BİZİM
tarifine bakılırsa senin saçlarda benimkiler gibiymiş. Tarak girmeyen ne sürersen sür nekadar tararsan tara 5 dk.sonra karışan, kabaran ne dalgalı ne düz keçe gibi iğrenç saçlar.. çok sevindim cnm düzelmesine, güle güle kullan saçlarınıSeni çok ii anlıyorum, bizim gibi saçları olanlar için bulunmaz nimet bu keratin
Ne güzel yazmışsın canım , sana aynen katılıyorum , emegi çok büyük o kadar işin gücün arasında bizlerede vakit ayırdı bende çoook teşekkür ederim balığımTatlim sana guvenimiz tam merak etme hic caninda sikilmasin bence kimse 200 ml yi bile bu fiyata bulamazdiisteyen herkesle ilgilendin siseledin kargoya verdin belki bircoguyla msjlastin vs. Emegin buyuk o yuzden ben enazindan kendi adima sana cok tesekkur ediyorum. Yalniz cezan baki sinavlardan sonra affin yok bilesin
Kılıçbalığım bi ara kirpik perması diyodun onuda de bizede kuaför masrafında iyice kurtulalım bari artık iyice yüzsüzleştik herşey isster olduk senden kusura bakma
yavrum yaabeni de unutmamış el atın bana kızlarr
keratinim şimdi geldiiii misler gibi kokuyorben bu kokuyu biliyorum ama yaa kahve likörü kokusu buu :90::90: o da şişede durdugu gibi durmuyo demek bu da öylee :90:
İnşalah bu 250bana yeter şüpeliyim vallahii
valla bir gün ayarlıycaz. bi c.tesi sabahı, birimizin evinde toplaşıp yapıcaz inş