Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Beeen beeen bana gelinn koca da çalışıyor cumartesi kimsecikler yok evdee mecidiyeköydeyim hem yakında sizee

herkes malzemesini getirsin , bakım yaparız, balık balyaj atar hepimize , manikür pedikür fön, oje filan süreriz bizim balık güzellik uzmanı , yarım saat bize seminer de verir not alırız hehehehe

evet dün keratinim ve şampuanım geldi ablamın yardımıyla işlemi yaptık eldivenleri taktık maskeleri taktık koku bekledik önce meğer kurutma ve pres aşamasında yayılıyomuş koku :)) sağ salim çıktım işlemden saç uçlarımıdaki kırıklarda düzelme yok sanırım tekrar yapmak gerekecek 4 gün sonra öncesi sonrası yaparım hoşçakalınn

bunu yazana inananmıyorum ne kadar önemli bir konu evde yapmak ne demek imkansız sakın denemeyin ya aman allahım çıldırmışsınız

bunu yazana inananmıyorum ne kadar önemli bir konu evde yapmak ne demek imkansız sakın denemeyin ya aman allahım çıldırmışsınız

valla ben evde 2 kere uygladım kılıçbalığım sayesinde.sonuç muhteşem.ablam 400 tl ye kuaföre yaptırdı 2 ayda bozuldu.ben evde kendim yaptım benimki 2,5 ay dayandı

çıldırmış olan sensin, böyle saçma sapan yorumlar yapmadan önce forumu baştan aşağı bir oku istersen, kendi kendine uygulayan ve memnun kalan kaç kişi var bir bak. ne kadar kara cahil milletiz araştırıp etmeden bayılıyoruz çamur atmaya maşallah

herkes malzemesini getirsin , bakım yaparız, balık balyaj atar hepimize , manikür pedikür fön, oje filan süreriz bizim balık güzellik uzmanı , yarım saat bize seminer de verir not alırız hehehehe

kaç kişiyiz istanbulda olan? ve yakınlarda yapmayı düşünen? bi organizasyon yapalım

ben kuaförler odasında genel sekreterim ben bile evde yapmayı tercih ettim aldıkları 1000 ml keratin en fazla 400-500e alırlar malzemeyi o malzemeyle 10 kişinin saçını yaparlar kişi başı 500-600 den ağız açarlar herkes para delisi olmuş bizde hoşlanmıyoruz heralde o kadar emek çekmekten kuaförlerde 100 tl ye yapsın bizde koşarak gidelim onlar için bu işlemin normal saç boyamadan bi farkı yokki yapanlar anlamıştır zaten

Güle güle kullan canım saçlarını, mutlu olduğunuzda bende sizin kadar mutlu oluyorum inanın...

Artık öyle hışır hışır, kabarık, tarak girmeyen saçlar yok, unutun o hadiseleri

Kılıçbalığım bi ara kirpik perması diyodun onuda de bizede kuaför masrafında iyice kurtulalım bari artık iyice yüzsüzleştik herşey isster olduk senden kusura bakma

Canım, sınavlar bitsin onuda öğretirim size...

eneee kuzuma bakkkk neler düşünüyo canım inan ölçmek aklımın ucundan bile geçmedi ve yapmadımda öyle bişey. zaten güvenmesem böyle birşeye kalkışmazdım diğer arkadaşlarda ölçcek kadar güvensizlerse kendileri sipariş verselerdi ozaman.açıkcası ben çok üzüldüm kılıçbalığım bu şekilde düşünmene sebep olunduğu için.kaldıki emirgülünde dediği gibi emeğin çok büyük.döküldü diye mail atan arkadaşta ben oluyorum buarada ama maildede sölediğim gibi konuşmaya değcek bişey bile değil.çünkü ortada karşılıksız yapılan çok büyük bi emek var ayıp böyle şeyler......

Off Gülsah3584 off, derdim büyük benim
Şaka bir yana dökülmesine üzüldüm açıkçası, inşallah çok değildir...

Son iki şişemiz var kızlar, bundan böyle zaten ben karışmayacağım, kim nerden isterse alsın deyip alınganlık yapmayı planlıyorum Cidden, ödeme yap, kargo bekle, şişeleri paylaştır, kargo şirketine git, tek tek kargola...Birde kargo parası yüklü gelmesin diye evden de aldırmıyorum bu arada kargoları, şubeye kendim gidiyorum yoksa işin içinde yan gelip yatmakda var ama evden alındığında kargo başı 2 lira farkediyor, kıyamıyorum kimseye...Sosyalistliğin bedeli bu sanırım...

Merhaba kılıçbalığı aralıksız 1 haftadır takip ediyorum forumu bastan sona kadar okumadan yazmak istemedim şayet elinde varsa bende 250ml keratin almak istiyorum istanbuldayım saçlarım öyle fena bir kıvırcık ki anlatamam =) nasıl yaparım bilmiyorum ama ilk planım bukle halıne getırıp saçı biraz hafifletmek sonrasında duzleştirmek için 2.hatta 3. uygulamayı yapmak.cevap yazarsan sevindirik olcam valla..

yavruu sen bize trip yapmaa :84::84: sen olmasan bunca kişi aklımızın ucundan bile geçemezdi evde böyle bir işlem yapabileceğimiz Senin hakkını gerçekten ödeyemeyiz biz
Baksana sen bizim düşünemediğimiz şeyleri bie düşünüyorusun
Hiç aklımadan geçmedi tartmak keratini 20 30eksik olmuş ne farkederki zaten Allah senden razı olsun ki yardım ettin
Bu arada keratin bana acaip batıyor geldiginden beri 20kere açtım baktım kokladım :90: nası sabredicem bilmiyorum sizlerle birgün ayarlayana kadar

O zaman seni hemen sevindirik edeyim ben :) Saçların çok fena kıvırcıksa ilk uygulamada %70 düzleşir sadece biraz kabarık olur, ikinci uygulamada düzleşir eğer gerek kalırsa 3. uygulamayı yaparsın canım...

yerden göğe kadar haklısın bidaha böle bişeye kalkışmak istememekte.yok canım yaa fazla dökülmemiş zaten şişenin bi tanesine bulaşmıştı diğerinde bişi yoktu.kargo poşetinin içine baktım hemen nekadar döküldü diye az bi ıslaklık vardı poşette söylemeye bile değcek bişey değildi ama neden söledim bilmiyorum.bukadar üzülceğini bilseydim söylemezdim valla.buarada saçlarımın rengini açtırdığımı ve üstüste çok işlem gördüğünü söylemiştim hatırlarsan.şuanda saçlarım berbat durumda keçe gibi oldu lastik gibi uzuyo ve bayadır dökülmesi durmuşken dökülme başladı.bildiğin yumak oldu yani ki bide saçımda keratin olmasına rağmen.şimdi bu akşam eve gidince şuanki halini çekip koyucam pazar günü işlem yapmayı düşünüyorum.pazar günüde işlemden sonraki halini paylaşırım.umarım düzelir.balığım vericeğimiz kargo ücretine kadar düşünmüşsün sana bikez daha teşekkür ediyorum kıyamam balığıma yaa

Son düzenleme:

mesajlarının hepsi burda canım benim
benim saclarımda kıvırcık degil ama senin gibi gür ve uzun tek başıma cesaret edemiyorum

benım saçlarımda aynen senın söylediğin gibi olmuştu ama tekrar yapınca duzelme oluyo çok aşırı olmuyo ama sanrıım bırazcık kestırmek lazım....

gelelim balığıma , bebeğim benım senın ömru hayatın boyunca butun keratınlerını bız alsak gene senın hakkını ödeyemeyız. senın verdiğin cevaplar olmasa senın tecruben bılgılerın olmasa bız ne bu işe kalkışırdık nede mutlu olurduk sana guvendık senle yol aldık bebeğim benım ... o kadar yol katettın hiç dile getirmedın ben parayı ptt ye yatırdım gıttın emek emek ordan aldın ne bilim çok uğraştın hergun bıze cevap verdın senın hakkını ödeyemeyız asla bizim olduğumuz şehırlerden olur ya bı ıhtyıyacın olur asla çekınme ınan elımden gelenın fazlasını yaparım. sen bızı tanımadan hiç karşılık beklemeden bıze ıyılık yaptın keşke herkes senın gibi olsa senı tanımadan çok sevıyorum ben gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…