- 18 Mart 2011
- 349
- 6
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.881
Beeen beeenbana gelinn koca da çalışıyor cumartesi kimsecikler yok evdee mecidiyeköydeyim hem yakında sizee
bunu yazana inananmıyorum ne kadar önemli bir konu evde yapmak ne demek imkansız sakın denemeyin ya aman allahım çıldırmışsınızcanim tebrikler, süpersinCok büyük kolaylik olmus evde yapmayi düsünenler icin. Bende ürünü siparis verdim bekliyorum cok büyük kolaylik olacak bu bilgiler kendi evde uygulamis birinden ögrenmek. Cok dua alacaksin benden söylemesi
bunu yazana inananmıyorum ne kadar önemli bir konu evde yapmak ne demek imkansız sakın denemeyin ya aman allahım çıldırmışsınız
bunu yazana inananmıyorum ne kadar önemli bir konu evde yapmak ne demek imkansız sakın denemeyin ya aman allahım çıldırmışsınız
herkes malzemesini getirsin , bakım yaparız, balık balyaj atar hepimize , manikür pedikür fön, oje filan sürerizbizim balık güzellik uzmanı , yarım saat bize seminer de verir not alırız hehehehe
KILIÇBALIĞIM CANIM SENİ TANIMAM ETMEME AMA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH MÜBAREK PERŞEMBE GÜNÜ DAHA NE DUA EDİM SANA SEVDİĞİN VARSA AYIRMASIN İNŞALLAAAH,DÜN SAÇIMI YIKADIM 4. GÜN SONUNDA TARAK BİLE KAYDI SAÇIMDAN Kİ BEN DUŞ SONRA SAÇIMA GLİSS Mİ DESEM KREMLERMİ DESEM BOCA EDİCEMDE ÖYLE AÇICAM ÖYLE İNATÇI Bİ SAÇIM VARDI VE YIKADIĞIMDA NASIL KABARIRDI NASIL İĞRENÇ Bİ DALGA YOLUK YOLUK BANYO YAPMAK İŞKENCEYDİ AMA ŞİMDİ YIKADIM ÇIKTIM VE SAÇIM GAYET HOŞ DÜZ PARLAK YUMUŞ YUMUŞ YA ÇOK TEŞEKKÜRLER SEN YAZMASAYDIN NERDEN BİLECEKTİK BUNU HELEKİ BU İŞLEMİN KUAFÖRDEKİ FİYATIYLADA KARŞILAŞTIRINCA OKADARDA EKONOMİK OLDUKİ O AYRICA BİR SEVİNÇ KAYNAĞI. BEN BELİMDE OLAN SAÇLARIMA 80 ML KERATİN SÜRDÜM YETTİ UZUN OLDUĞU İÇİN TOKADA TAKTIM KULAK ARKASIDA VERDİM NE BİLİM İLK 2 GÜN YAĞLI HİSTEN ÇOK RAHATSIZ OLDUM MAM SONRA ALIŞTIM EN SON DÜN NUDE ŞAMPUANIMLA YIKADIM ILIK HATTA SOĞUK SUYA YAKIN BİR SUYLA VE ŞAHANEEYDİ SONUÇ ÇOK TEŞEKKÜRLER SARI ŞEKERİMİZSİN SEN BİZİM
tarifine bakılırsa senin saçlarda benimkiler gibiymiş. tarak girmeyen ne sürersen sür nekadar tararsan tara 5 dk.sonra karışan, kabaran ne dalgalı ne düz keçe gibi iğrenç saçlar.. çok sevindim cnm düzelmesine, güle güle kullan saçlarınıseni çok ii anlıyorum, bizim gibi saçları olanlar için bulunmaz nimet bu keratin
teşekkürler tatlım sende keratin ismini yazmıştın BanA bide bi ardaş daha yazmıştı sağolun valla benim saçlarım acayip böyle dalgalı gibi ama yoluk yolu iğrenç yani dalgalı demeye bin saşit lazım yün yumağı gibiydi am aşimdi iyi oldu allaha şükür
Kılıçbalığım bi ara kirpik perması diyodun onuda de bizede kuaför masrafında iyice kurtulalım bari artık iyice yüzsüzleştik herşey isster olduk senden kusura bakma
Olsun tatlım, bir an panik oldum nasıl yani diye, şişenin üzerine isim yazmışım allahtan, yoksa bu fazlalık nerden geldi diye düşünecektim...
Önce uygulama yap sonra kstir canım, belki gerek kalmaz...
Canım, bu mis gibi kokan bir keratin, uygulama yaparken insanı bayıltmıyor...İlk kullandığım aynı markaya ait olan eski seri aynen hem leş gibi kokup hem duman çıkartıyordu, şu an kullandığımız kesif kesif kokmuyor dumanı az...İşlem bittikten sonrada geride harika bir çikolata-vanilya karışımı bir koku kalıyor ben sevdim, kzlar ne diyor bilemiyorum tabii...
Tşk ederim Kılıçbalıgı, İnş 3 ay içinde yapacagım ozaman alırsanız paylasırım bende, bilgiler için tşk ederim..
Saclarımı kesmem lazım benim sanırım, sacımın bir yeri tiftik tiftik(
Ne güzel yazmışsın canım , sana aynen katılıyorum , emegi çok büyük o kadar işin gücün arasında bizlerede vakit ayırdı bende çoook teşekkür ederim balığımBende uygulamamı bugun yapıyorum , kardeşime de yapıcam böylece fotografları çekip paylaşabilirim
kirpik perması da neymiş ki
Haydi hayırlısı, hem güzel haberler hemde fotoğraflar bekliyoruz şekerim
Kirpik perması kirpikleri kıvıran bir hadise...
Kız yeter tabii, 120 falan süreceksin en fazla saçına, tabii bu senin için saçın gür ve uzun çünkü...Olmadı devamı var, alırız...yavrum yaabeni de unutmamış el atın bana kızlarr
keratinim şimdi geldiiii misler gibi kokuyorben bu kokuyu biliyorum ama yaa kahve likörü kokusu buu :90::90: o da şişede durdugu gibi durmuyo demek bu da öylee :90:
İnşalah bu 250bana yeter şüpeliyim vallahii
kılıçbalığım benim keratin de geldi canım allah senden razı olsun.
Güle güle keratinlen tatlım...
valla bir gün ayarlıycaz. bi c.tesi sabahı, birimizin evinde toplaşıp yapıcaz inş
İhtimal dahilinde, hem börek falanda yapacaktın bize...Beeen beeenbana gelinn koca da çalışıyor cumartesi kimsecikler yok evdee mecidiyeköydeyim hem yakında sizee
Sizin balık sadece güzellik uzmanı olsa iyiherkes malzemesini getirsin , bakım yaparız, balık balyaj atar hepimize , manikür pedikür fön, oje filan sürerizbizim balık güzellik uzmanı , yarım saat bize seminer de verir not alırız hehehehe
evet dün keratinim ve şampuanım geldi ablamın yardımıyla işlemi yaptık eldivenleri taktık maskeleri taktık koku bekledik önce meğer kurutma ve pres aşamasında yayılıyomuş koku :)) sağ salim çıktım işlemden saç uçlarımıdaki kırıklarda düzelme yok sanırım tekrar yapmak gerekecek 4 gün sonra öncesi sonrası yaparım hoşçakalınn
Canım, kırıkları düzeltebilecek bir şey yok, kesilecek...Yanıkları düzeltir ama kırıkları dzeltmez bu işlem...
Şaka yapıyorsun herhalde değil mi? Fesupanallah ya:26:
valla ben evde 2 kere uygladım kılıçbalığım sayesinde.sonuç muhteşem.ablam 400 tl ye kuaföre yaptırdı 2 ayda bozuldu.ben evde kendim yaptım benimki 2,5 ay dayandı
Akıl var mantık var yani, ne zannediyorlarsa bu işlemi...Saçını düzleştirici ile düzleştirebilen herkes uygulama yapabilir bu kadar basit...Ulvi manalar yüklemeye gerek yok...
çıldırmış olan sensin, böyle saçma sapan yorumlar yapmadan önce forumu baştan aşağı bir oku istersen, kendi kendine uygulayan ve memnun kalan kaç kişi var bir bak. ne kadar kara cahil milletiz araştırıp etmeden bayılıyoruz çamur atmaya maşallah
Kötü içerik butonuna basın kızlar...Muhattap olmaya gerek yok...
6 haziran ola hayrola :)bana gelin,bana gelin benim evimde müsait
Hem açık hava hem bir ev organizasyonu yapılacak sanırım :)kaç kişiyiz istanbulda olan? ve yakınlarda yapmayı düşünen? bi organizasyon yapalım
Ağzına sağlık...ben kuaförler odasında genel sekreterim ben bile evde yapmayı tercih ettim aldıkları 1000 ml keratin en fazla 400-500e alırlar malzemeyi o malzemeyle 10 kişinin saçını yaparlar kişi başı 500-600 den ağız açarlar herkes para delisi olmuş bizde hoşlanmıyoruz heralde o kadar emek çekmekten kuaförlerde 100 tl ye yapsın bizde koşarak gidelim onlar için bu işlemin normal saç boyamadan bi farkı yokki yapanlar anlamıştır zaten
Öyle ama keyfim kaçtı Emirgül, kızlardan birinin keratinide biraz dökülmüş kargoda mesela, bunlar olabilecek şeyler, maille haber verdi sağolsun ama 50 ml eksik denmesi beni rahatsız eder çünkü bu hesaba göre herkesten 50 ml "çalıp" rahatlıkla bir 200 ml daha çıkartıp satmış olabilirim manası çıkıyor ortaya...
Bu mudur, budur :) Açıkçası işi ölçmeye vardıracak kadar güvensizlik yaratabileceğim aklıma gelmezdi, alındım mı hayır...Herneyse, güvenin için teşekkür ederim cancağızım.Sınavlar biter bitmez yanındayım 6 Haziran diyorum...Ayrıca herbishey nickli arkadaşımızında yardıma ihtiyacı olacak, bir elde ona atarız inşallah
eneee kuzuma bakkkk neler düşünüyo canım inan ölçmek aklımın ucundan bile geçmedi ve yapmadımda öyle bişey. zaten güvenmesem böyle birşeye kalkışmazdım diğer arkadaşlarda ölçcek kadar güvensizlerse kendileri sipariş verselerdi ozaman.açıkcası ben çok üzüldüm kılıçbalığım bu şekilde düşünmene sebep olunduğu için.kaldıki emirgülünde dediği gibi emeğin çok büyük.döküldü diye mail atan arkadaşta ben oluyorum buaradaama maildede sölediğim gibi konuşmaya değcek bişey bile değil.çünkü ortada karşılıksız yapılan çok büyük bi emek var ayıp böyle şeyler......
Off Gülsah3584 off, derdim büyük benim
Şaka bir yana dökülmesine üzüldüm açıkçası, inşallah çok değildir...
Son iki şişemiz var kızlar, bundan böyle zaten ben karışmayacağım, kim nerden isterse alsın deyip alınganlık yapmayı planlıyorumCidden, ödeme yap, kargo bekle, şişeleri paylaştır, kargo şirketine git, tek tek kargola...Birde kargo parası yüklü gelmesin diye evden de aldırmıyorum bu arada kargoları, şubeye kendim gidiyorum yoksa işin içinde yan gelip yatmakda var ama evden alındığında kargo başı 2 lira farkediyor, kıyamıyorum kimseye...Sosyalistliğin bedeli bu sanırım...
Merhaba kılıçbalığı aralıksız 1 haftadır takip ediyorum forumu bastan sona kadar okumadan yazmak istemedim şayet elinde varsa bende 250ml keratin almak istiyorum istanbuldayım saçlarım öyle fena bir kıvırcık ki anlatamam =) nasıl yaparım bilmiyorum ama ilk planım bukle halıne getırıp saçı biraz hafifletmek sonrasında duzleştirmek için 2.hatta 3. uygulamayı yapmak.cevap yazarsan sevindirikolcam valla..
Off Gülsah3584 off, derdim büyük benim
Şaka bir yana dökülmesine üzüldüm açıkçası, inşallah çok değildir...
Son iki şişemiz var kızlar, bundan böyle zaten ben karışmayacağım, kim nerden isterse alsın deyip alınganlık yapmayı planlıyorumCidden, ödeme yap, kargo bekle, şişeleri paylaştır, kargo şirketine git, tek tek kargola...Birde kargo parası yüklü gelmesin diye evden de aldırmıyorum bu arada kargoları, şubeye kendim gidiyorum yoksa işin içinde yan gelip yatmakda var ama evden alındığında kargo başı 2 lira farkediyor, kıyamıyorum kimseye...Sosyalistliğin bedeli bu sanırım...
Merhaba kılıçbalığı aralıksız 1 haftadır takip ediyorum forumu bastan sona kadar okumadan yazmak istemedim şayet elinde varsa bende 250ml keratin almak istiyorum istanbuldayım saçlarım öyle fena bir kıvırcık ki anlatamam =) nasıl yaparım bilmiyorum ama ilk planım bukle halıne getırıp saçı biraz hafifletmek sonrasında duzleştirmek için 2.hatta 3. uygulamayı yapmak.cevap yazarsan sevindirikolcam valla..
yerden göğe kadar haklısın bidaha böle bişeye kalkışmak istememekte.yok canım yaa fazla dökülmemiş zaten şişenin bi tanesine bulaşmıştı diğerinde bişi yoktu.kargo poşetinin içine baktım hemen nekadar döküldü diye az bi ıslaklık vardı poşette söylemeye bile değcek bişey değildi ama neden söledim bilmiyorum.bukadar üzülceğini bilseydim söylemezdim valla.buarada saçlarımın rengini açtırdığımı ve üstüste çok işlem gördüğünü söylemiştim hatırlarsan.şuanda saçlarım berbat durumda keçe gibi oldu lastik gibi uzuyo ve bayadır dökülmesi durmuşken dökülme başladı.bildiğin yumak oldu yani ki bide saçımda keratin olmasına rağmen.şimdi bu akşam eve gidince şuanki halini çekip koyucam pazar günü işlem yapmayı düşünüyorum.pazar günüde işlemden sonraki halini paylaşırım.umarım düzelir.balığım kargo vericeğimiz kargo ücretine kadar düşünmüşsün sana bikez daha teşekkür ediyorum kıyamam balığıma yaa