Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Çok pis trip yaparım

Şekil 5 bunlar trip ifadeleri

Tatlım sabret, saçların madem gür tek başına başa çıkamayıp sıkılırsan yazık olur...

mesajlarının hepsi burda canım benim
benim saclarımda kıvırcık degil ama senin gibi gür ve uzun tek başıma cesaret edemiyorum

Hem kıvırcık hem gur hemde uzun sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum ama bundan 4 sene önce kadınlar gununde brezılya fönu yaptırmıstım ozaman urun daha yenı turkıyeye gelıyordu fırma ucretsız uyguladı ıtalyan bır bayan vardı yanında 4 kuaför bey tam 8 saat kuaförde kalmıstım birsey daha sormak ıstıyorum keratını surunce sac daha sakın oluyormu yanı benım sac kuruyken asla dusleştırılemez bır kıvamda normalde allah senın benım bızım gıbılerın yardımcısı olsun =)

Canım keratini sürünce özgül ağırlıktan dolayı saç iniyor zaten, kıvır kıvır kalmıyor, nasıl saç kremi sürünce saçların dalgaları iner, keratinde aynı biçimde, bu sayedede kuruturken kabarmıyor saç...4 sene evvelki ürünler ilk nesiller tatlım formaldehit içerenler, o günden bu güne çok şey değişti ama sana uyguladıkları Straight Therapy'de olabilir çünkü B.F'nin Türkiye'de geçmişi sadece 20 ay...Bilemedim şimdi :26:

kılıcım canım kargom geldı daha dogrusu gelmıs bız evde yoktuk yarın gıder alırım cok sagol canım emegın ıcın.eskı sayfaları bır okuyup gelıyım

merhabalar bu topiği henüz yeni görüyorum çok yazık bana ...
bende geçtiğimiz haftalarda saçlarım taranmıo yoluk yolukoldu die bi hışımla eşimle tartışıp kızımla beraber kuaföre gittim . oradaki çalışnlar sacını istersen kurtarabilriz dedi. davines isimli sölüsyonlarla bakım yapacağım ama 3 seans filan dedi. bende tamam dedim çok uzun deil saçlarım ama kestirmeye gitmiştim . neysekii oturdum koltuğa ilk önce keratin- sonra protein yükledim dedi bayan - 2 kere yıakndı ve başım sonuç harikaydıı ilk seans olmasına rağmenn çok hoşuma gitti.- saçlarım yumuşaacıktı- tarak girmeyen saçlarıam parmaklarımla açılıyordu--saçlarımda kurukta var ... ve o sebeplee çok yıpranmış duruyor- ben şimdi 2. seansa gitmekten vazgeçtim ordaki bayan bana davines ürünleri sattığını söledi .italyadan geliyormuş.
sayfaların hepsini okuyamadım ama lütfen arkadaşların alıpta mennun kaldığı ürü n hakkaında banada bilgi verirmisniz. bende keratin ve -bakımm şampuanı istiyorum saçıma :) dahada bakımlı olsun kii yazın yıpranmaktann koruyayım saçlarımı .... lütfenn benide bilgilendiriinn . bende almak istiyorummm

kılıcım canım kargom geldı daha dogrusu gelmıs bız evde yoktuk yarın gıder alırım cok sagol canım emegın ıcın.eskı sayfaları bır okuyup gelıyım

Canım, şubeyi ara 24 saatten fazla tutmuyorlar kargoyu, şu an ihbar notlu olarak görünüyor ama bir anda İstanbul'a doğru yola çıkabilir yani

Bak şimdi bende bilemedim straıght Therapy nin yapım aşamalarını bilmiyorum ama bana uygulanan işlem aynı senin anlattığın gibiydi hatta ofonun altında saçımı tarayıp bıraktılar ıyıce ınsın dıye sanırım sonra duzleştirici ile uzerınden geçtiler ama bana ordan ayrılırken özel bir şampuan ve saç kremi hediye etmişlerdi pırlanta tozu içerikli falandı marka hatırlarsam mutlaka yazacagım..

Senin saçını başını yolarım, allahın cezası
Şaka bir yana, nazar değmesin canım

Seni bu minik saçların icabına bakacağız merak etme

Maşallah maşallah allah nazardan korusun sen bu saça vazgeçilirmi diyorsun ben normal halını koymaya utandımda bakımlı halini koydum şuanda belimde birde kremli halıynen tarak girmiyor gerisini sana bırakıyorum :))

merhabalar bu topiği henüz yeni görüyorum çok yazık bana ...
bende geçtiğimiz haftalarda saçlarım taranmıo yoluk yoluk oldu die bi hışımla eşimle tartışıp kızımla beraber kuaföre gittim . oradaki çalışanlar sacını istersen kurtarabilriz dedi.

davines isimli sölüsyonlarla bakım yapacağım ama 3 seans filan dedi. bende tamam dedim çok uzun deil saçlarım ama kestirmeye gitmiştim . neysekii oturdum koltuğa ilk önce keratin- sonra protein yükledim dedi bayan - 2 kere yıkandı ve başım sonuç harikaydıı ilk seans olmasına rağmenn çok hoşuma gitti.- saçlarım yumuşaacıktı- tarak girmeyen saçlarımı parmaklarımla açılıyordu--saçlarımda kurukta var ... ve o sebeplee çok yıpranmış duruyor- ben şimdi 2. seansa gitmekten vazgeçtim ordaki bayan bana davines ürünleri sattığını söledi .italyadan geliyormuş.
sayfaların hepsini okuyamadım ama lütfen arkadaşların alıpta mennun kaldığı ürü n hakkaında banada bilgi verirmisniz. bende keratin ve -bakımm şampuanı istiyorum saçıma :) dahada bakımlı olsun kii yazın yıpranmaktann koruyayım saçlarımı .... lütfenn benide bilgilendiriinn . bende almak istiyorummm..

----------------lütfenn sesimi duy kılıçbalığı arkadaşımmmmmmmm

Canım, öncelikle hoşgeldin, başlığımızda marka paylaşmıyoruz dedikten sonra şampuan olarak Nude alabilirsin Watsons veya Gratislerden fiyatı 12 lira civarı.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...anilmasi-uygun-olan-sampuan-sac-kremleri.html

bu linkte diğer seçeneklerimiz var keratin içinde seni bilgilendireceğim...

sagol canım sımdı aradım 3 gun ıcınde alabılırmısım yarın gelıp alcagımı söyledım tamam dedıler.düsüncelı balıgım benım

3 gün tutmaları iyi olmuş

Ama saç dediğinde böyle gür olur yani, benimki saç mı allahaşkına...

Arkadasim saclarina kocaman bir masallah ta benden kilicim baligim kargom geldi minik sise cok sirin yarin hemen gidip bir hassas tarti alip olcecegim canim tesekkur ederim emegin icin

Keratinim geldi
çok teşekkürler kılıçbalıgı

Güle güle kullan canımmm

Arkadasim saclarina kocaman bir masallah ta benden kilicim baligim kargom geldi minik sise cok sirin yarin hemen gidip bir hassas tarti alip olcecegim canim tesekkur ederim emegin icin

Gönderdiğim şube ile alıcı şube arasında kuş uçuşu 1km var, daha yeni mi geldi bu kargo, ne kadar yavaşlar yahu Beklettmeme rağmen sabrın için ben teşekkür ederim canım, görüşmemiz yılan hikayesine döndü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…