Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

çok üzüldüm arkadaşım. forumdan bir arkadaş demişti ki ilki güzel olmadı ikinci uygulamam harika oldu. seninde böyle olur inşallaaaaaaaahhh...:KK76:

İnşallah, nazar değmiştir bence:nazar::nazar::nazar:

ay ne? lama yalayınca iyi mi geliyormuş! lama lama lamaaaaaaaa. hemen bulmam lazııımmm! lama yalayınca sivilcelerde düzelir miii?? lama lama lamaaaaaaaa... saçlarda uzarmıışşşşşşşşş... :KK33:

çok güldürdün beni gece gece...:KK53::KK1::KK52:
Sivilce için kediye yalat çok iyi geliyor :KK1::KK1::KK1:

merhaba,

Kılıçbalığı bende keratin almak istiyorum,sana nasıl ulaşabilirim?
Sanırım birbirimize ulaştık bile :KK1::KK1::KK1:

canım 2gunluk olanı dene bakalım nasıl olcak çok merakla beklıyorum:KK28:
istediğimizde keratin gönderecekse rahatlıkla kullanabılırım o zaman. şu deneme boyu olanımı yoksa senın gönderdiğinimi uygulayayım canım ne dersın ?

Benim gönderdiğimi dene tabii ki, depresyona bire bir...Önce saçlarımın tepe kısmına biraz güneş balyajı atayım, sonra deneyeceğim...

Vallahi ürünlerin yanlış çıkması hepimize yaradı galiba bu durumda...Ciddi ciddi 2 şer 4er kişi birleşip istediğimiz kadar alabiliriz.Şimdi yaz başı, fazla sıcaklar bastırmadan yapmak lazım ki bütün yazı rahat geçirelim:KK1::KK1::KK1:

Yalnız şöyle bir problem var, yurtdışına sipariş yetiştirme dönemine denk gelirse bekletebilirlermiş...Mazur görmek lazım tabii, neyse bize göndersinlerde biraz bekleriz artık ne yapalım...

Son düzenleme:
Tatlim benim keratini kargoya verdinmi bende havalar daha fazla isinmadan yapmak istiyorum bi aklimda temmuzda tatildesin bekle nasilsa bozulacak donunce yaparsin diyor ama:KK31: su leratini icat edenler birde denizde bozulmasini engelleyen koruyucu bisey uretseler keske

Benim gönderdiğimi dene tabii ki, depresyona bire bir...Önce saçlarımın tepe kısmına biraz güneş balyajı atayım, sonra deneyeceğim...

Vallahi ürünlerin yanlış çıkması hepimize yaradı galiba bu durumda...Ciddi ciddi 2 şer 4er kişi birleşip istediğimiz kadar alabiliriz.Şimdi yaz başı, fazla sıcaklar bastırmadan yapmak lazım ki bütün yazı rahat geçirelim:KK1::KK1::KK1:

Yalnız şöyle bir problem var, yurtdışına sipariş yetiştirme dönemine denk gelirse bekletebilirlermiş...Mazur görmek lazım tabii, neyse bize göndersinlerde biraz bekleriz artık ne yapalım...

kız güneş balyajı malyajı ne kıskandırıyosun insanı :63:

balığım peki bu kalan keratinleri nasıl saklamamız gerekiyo? buzdolabına mı koyalım?
malum sıcaklar başladı, bozulmasın böle odada falan..

Kızlar bu aldıgınız kokulu keratin mi?

Benim aldıgım kokuluydu cok zorlandım, kokusuz almam sart birdaha dayanabileceğimi sanmıyorum, hele gece kokusundan uyuyamamıstım.

Havaleni yaptım canım, dekontu mail attım kontrol edersin bi ara, akşam çıkışta da şampuanı alıyorum. ve presleme için birini aramak kalıyor sadece, teşekkürler tüm yardımların için

Tatlim benim keratini kargoya verdinmi bende havalar daha fazla isinmadan yapmak istiyorum bi aklimda temmuzda tatildesin bekle nasilsa bozulacak donunce yaparsin diyor ama:KK31: su leratini icat edenler birde denizde bozulmasini engelleyen koruyucu bisey uretseler keske

Tatlım sms attım, acil bak, şarjım bitiyor ve telefonun şarj aleti bozulmuş şaka gibi...

kız güneş balyajı malyajı ne kıskandırıyosun insanı :63:

Boyasız balyaj kuzu, sadece oksidan ile yapılıyor...

balığım peki bu kalan keratinleri nasıl saklamamız gerekiyo? buzdolabına mı koyalım?
malum sıcaklar başladı, bozulmasın böle odada falan..
Koyu renk bir şeye sarıp güneş görmeyen bir yerde beklet mesela banyo dolabı...Bozulmaz merak etme...

Kızlar bu aldıgınız kokulu keratin mi?

Benim aldıgım kokuluydu cok zorlandım, kokusuz almam sart birdaha dayanabileceğimi sanmıyorum, hele gece kokusundan uyuyamamıstım.

Canım, bu mis gibi kokan bir keratin, uygulama yaparken insanı bayıltmıyor...İlk kullandığım aynı markaya ait olan eski seri aynen hem leş gibi kokup hem duman çıkartıyordu, şu an kullandığımız kesif kesif kokmuyor dumanı az...İşlem bittikten sonrada geride harika bir çikolata-vanilya karışımı bir koku kalıyor ben sevdim, kzlar ne diyor bilemiyorum tabii...

Havaleni yaptım canım, dekontu mail attım kontrol edersin bi ara, akşam çıkışta da şampuanı alıyorum. ve presleme için birini aramak kalıyor sadece, teşekkürler tüm yardımların için

Bende kargonu veriyorum tatlım...Rica ederim...

Son düzenleme:
Kızlar, kargolar yavaş yavaş elinize ulaşmaya başlamış takip ettiğim kadarı ile, güle güle kullanın...Sıcaklar çok bastırmadan Haziran'ın ikinci haftasına kadar uygulamanızı yapın derim...Ayrıca keratinine kavuşan ortadan kaybolmasın, burada paylaşmaya devam edelim...

Son düzenleme:
kargom geldiiiiiiiiiiiii kargom geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK66: kılıçbalığım canımsın bitanesinnnn senin hakkını nası ödicez biz yaa.kim uğraşırki böyle bu zamanda.En kısa zamanda yapıp fotocukları paylaşıcam muck balığıma

Kılıçbalığım merhaba kargom geldi biraz önce :KK66: herşey için çooook teşekkür ederim bende işlem öncesi ve sonrası fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum:KK1:Keratinleri küçük pet şişelere koymuşsun çok şirin ama birşey sorucam bana gönderdiğin keratini bende üzerinde hani ml leri yazan kaplar var ya ona koydum ama keratin tam 200 ml geldi???ben 250 ml istemiştim bir yanlışlık mı oldu acaba???

gözünaydın gulsah3584:21: bnmkide yarın elimde olurr :KK64::KK64: gerçi işin ucunda kılıçbalıgımızla tanışmak da vardı ama kısmet olmadı bu seferlik :97:
Gerçekten hakkını ödeyemeyiz senin :KK71::KK71: mükemmelsin :KK54:

gözünaydın gulsah3584:21: bnmkide yarın elimde olurr :KK64::KK64: gerçi işin ucunda kılıçbalıgımızla tanışmak da vardı ama kısmet olmadı bu seferlik :97:

teşekkür ederim canım sende tez zamanda kavuşursun inşallah keratinine :KK1: evet kılıçbalığımla tanışmayı bende çok istiyorum ama ben istanbulda değilim malesef :KK43: marmaristeyim.görmek nasib olmadı iyilik meleğimi :KK43:

kargom geldiiiiiiiiiiiii kargom geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK66: kılıçbalığım canımsın bitanesinnnn senin hakkını nası ödicez biz yaa.kim uğraşırki böyle bu zamanda.En kısa zamanda yapıp fotocukları paylaşıcam muck balığıma
Güle güle kullan tatlım, bende bekliyorum fotolarınızı.

Kılıçbalığım merhaba kargom geldi biraz önce :KK66: herşey için çooook teşekkür ederim bende işlem öncesi ve sonrası fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum:KK1:Keratinleri küçük pet şişelere koymuşsun çok şirin ama birşey sorucam bana gönderdiğin keratini bende üzerinde hani ml leri yazan kaplar var ya ona koydum ama keratin tam 200 ml geldi???ben 250 ml istemiştim bir yanlışlık mı oldu acaba???

Canım, hassas tartım yok, 4 tane şişeye göz kararı eşit doldurmaya çalıştım her birini şişenin dibine kadarda kullandım hata varsa en azından benden kaynaklı değil ama şişelerde koruma bantlı geldi ürün çalmış olamazlar.10-20 gr oynama olabilir ama 50 gr de olmaz herhalde...İlerde son uygulamada eksik gelirse bana söylersin kendimden takviye yaparım sana.Bu arada şişeyi ters çevir içindekileri tamamen akıt ben böyle yapıyorum yoksa fena halde yapışıyor.

Canım, inşallah finallerden sonra tanışacağız İstanbul kızları toplaşıp, ne olur mazur görün beni bu ara...

teşekkür ederim canım sende tez zamanda kavuşursun inşallah keratinine :KK1: evet kılıçbalığımla tanışmayı bende çok istiyorum ama ben istanbulda değilim malesef :KK43: marmaristeyim.görmek nasib olmadı iyilik meleğimi :KK43:
İnşallah Marmaris'e yolum düşerse muhakkak haber vereceğim canım benim.

Keratin ulaştı,bir kaç gün içinde saçımı fönleyip fotoları koyarım.Kılıçbalığı tekrar teşekkür ederim
:KK66:
Haydi hayırlısı:nazar::nazar::nazar:

Kızlar, şöyle bir koklayın misss gibi kokuyor değil mi? Protek maskemden sonra ikinci favori bakım ürünüm oldu bu keratin...Bu arada son derece keyifsiz bir gün geçiriyorum, aynı anda telefonlarımın ikisi birden bozuldu, Merkür yine geri gidiyor herhalde:KK59::KK59::KK59:

Bu arada nasıl bir dalgınlıksa artık, dün Parkon'un keratinini de göndermem gerekirken öylece bırakmışım masanın üzerinde, bu gün fark ettim, şaka gibiyim :KK43: İyi ki şirketim falan yok kızlar, yoksa kesin batırırdım müşteri memnuniyetsizliğinden :KK1: :KK1::KK1: Hele hele Emirgül kafamı kıracak hahahahaha Emirgül'üm ve Nly26'm sizi seviyorum, hepinizi seviyorum kızlar anlayışınızdan dolayı...

Son düzenleme:
Yihhhuuuuuu kargom geldi sonundaaaaa:) ya cok heyecanladim hemen bugun yapsam mi ki acep:KK62: ama benimki de 250 degil 200ml geldi baligiim:26: yarin kokusu hakkaten guzelmis ama ben bu aralar kullandigim bi ilac yuzunden skca mide bulantisi cekiyorum:85: bu bile midemi bulandirdi:KK43: ama azimliyom ne olursa olsun yapcamm:)

:2: bu keratin fönünü çooktandır araştırıyorum sizden cesaret aldım bende kendim yapıcam inşallah olur bunun sayesinde foruma üye oldum çok güzel bi paylaşım sitesi olmuş tebrik ediyorum :KK66:

Yihhhuuuuuu kargom geldi sonundaaaaa:) ya cok heyecanladim hemen bugun yapsam mi ki acep:KK62: ama benimki de 250 degil 200ml geldi baligiim:26: yarin kokusu hakkaten guzelmis ama ben bu aralar kullandigim bi ilac yuzunden skca mide bulantisi cekiyorum:85: bu bile midemi bulandirdi:KK43: ama azimliyom ne olursa olsun yapcamm:)

Canım, şişelere bölüştüren kişi benim, ve çok eminim şişenin dibinde bir parça bile bırakmayacak biçimde 4 eşit parçaya ayırdım 200 ml olması mümkün değil, şişe kapalı biçimde geldi...Ölçtüğünüz kapların güvenilirliğinden emin olun lütfen, beni vebal altında bırakırsınız...Ayrıca zaten şişe halinde gönderdim niye şişeden başka bir yere döküyorsunuz anlayamadım, hava ile temas etmemesi lazım...Okside olup bozulabilir.

Ben biliyordum böyle olacağını, bu yüzden daha ilk partide Emirgül'e birlikte paylaştıralım sende gör sonra sorun olur ihale üzerime kalır demiştim...Geleceği tahmin etmişim demek...

Herkesden haber bekliyorum, herkesinki eksikse o zaman geriye tek ihtimal sıcaktan dolayı içindeki suyun buharlaşması kalacak haliyle su ilave etmek gerekebilir...Gerçi 50 ml nasıl buharlaşır bilemiyorum...

Bu arada telefonum bozulduğu için kimsenin numarası yok bende Emirgül hariç, yeniden mesaj atarsınız bir şey olursa...

Bu arada niye miden bulanıyor kuzu, evli misin bilmiyorum ama evliysen hamile falan mısın acaba?

Son düzenleme:
Ne kadar çok şey yazmışsınız 22 ye kadar o kudum bide son sayfayı :KK70: :92::KK74:

Brezilya fönü eğitim sayfası burası :KK1::KK1::KK1:

:2: bu keratin fönünü çooktandır araştırıyorum sizden cesaret aldım bende kendim yapıcam inşallah olur bunun sayesinde foruma üye oldum çok güzel bi paylaşım sitesi olmuş tebrik ediyorum :KK66:

Olur canım, bir kaç şeye dikkat ettikten sonra başarılı olmaman için hiç bir sebep yok...

X