- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.841
çok üzüldüm arkadaşım. forumdan bir arkadaş demişti ki ilki güzel olmadı ikinci uygulamam harika oldu. seninde böyle olur inşallaaaaaaaahhh...
Sivilce için kediye yalat çok iyi geliyoray ne? lama yalayınca iyi mi geliyormuş! lama lama lamaaaaaaaa. hemen bulmam lazııımmm! lama yalayınca sivilcelerde düzelir miii?? lama lama lamaaaaaaaa... saçlarda uzarmıışşşşşşşşş...
çok güldürdün beni gece gece...
Sanırım birbirimize ulaştık bilemerhaba,
Kılıçbalığı bende keratin almak istiyorum,sana nasıl ulaşabilirim?
canım 2gunluk olanı dene bakalım nasıl olcak çok merakla beklıyorum
istediğimizde keratin gönderecekse rahatlıkla kullanabılırım o zaman. şu deneme boyu olanımı yoksa senın gönderdiğinimi uygulayayım canım ne dersın ?
Benim gönderdiğimi dene tabii ki, depresyona bire bir...Önce saçlarımın tepe kısmına biraz güneş balyajı atayım, sonra deneyeceğim...
Vallahi ürünlerin yanlış çıkması hepimize yaradı galiba bu durumda...Ciddi ciddi 2 şer 4er kişi birleşip istediğimiz kadar alabiliriz.Şimdi yaz başı, fazla sıcaklar bastırmadan yapmak lazım ki bütün yazı rahat geçirelim
Yalnız şöyle bir problem var, yurtdışına sipariş yetiştirme dönemine denk gelirse bekletebilirlermiş...Mazur görmek lazım tabii, neyse bize göndersinlerde biraz bekleriz artık ne yapalım...
Tatlim benim keratini kargoya verdinmi bende havalar daha fazla isinmadan yapmak istiyorum bi aklimda temmuzda tatildesin bekle nasilsa bozulacak donunce yaparsin diyor amasu leratini icat edenler birde denizde bozulmasini engelleyen koruyucu bisey uretseler keske
kız güneş balyajı malyajı ne kıskandırıyosun insanı
Koyu renk bir şeye sarıp güneş görmeyen bir yerde beklet mesela banyo dolabı...Bozulmaz merak etme...balığım peki bu kalan keratinleri nasıl saklamamız gerekiyo? buzdolabına mı koyalım?
malum sıcaklar başladı, bozulmasın böle odada falan..
Kızlar bu aldıgınız kokulu keratin mi?
Benim aldıgım kokuluydu cok zorlandım, kokusuz almam sart birdaha dayanabileceğimi sanmıyorum, hele gece kokusundan uyuyamamıstım.
Havaleni yaptım canım, dekontu mail attım kontrol edersin bi ara, akşam çıkışta da şampuanı alıyorum. ve presleme için birini aramak kalıyor sadece, teşekkürler tüm yardımların için
gözünaydın gulsah3584bnmkide yarın elimde olurr gerçi işin ucunda kılıçbalıgımızla tanışmak da vardı ama kısmet olmadı bu seferlik :97:
Gerçekten hakkını ödeyemeyiz seninmükemmelsin
Güle güle kullan tatlım, bende bekliyorum fotolarınızı.kargom geldiiiiiiiiiiiii kargom geldiiiiiiiiiiiiiiiiiikılıçbalığım canımsın bitanesinnnn senin hakkını nası ödicez biz yaa.kim uğraşırki böyle bu zamanda.En kısa zamanda yapıp fotocukları paylaşıcam muck balığıma
Kılıçbalığım merhaba kargom geldi biraz önceherşey için çooook teşekkür ederim bende işlem öncesi ve sonrası fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum Keratinleri küçük pet şişelere koymuşsun çok şirin ama birşey sorucam bana gönderdiğin keratini bende üzerinde hani ml leri yazan kaplar var ya ona koydum ama keratin tam 200 ml geldi???ben 250 ml istemiştim bir yanlışlık mı oldu acaba???
gözünaydın gulsah3584bnmkide yarın elimde olurr gerçi işin ucunda kılıçbalıgımızla tanışmak da vardı ama kısmet olmadı bu seferlik :97:
Gerçekten hakkını ödeyemeyiz seninmükemmelsin
İnşallah Marmaris'e yolum düşerse muhakkak haber vereceğim canım benim.teşekkür ederim canım sende tez zamanda kavuşursun inşallah keratinineevet kılıçbalığımla tanışmayı bende çok istiyorum ama ben istanbulda değilim malesef marmaristeyim.görmek nasib olmadı iyilik meleğimi
Haydi hayırlısıKeratin ulaştı,bir kaç gün içinde saçımı fönleyip fotoları koyarım.Kılıçbalığı tekrar teşekkür ederim
Yihhhuuuuuu kargom geldi sonundaaaaa:) ya cok heyecanladim hemen bugun yapsam mi ki acepama benimki de 250 degil 200ml geldi baligiim:26: yarin kokusu hakkaten guzelmis ama ben bu aralar kullandigim bi ilac yuzunden skca mide bulantisi cekiyorum:85: bu bile midemi bulandirdi ama azimliyom ne olursa olsun yapcamm:)
Ne kadar çok şey yazmışsınız 22 ye kadar o kudum bide son sayfayı:92:
:2: bu keratin fönünü çooktandır araştırıyorum sizden cesaret aldım bende kendim yapıcam inşallah olur bunun sayesinde foruma üye oldum çok güzel bi paylaşım sitesi olmuş tebrik ediyorum