Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Baligim iste spor yapiyorum ben :KK67: skintisi olur mu ki?

Sıkıntısı olur, 3 gün spor yapmayıver tatlım :KK1:

kıyamam ya gerçekten yazık olmuş çok üzüldüm :KK52: ne sinir bozucu ve şanssız bir durum..yinede sağlık olsun, sonuçta cana geleceğine saça gelsin dimi :KK53: yeni bakımı yaptığında daha da güzel olacaktır eminim :KK34:

İnşallah çook çook güzel olacak saçları:nazar::nazar::nazar:

Kabahat sizde ama o kadar saç duası yazdım size, okumadan başlamayın dedim dinlemediniz :KK1::KK1::KK1:

Yeap:KK1::KK1::KK1:

Tamamdır tatlım.

Yani bir gün bir gündür değil mi:KK1::KK1::KK1: Hele yaz sıcağı için 4 gün çok uzun bir süre, ben umutluyum yakında 2 gün bekletileninide çıkartırlar bu adamlar ama bekleme süresi düştükce sanki tedavi yeteneği azalacak gibi geliyor bana...

Argan Yağı bende işe yaramadı tatlım, gerçi ne bekliyoruz bilmiyorum ama :KK1::KK1::KK1:

kesinlikle canım bir gün bir gündür, benim gibi ördek misali sudan çıkmayan biri için helede :KK1: bekleme süresi azaldıkça saçta etkisi ve saçta tutunma süresinin azalma konusunda bende aynı fikirdeyim..aman canımız sağolsun yine yaparız :21: aslında yaza girerken asıl sorun deniz ve havuz olayı :44:

kesinlikle canım bir gün bir gündür, benim gibi ördek misali sudan çıkmayan biri için helede :KK1: bekleme süresi azaldıkça saçta etkisi ve saçta tutunma süresinin azalma konusunda bende aynı fikirdeyim..aman canımız sağolsun yine yaparız :21: aslında yaza girerken asıl sorun deniz ve havuz olayı :44:

Tatil beldelerinde yaşayan arkadaşlar yakında sezonu açarlar herhalde, bizimde gözümüz kulağımız açık olsun duruma göre bazı önlemler almayı düşünüyorum ama en erken 15 Hazira'da deneme yapacağım...

Sıkıntısı olur, 3 gün spor yapmayıver tatlım :KK1:

İnşallah çook çook güzel olacak saçları:nazar::nazar::nazar:

Kabahat sizde ama o kadar saç duası yazdım size, okumadan başlamayın dedim dinlemediniz :KK1::KK1::KK1:

aaa evvet bu önemli ayrıntıyıda hatırlatman çok iyi oldu canım..bakımı yapmaya başlamadan önce o muhteşemm duayı bulmam lazımmm :86::86::86:

Buyrun bu da saç duası, bir daha kaybetmeyin :KK1::KK1::KK1:
Hatta başlığımızın ilk sayfasına ekliyorum:KK1::KK1::KK1:

Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Amin

aman ya getti saçlarım gettiii :KK43:

nasıl da uğraşmıştım var yaa saçlarımda krııklar da arttı kestırsemmi napsam dip kısımlar ipek gibi uç ksıım yumak gibi kızlar bana bi akıl verin deli olcam yaa bır daha yaparsam tutmazsa depresyona girebılırım sınırımden:KK59:

ay balukçum ya şu bi günlük keratinden de alsak ya ? bi denerdik özellikle benım gibi saçı yanmışlar için artık gidin lama yalasın ıyı gelır deseler yalatcaz yaa :KK60:

nasıl da uğraşmıştım var yaa saçlarımda krııklar da arttı kestırsemmi napsam dip kısımlar ipek gibi uç ksıım yumak gibi kızlar bana bi akıl verin deli olcam yaa bır daha yaparsam tutmazsa depresyona girebılırım sınırımden:KK59:

Biraz kestir o zaman uçlardan canım, daha rahat olur o zaman...Biliyorsun bende yavaş yavaş çok kötü olan yerleri kısalattım hep...Asıl bomba 19 Mayıs'ta saçlarımı kestirdim kızlar :KK1::KK1::KK1:Haberiniz yok tabii çünkü yazmadım...Aycangül'e dün gece korka korka söyledim ya artık ilan edebilirim...

Tatlım, bu arada o kadar bakım yapıyoruz niye sonuc alamıyoruz başlığındaki günlere göre uygulama yap sende...Ben hep özel tarihlere göre keratin uygulama yaptım...

ay balukçum ya şu bi günlük keratinden de alsak ya ? bi denerdik özellikle benım gibi saçı yanmışlar için artık gidin lama yalasın ıyı gelır deseler yalatcaz yaa :KK60:

Bir günlükler tamir etmez ki kuzum, ben şimdi şu elimdeki tester ürünü deneyeceğim o 2 gün tutuluyordu bakalım tamir etme özelliği nasıl.Arkadaşım tamir etmez sadece şekil için kullan dedi ama bilemiyorum...

Son düzenleme:
Tatil beldelerinde yaşayan arkadaşlar yakında sezonu açarlar herhalde, bizimde gözümüz kulağımız açık olsun duruma göre bazı önlemler almayı düşünüyorum ama en erken 15 Hazira'da deneme yapacağım...

kılıç balığı ben temmuz gibi tatile gidicem bu hafta ilk keratin uygulamamı yapıcam birde tatile gitmeden 1 hafta evvel falan yapmayı düşünüyorum ki beni orda 10 gün dahi olsa idare etsin tatilde düzleştirici derdinden kurtulmak istiyorum saçım çok fena yanık birde deniz suyundan birbirine giriyor geçen sene çok zorluk çekmiştim sudan çıkıp çıkıp serum sürüp oturuyordum otele dönünce yok kurut düzleştir tatil saçıma şekil vermekle geçti :KK64: bu ikinci keratinden sonra 10 gün beni idare eder mi yoksa bir kaç günde tamamen bozulur mu çok merak ediyorum yada bir önlem alamaz mıyız bone hariçççççç :)

Son düzenleme:
Biraz kestir o zaman uçlardan canım, daha rahat olur o zaman...Biliyorsun bende yavaş yavaş çok kötü olan yerleri kısalattım hep...Asıl bomba 19 Mayıs'ta saçlarımı kestirdim kızlar :KK1::KK1::KK1:Haberiniz yok tabii çünkü yazmadım...Aycangül'e dün gece korka korka söyledim ya artık ilan edebilirim...

Tatlım, bu arada o kadar bakım yapıyoruz niye sonuc alamıyoruz başlığındaki günlere göre uygulama yap sende...Ben hep özel tarihlere göre keratin uygulama yaptım...

Bir günlükler tamir etmez ki kuzum, ben şimdi şu elimdeki tester ürünü deneyeceğim o 2 gün tutuluyordu bakalım tamir etme özelliği nasıl.Arkadaşım tamir etmez sadece şekil için kullan dedi ama bilemiyorum...

ay canım ya kullan bakalım nasıl olcak bu keratın sankı benım saçımda tutunamıyor kalın telli diyemi acaba ? aslında dipler guzel ama röfleli kısımlar saldı kendini şimdi yumurta zeytın yağı surdum folyoyla beklıyorum. şu sçlarım ne zaaman düzelcek kalın telli olmasına rağmen çok çabuk yıpranıyor ama haklılar ya fönsüz gezmıyorum ama gezilecek gibi olsa neden gezmeyım ben öyle gezemem ki napim :KK53:

kılıç balığı ben temmuz gibi tatile gidicem bu hafta ilk keratin uygulamamı yapıcam birde tatile gitmeden 1 hafta evvel falan yapmayı düşünüyorum ki beni orda 10 gün dahi olsa idare etsin tatilde düzleştirici derdinden kurtulmak istiyorum saçım çok fena yanık birde deniz suyundan birbirine giriyor geçen sene çok zorluk çekmiştim sudan çıkıp çıkıp serum sürüp oturuyordum otele dönünce yok kurut düzleştir tatil saçıma şekil vermekle geçti :KK64: bu ikinci keratinden sonra 10 gün beni idare eder mi yoksa bir kaç günde tamamen bozulur mu çok merak ediyorum yada bir önlem alamaz mıyız bone hariçççççç :)

Vallahi hç bilemiyorum tatlım idare eder mi etmez mi çünkü ben bu işlemi uyguladıktan sonra havuza veya denize girmedim ama ben sanmıyorum ki bir anda bozulma olsun, muhtemelen 4 ay dayanacaksa sadece bunun süresini kısaltıyordur gibi geliyor...göreceğiz...Kendimi sizin için feda edeceğim:KK1::KK1::KK1:

ay canım ya kullan bakalım nasıl olcak bu keratın sankı benım saçımda tutunamıyor kalın telli diyemi acaba ? aslında dipler guzel ama röfleli kısımlar saldı kendini şimdi yumurta zeytın yağı surdum folyoyla beklıyorum. şu sçlarım ne zaaman düzelcek kalın telli olmasına rağmen çok çabuk yıpranıyor ama haklılar ya fönsüz gezmıyorum ama gezilecek gibi olsa neden gezmeyım ben öyle gezemem ki napim :KK53:

Kalın veya ince telli olması ile alakası yok tatlım, bence ilk iki uygulamayı sayma çünkü ilkini sen yapmadın, ikinciyi sen yaptın ama talihsizlik olmuş, bu yüzden bunlar kıstas değil yeniden uygula :)

Hayır canım bulamazsın, kuaför toptancılarına bak diyeceğim ama onlarda 1000 ml altına satmazlar...250 çok gelmez aslında 3 kere yapabileceğin bir miktar bu, yok hayır biz deli gibi sürekli uygulama yapıyoruz da...İyi görüntüye alışınca insan saçı bozulsun istemiyor:KK1::KK1::KK1:

anladım canım ozaman bende en kısa sürede alacağım eğer elinde varsa 250 ml. benimde saçlarım dalgalı oyüzden bikaç kere yapsam daha iyi olur dediğin gibi:KK61::KK61:

anladım canım ozaman bende en kısa sürede alacağım eğer elinde varsa 250 ml. benimde saçlarım dalgalı oyüzden bikaç kere yapsam daha iyi olur dediğin gibi:KK61::KK61:

Canım, şu an elimdekiler bir iki güne bitecek zaten ama bundan böyle biz her istediğimizde firma kargo ile gönderecek bana o yüzden rahatız yani...

çok üzüldüm arkadaşım. forumdan bir arkadaş demişti ki ilki güzel olmadı ikinci uygulamam harika oldu. seninde böyle olur inşallaaaaaaaahhh...:KK76:

ay ne? lama yalayınca iyi mi geliyormuş! lama lama lamaaaaaaaa. hemen bulmam lazııımmm! lama yalayınca sivilcelerde düzelir miii?? lama lama lamaaaaaaaa... saçlarda uzarmıışşşşşşşşş... :KK33:

çok güldürdün beni gece gece...:KK53::KK1::KK52:

canım 2gunluk olanı dene bakalım nasıl olcak çok merakla beklıyorum:KK28:
istediğimizde keratin gönderecekse rahatlıkla kullanabılırım o zaman. şu deneme boyu olanımı yoksa senın gönderdiğinimi uygulayayım canım ne dersın ?

X