Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

pembe sampuana gerek yokmu yanı sadece nude kulansak oluyormu

Yokmuş tatlım, öyle dedi Ustad, sodyumdan tamamen arındırmak mümkün değil şampuanla çünkü zaten suyun içinde bile sodyum var dedi, haklı...Benim ufaklıkda bitmek üzereydi almayacağım yenisini...

Kesinlikle tatlım, bu şampuan banada çok iyi geldi, yumuşacık ve pırıl pırıl yapıyor saçlarımı, arındığını hissediyorum o yüzden bundan böyle bende daima bu şampuandan kullanacağım...Bakımı 3 tam gün tuttuktan sonra yıkamak serbest tatlım...

benimde anladığım kadarıyla sanırım yeterli Nergiscim asıl cvp kılıçbalığından gelince dahada emin oluruz artık
Evet kızlar doğru anladınız...Bir masraftan daha kurtulduk

Ohhh ne güzel, güle güle kullan saçlarını

Yavrus hesap bilgisini mail atmışsın ancak cep numaran yok ? adres bilgilerini fln göndermek üzere özelde msj atarmısn. Bu gün havaleyi yapıyorum
Gönderiyorum hemen...

Tamam tatlım sanada göndereceğim...

Kılıçbalığı canım artık arındırıcı şampuan kullanmıyormuşuz bu çok güzel bir haberr bende organix vardı o da olur demi??

Süpersin balığımmm, hem masraftan kurtulduk hemde sayende bu güzel şampuanla tanıştık 3 gün bekletme olayıda biz çalışanlar için çok iyi olmuş, çünkü saçım hemen yağlandığı için neredeyse hergün saçını yıkamak zorunda olan şanssızlardanım bende perşembe akşam yapsak h.sonunuda saçımız için kendimizi feda edip evden dışarı adım atmadan pazar akşamı yada p.tesi sabah yıkayıp evden çıktıkmı tamamdırrr

kızlar merhaba benimde bugün 2. günüm c.tesi yaptık kardeşimle ben hiş ellememe rağmen oturmama rağmen yoruldum sürdükten sonra beklettim sonra kuruttum düzleştirdim bende öyle aman aman duman çıkmadı çıktı tabide çok değil biraz yağlı gibi görüntü kaldı ama bugün ilk güne nispeten dah aiyi birde benim saçlarım belime kadar dalgalı çok çok sık değil ama normal ve 80 ml gayet rahat geçti saçım çok uzun olduğundan yağlı görüntüsünden dolayı açık bırakamıyorum lastikle atkuyruğu yapıyorum akşamda yatmadan yine düzleştiriyorum ama ve sabahta öyle bakalım 4 gün beklemicem yarın akşam yıkıcam saçımı umarım tutar bu konuyu açan kılıçbalığı arkadaşa çok teşekkür ediyorum. yıkadıktan sonra sonucu paylışıciğim merak etmen emi

Son düzenleme:

benim saçlarım kıvırcık 2 buçuk ay önce saçlarıma keratin uyguladım saçlarım düz old fakat kuaförden çıkmış gibi değil hafif kabarıktı.fakat genede 2 ay saçlarımı hiç toplamadım .geçen hafta saçlarım iyice kabarmaya başladı ama genede eski kıvırcığına geri dönmeden 2. uygulamamı yaptım.şu an saçlarım dümdüz.kuaförden çıkmış gibi

At kuyruğu mu Tatlım ısrarla toka yok, toplamak yok, kulak arkası yapmak yok diyoruz

kılıçbalığı merhaba,

ben de yıllardır bu kıvırcık kafaylan yaşamak zorunda kaldım. şimdilerde yavaş yavaş uzatmaya çalışıyorum. hoş uzun da bir halta benzemiyorlar ama... çok ümitsizim saçım konusunda en son argan yağı aldım kullanıyorum. değişiklik var mı? bilmem yok... her seferinde bu işe yarayacak dediğim o kadar çok ürün işe yaramadı ki.. şimdi belki bu olabilir diyorum. en azından bir süre rahat edeyim... rica etsem özelden bana da mesaj atabilir misin? ürün ismi konusunda sıkıntım var.

sevgiler...

Kılıçbalıgı, Ben en erken ne zaman uygulama yapabilirim tekrar?
Hani sık sık yaparsam süre acısından yararı olur mu?

Zaten bu yüzden kıvırcık veya kalın telli dalgalı saçlar için 2 veya 3 seansta kesin sonuç alınır tek seansta bir şey beklemeyin diyorum ya...Mesela şimdi saçların daha uzun süre dayanacak...

Kılıçbalıgı, Ben en erken ne zaman uygulama yapabilirim tekrar?
Hani sık sık yaparsam süre acısından yararı olur mu?

Bu aynı zamanda bir bakım kürü olduğu için ben haftada bir veya 10 günde bir yaptım ilk başladığım süreçte sende bu şekilde yapabilirsin...Sık sık yaparsan süre açısından yararı olur tabii ama bir kere dümdüz olduktan sonra en erken 2 ay sonra yap...

Kılıçbalığı canım artık arındırıcı şampuan kullanmıyormuşuz bu çok güzel bir haberr bende organix vardı o da olur demi??

Yeap

kılıçbalığım işlem tamam havaleyi yaptım adres bilgilerimi de mail attım

Tamamdır tatlım.

Yani bir gün bir gündür değil mi Hele yaz sıcağı için 4 gün çok uzun bir süre, ben umutluyum yakında 2 gün bekletileninide çıkartırlar bu adamlar ama bekleme süresi düştükce sanki tedavi yeteneği azalacak gibi geliyor bana...

Argan Yağı bende işe yaramadı tatlım, gerçi ne bekliyoruz bilmiyorum ama

kılıçbalığım birde şey sorcaktım benim saç daldalı işte be düzleştirdim yattım sabah kalkıyorum yine dalgalanmış yine düzleştiriyorum yani bu dalgalanma normalmi keratin sürdükten sonra yıkayana kadarki süreçte hep düzmü olur dalga olmazmı yada işte benimki gibi dalgalanması normalmi acebaa:95:

canım biliyorum ama napim neyse sen yazınca öyle çıkardım tokayı ama sabah akşam düzleştiriyotum yine bakalım artık nasıl olcak
Kesinlikle toka yasak

Dalgalanır canım, normal...Zaten havalarda ısındı terliyoruz falan...Tabii yıkadıktan sonra bakalım ne olacak...

Yahu daha keratini sacima uygulamadim ama nasil kasildim nasill iki sorum olacak benim ilki keratini uyguladiktan sonra terlemenin bi skintisi olur mu? Bir de ben nude bulamadim henuz ama su islem oncesi sampuanlarindan almistim. Simdi uyguladiktan sonra ilk yikamayi o sampuanla yapsam bise olmaz degil mi:26:

yaaaaaaaaaaa uffff bende keratın bakımımı yapmıştım ama yaptıktan ertesı gun yağmur yağdı şemsiyemı alıp çıktım evden işe gıderken arabanın biri hızla yanımda geçti yerde ne kadar su varsa tepemden aşağı indi hayatımda ilk kez sokak ortasında küfrettim ama o kadar emek çektım tek başıma sürdüm düzleştirdim herşey bozuldu ama gene de yıkamayayım dedim bı kısmı kuru en azından dıye eve gelınce düzleştirdim tekrar 3gun bekledım yıkadım ama hiç tutmamış nasıl canım sıkıldı anlatamam emeğime mi yanayım giden keratinime misaçlarımın resmınıde çekmiştim size aşama aşama gösterım dıye ama şuan hala eskisi gibi yumak kıvamında saçlarım napsam tekrar yapsam olur mu yanmaz değilmi ? ooy oyyy saçlarımla uğraştığım kdar hiçbişi ile uğraşmadım hayatım boyunca

İnsanız terliyoruz yahu, özellikle spor yapıp terlemiyorsan sorun yok tabii...O şampuanı kullanabilirsin...

Hay ben böyle işinTabii ıslandıktan sonra hemen kurutup düzleştirseydin bir miktar daha iyi olurdu ama (( Tatlım yeniden uygulama yap, keratin zaten saçın yanmasını engelliyor...Bende şu sınavlarım biter bitmez saçımın perçem kısmına uygulama yapacağım mesela...

Baligim iste spor yapiyorum ben skintisi olur mu ki?

kıyamam ya gerçekten yazık olmuş çok üzüldüm ne sinir bozucu ve şanssız bir durum..yinede sağlık olsun, sonuçta cana geleceğine saça gelsin dimi yeni bakımı yaptığında daha da güzel olacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…