- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.801
pembe sampuana gerek yokmu yanı sadece nude kulansak oluyormu
Yokmuş tatlım, öyle dedi Ustad, sodyumdan tamamen arındırmak mümkün değil şampuanla çünkü zaten suyun içinde bile sodyum var dedi, haklı...Benim ufaklıkda bitmek üzereydi almayacağım yenisini...
Kesinlikle tatlım, bu şampuan banada çok iyi geldi, yumuşacık ve pırıl pırıl yapıyor saçlarımı, arındığını hissediyorum o yüzden bundan böyle bende daima bu şampuandan kullanacağım...Bakımı 3 tam gün tuttuktan sonra yıkamak serbest tatlım...Evet bende c.tesi günü watsons dan Nude şampuanımı aldımmm, hatta kokusunu çok beğendim ve kullanmaya başladım bile ben almadım ama aynı ürünün saç kremide var oda güzele benziyordu..şuan sabırsızlıkla keratinimi bekliyorummm hatta bundan sonra keratin bakımını yapsamda yapmasamda bu şampuanı kullanıcam içerisinde SLS olmaması güven verici..tabiii kılıçbalığı arkadaşımın verdiği bu son haber çok iyi geldi, keratin öncesi ayrıca başka şampuan almakla da uğraşmıycammmmm tek iş saçıma bu bakımı yapması için kardeşimi ayartmakta kaldı yanlış anlamadıysam bu bakımı 3 gün bekletmek yeterli..
Kılıçbalığımmm herşey için tekrar çok teşekkürler, kocaman öpüyorummm
Evet kızlar doğru anladınız...Bir masraftan daha kurtuldukbenimde anladığım kadarıyla sanırım yeterli Nergiscim asıl cvp kılıçbalığından gelince dahada emin oluruz artık
tşk ederim kızlar
Saclarım dalgalı,,
sarı oldugu içinde cok yıpranmıs ve kötü gözüküyordu dustan soınra,,
Ben mucize olarak adlandırdım, dustan cıkıyorum kurutuyorum fönlü ve canlı:)
Ben ne kadar ugrassamda yapsam da hayal gibiydi ama gercek oldu
Ohhh ne güzel, güle güle kullan saçlarını
Gönderiyorum hemen...Yavrus hesap bilgisini mail atmışsın ancak cep numaran yok ? adres bilgilerini fln göndermek üzere özelde msj atarmısn. Bu gün havaleyi yapıyorum
Tamam tatlım sanada göndereceğim...kılıçbalığım benimde özel mesaj hakkım yok elinde fazla varsa 250ml de ben almak istiyorum.sen bana özel mesaj atabiliyorsan hesap numaranı yaz hemen havale yapabilirim.birde saçlarını brezilya fönünden sonra boyatan kıvırcık veya dalgalı saçlı arkadaş varmı.saçlarımı boyıycam ama korkuyorum düzlüğü bozulur diye
tşk ederim,,