- 12 Ağustos 2009
- 149
- 0
- 37
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.781
canm senin numaran bende yok özel msj hakkım da yok bana numaranı yollarsan hemen msj atayım sana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm senin numaran bende yok özel msj hakkım da yok bana numaranı yollarsan hemen msj atayım sana :)
kılıçBalığım müsait olamadın sanırım atmadın keretin vs aldığınız adresi...yapan arkadaslar sizde şampuan keratin vs aldığınız (yani kılıçbalığının kullandığı ürünleri) adresi özelden atabilirsiniz ..teşekkürler..
Toptancıdan alıyoruz biz Merviş...ama sana özelden diğer alternetifi atacağım...
Şampuan'ı watsons veya Gratis'ten alabilirsin Nude veya Live Clean... Bence Nude daha mantıklı...Veee bundan böyle sodyum arındırıcı şampuan almıyoruz kızlar, Bu şampuanları işlem öncesinde kullanmak yeterliymiş diyor Mos Ekibi...
Eki Görüntüle 197418
Eki Görüntüle 197417
İşte saclarım :82:
Fotolarda cok net cıkmadııı ama cook cok beğendim
çok teşekkür ederim canım benim zahmet verdim
Kızlar kimseyi darıltmak istemem ama ben online shop değilim burada keratin satışı yapmıyorum, kızlarla ortak şişe aldık bunları paylaşıyoruz kimseye 80 ml 100 ml gönderebilme şansım yok lütfen mesajlarınızı buna göre yazın...250 ml altına gönderim yapamam...
buradan bi kullanıcı öyle söylemişti canım oyüzden öyle sandım 250 de çok gelecek.neyse tşk ederim yinede.kozmetik dükkalarında bulabilirmiyim acaba az miktarda keratin
Toptancıdan alıyoruz biz Merviş...ama sana özelden diğer alternetifi atacağım...
Şampuan'ı watsons veya Gratis'ten alabilirsin Nude veya Live Clean... Bence Nude daha mantıklı...Veee bundan böyle sodyum arındırıcı şampuan almıyoruz kızlar, Bu şampuanları işlem öncesinde kullanmak yeterliymiş diyor Mos Ekibi...
pembe sampuana gerek yokmu yanı sadece nude kulansak oluyormu
Çok güzel olmuş yaa güle güle kullan... keratinden önce de düz müydü saçların?
gerçekten güzel olmuş.önceden nasıldı saçların dalgalı mı?
Yazdım...
Kızlar isimsiz bir sürü ödeme var, isim bildirmezseniz ben kimin kim olduğunu nereden anlayacağım?
Şu ana kadar ödeme yapanlar arasından kesin olarak ayırabildiklerim bunlar çünkü havale yaparken isim bilgisi girmişler...
Herbishey 250 ml Elden vereceğim
Chileck80 250 ml Kargo
Cemre8282 250 ml Kargo
GulayBcn 500 ml Kargo
Ödeme yapanlar 7 kişi
diğerlerinde isim yok ...Lütfen size gönderdiğim telefon numarası ve mail adresine bilgi verin kızlar ki yarın şu kargoları göndereyim artık.Sizden hesaba yatırılan numara, miktar tam isim soy isim ve adres bilgisi bekliyorum...
tşk ederim kızlar
Saclarım dalgalı,,
sarı oldugu içinde cok yıpranmıs ve kötü gözüküyordu dustan soınra,,
Ben mucize olarak adlandırdım, dustan cıkıyorum kurutuyorum fönlü ve canlı:)
Ben ne kadar ugrassamda yapsam da hayal gibiydi ama gercek oldu
bende baktım gerçekten gayet güzel ve bakımlı görünüyor, güle güle kullan darısı başımıza artık